PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
disibio kaže...

Fine cijene na Britanskom PlayStoru

da da 
disk verzije sa oglasnika , playstation plus  
i nikak drugacije  

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dugo očekivana službena najava dolaska PlayStation®4 u Hrvatsku:
Sony Computer Entertainment Europe Ltd. danas je najavio kako dugo iščekivani sustav PlayStation®4 (PS4™) na hrvatsko tržište stiže 29. siječnja 2014. Njegova preporučena maloprodajna cijena bit će 3,299.00 HRK. Osim toga je najavljen i novi PS4 hardverski komplet koji će uključivati sâm sustav i igru Killzone™: Shadow Fall. Preporučena maloprodajna cijena toga kompleta bit će 3,599.00 HRK. Za te cijene dobiva se izvanredna vrijednost sljedeće generacije kućne zabave.
"Veoma smo uzbuđeni zbog dolaska PS4 u Hrvatsku, ali i zato što možemo ispuniti visoka očekivanja igrača koji su strpljivo čekali objavu datuma lansiranja", kazao je viši menadžer prodaje i marketinga tvrtke SCEE za istočnu i jugoistočnu Europu, Steve Foster.

Uz PS4 će 29. siječnja biti predstavljen i niz perifernih uređaja, uključujući bežični kontroler (DUALSHOCK®4), postolje za punjenje DUALSHOCK®4 i okomito postolje. DUALSHOCK®4 donosi nov i sveobuhvatan doživljaj igre s mnogo novih nadogradnji i značajki. Uz poboljšane senzore pokreta, ugrađeni zvučnik, svjetlosnu traku i nove hardverske značajke, DUALSHOCK 4 otvara uzbudljive nove arene za doživljaje igara sljedeće generacije, u tri boje: jet crnoj, magma crvenoj i morsko plavoj, po maloprodajnoj cijeni od 449.00 HRK.

PlayStation®4 stiže s jednom od najjačih kolekcija igara ikad napravljenih za igraću platformu. To uključuje ekskluzivne naslove: Killzone™: Shadow Fall, najnovijeg nastavka planetarno popularne franšize Killzone® iz studija Guerrilla Games, i KNACK™, autora Marka Cernyja, jednog od najvećih umova u industriji videoigara. KNACK je zabavna platformska igra smještena u jedinstven i maštovit svijet.

Osim toga, SCE Worldwide Studios razvija više od 30 naslova, od kojih 12 posve novih, uključujući InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast i Everybody’s Gone to The Rapture. Od 30 naslova u pripremi, njih 20 će biti dostupno unutar godine dana od lansiranja sustava PS4 na tržište.

Igre developera i izdavača koje tek trebaju stići na PS4 uključuju Destiny™ iz studija Bungie, Inc., u partnerstvu s Activision Publishers, Inc., Call of Duty®: Ghosts i Skylanders Swap Force™ iz studija Activision Publishers, Inc., Diablo® III iz studija Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III i FINAL FANTASY® XV iz studija SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ i Watch_Dogs™ iz studija Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 iz studija 2K Sports, The Elder Scrolls® Online iz studija Bethesda Games te LEGO®Marvel™ Super Heroes, Mad Max ™ iz studija Warner Bros. Interactive Entertainment te Minecraft iz studija Mojang.

Nadolazeći naslovi neovisnih izdavača za PS4 uključuju: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (oneyslug), Road Not Taken (Spry Fox) i Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton). 

Značajna snaga krije se i iza sustava PlayStation®Plus (PS Plus), a potvrđen je i niz usluga dostupnih za PS4, poput kolekcije Instant Game, pohranjivanja u cloud te online igranje za više igrača.

1 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
A kako da se mi sa voucherima docepamo ps4 killzon kompleta.?
17 godina
neaktivan
tomybest kaže...
A kako da se mi sa voucherima docepamo ps4 killzon kompleta.?

Pa valjda s novcima?

Biti ce ti umanjena cijena za vrijednost vouchera.

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja ne znam sta da uzmem pc ili ps4, ps4 bi uzeo zato sto se ne bi morao onda mucit sa nadogradjivanjem i ispalo bi me jeftinije, ima ekskluzive, grafika mi nije bitna, vrtice se uvjek na istom fps-u nece biti problema sa optimizacijom, ali na pc-u bi mogo igrati i piratske igre, sad sto vi mislite sto je bolje uzet?

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

true story

13 godina
odjavljen
Voltron kaže...

true story

pa bas i nije jer one nece snizit cijenu PS3-a 
barem ne tak brzo  

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

barem ne tak brzo  

Rabljenima je pala cijena. Ekipa se rješava starih konzola da napravi mjesta za nove. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Arnold Layne kaže...

barem ne tak brzo  

Rabljenima je pala cijena. Ekipa se rješava starih konzola da napravi mjesta za nove. :)

to je :) al novo je novo :D

16 godina
neaktivan

znam, al malo po malo pada. mislim, još uvijek je to kvalitetan proizvod. al kad se sjetim ps2 na polici za samo 4999kn, a sada još neki u vitrini drže za 900kn

13 godina
odjavljen
Voltron kaže...

znam, al malo po malo pada. mislim, još uvijek je to kvalitetan proizvod. al kad se sjetim ps2 na polici za samo 4999kn, a sada još neki u vitrini drže za 900kn

da PS4 je neocekivano jeftin pa cak je i X1 jeftin s obzirom na prijasnje konzole 

17 godina
PlayStation 4

opa fina vijest za nas sa voucherima, i imam mjesec dana vremena da podignem konzolu.
znaci placam 3299-500(voucher)-300(dodatni popust)kn.,dojdem tam i samo iskeshiram 2499 kuna. + dobim jednu 

igru gratis po zelji a i popust na accesories ,o da isplati se cekat ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 21:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali se dobije igra gratis? moze link di pise to

17 godina
PlayStation 4

nema linka , to znam ovak vec pola godine - sto se ti ce SD-a neznam za ostale {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 21:41 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

nema linka , to znam ovak vec pola godine - sto se ti ce SD-a neznam za ostale {#}

to za igru se jos ne zna samo su nagađanja...

17 godina
PlayStation 4

ekipa sa reeboota prica drugacije tj da spremaju za nas sa V nesto super , budemo vidjeli 29.1 sto ce nam dat. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

ekipa sa reeboota prica drugacije tj da spremaju za nas sa V nesto super , budemo vidjeli 29.1 sto ce nam dat. {#}

i ja isto pratim temu i prica se da ce biti nesto dobro vece od ocekivanog... nadam se da bude.. i ja cekam 29.1 {#}

14 godina
PlayStation 4

Ispričavam se ako je već bilo.

PS plus pretplatnici na PS4 dobivaju besplatno Resogun i Contrast

Na PS3 Grid 2, Guacamelee, a odlazi Metal Gear Rising, tak da imate još utorak ak želite registrirati ps plus na ps3 za Metal Gear Rising. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ste vidjeli komentar ovog clanka... kako je taj lik glup. al ono stvarno ti digne tlak.

Play Hrad Play Cool
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

nije vrag da citate komentare na tim portalima 
Zapravo zasto uopce posjecujete 24 sata ? 

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Pa cijeli clanak je bezveze. Bitno je ono kad izlazi a trkeljanje o cijeni je valjda samo da se nakupi dovoljan broj znakova. Najjeftinija u europi ali samo za one sa vaucerima. I to mozda jer mozda su i u drugim drzavama bile takve akcije. Koga briga.
Potpis!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

sutra ga narucujem, sad je problem od kud

Opcija 1: Njemacki amazon (salju sredinom 1. mj) imaju i najbolju ponudu

Opcija 2: Engleski amazon (salju poslje bozica) malo skuplje jer nemaju killzone bundle

Opcija 3: Game.co.uk

Opcija 4: Njemacke trgovine, narucit na frendovu adresu u njemackoj i da mi on posalje :D

vamos

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ova četvrta solucija zvuči najbolje :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

Ne kuzim ovu kupovinu PS4 odmah na izlasku. Stajat ce ti kao postolje za miljetic ili podlozak za cvijece? Ove igre sto dolaze su totalne gluposti.Killzone - PS4 ekskluziva.Igra je mutava da ne moze biti mutavija.COD Ghost,(lol),bf4(lol) Need for Speed (L.O.L) i Klak (Fail) .

I onda negdje tamo pred kraj 2014/2015 dolaze normalne igre koje ce BTW izaci i na PC-u. Moja je teza da cu uvijek prije igrati istu igru na PC-u nego na konzoli.Dva su razloga za to.

Miš i tipkovnica,igre su jeftinije za PC ,da ne kazem besplatne ;) Ako bas volite legalnost uvijek imate G2A i G2Play gdje nabavite igru za 40-70% manje vrijednosti nego na konzoli.A i PC mozete spojiti na Plazmu preko HDMI-ja i isto koristiti joypad ako bas volite takvu vrstu mazohizma. 

I kad pogledam ovu listu PS4 only ekskluziva,dodje mi da uopce nikad ne kupim PS4. Zato je sad PS3 najbolja kupovina ikad nakon 6 godina od izlaska. Hrpa igretina tipa Ni no Kuni,Uncharted,The Last of US, itd... itd...

A za to vrijeme ce vas filadendron na PS4 vec izrasti u stasitu biljku,ako ga naravno budete redovito zaljevali.

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 11:38 (Romano).
Moj PC  
5 19 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Još jedan pc master race pacijent.

killzone mutava igra? how yes no. drž se ti tipkovnice, miša i pajret beja

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
14 3 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

po čemu je igranje gamepadom mazohizam?

skyrim, dishonored, batman trilogija su samo neke od igara koje sam prešao sa xbox kontrolerom zato jer su rađene za gamepad i prirodnije mi je igrati na taj način.

to što si ti nesposoban ili ne želiš naučiti igrati na gamepad ne znači da to ne valja.

edit:

miš i tipkovnica besplatni? hahaha de mi pronađi jednu besplatnu mehaničku tipkovnicu koja daje pravi osjećaj kod igranja, ne one membranske šrotove. bez min 700 kn si nigdje.

miš? gamerski miš sa dobrom rezolucijom, kvalitetnom izradom i ergonomijom, višefunkcijskim tipkama. opet 300-400 kn. eto te na trećini cijene konzole...

kužim da trolaš, al fakat daj to odradi sa malo više stila.

Layla, you've got me on my knees.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 12:24 (Hornet_93).

9 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

@Romano, dali si vlasnik bilokoje konzole? Vjerujem da nisi, jer sam i ja mislio da nikad necu igrati s gamepadom neku FPS ili Race ili bilo kakvu igru, sve dok nisam kupio xbox360. Za cijene i piratstvo ne pricaj gluposti, i xbox i ps3 se moze modificirati ako bas oces igrati pirate. I da, igre za konzole se isto mogu jako jeftino kupit, govorim iz prve ruke jer sam prije par mjeseci kupio Max Payne 3, Hitman Absolution i Dirt Showdown na amazonu, svaka igra je koštala 5-6 funti što je oko 50-60 kuna po igri, na to sam platio poštarinu na cijeli paket jos 5 funti, znaci za 20 funti (200 kuna) sam dobio 3 original igre. Ne moraš kupiti svaku igru po izlasku ;) Također pogledaj cijene na zavvi.com ili čak na domacem infomarku.

Ne trljetkaj gluposti bezveze, ipak su konzole napravljene za IGRANJE 

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

@romano

Godinama sam bio na PC jos od 486, jedina konzola je Bila stari Playstation prije 13 godina. (Gameboye nisam racunao)... 

I potrosio sam kune i kune na nadogradje, periferiju... ostale stvari pa znam dosta stvari i nista nije kako si rekao. 

Igrice jesu jeftinije ali isto tako mogu narucit za PS iz vana. Evo prije nekoliko mj mi rikne maticna, pa uzmem novu, na njoj ne rad ram pa moram novi uzet

... pa problemi s njim, napravim to nekako rikne graficka i sad monitor... eto zbog toga sam odlucio odma uzeti PS4 jer jednostavno nemam sta radt.

3 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice