PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Mrachni kaže...

Ako bih kupio PS4 u Kanada,bili mi radio u Bih ?

Radit ce, samo trebaš kupiti kabel..ovo se vec ponavlja 3-4 put na ovoj temi.

Paolo2612 kaže...

Meni Ryse uopće ne liči na gow. Gow je spisak za odstrel svih grčkih bogova i mitskih bića dok ovo liči na pravu povjesnu avanturu ili alternativnu povjest s ponekim nekim sf/mitskim elementima tj. assasins creed (po žanru).

Ja se nadam da će igra uspjeti - akcijskih igri smještenih u rimsko/grčko/staro doba nema gotovo ništa

Slažem se, Ryse izgleda odlično! Ali jedino zbog te igre bih kupio novi xbox..

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
15 godina
PlayStation 4

Embargo za Ryse je zavrsio i igra je teski krs s 60 range metacriticom. 6 hour igra s uzasno dosadnim monotonim combatom, mikrotransakcijama i dosadnim repetitivnim multiplayerom. Cini se da je najgora od svih launch igra (cak gora od LocoCyclea {#}).

btw http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=720059

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
PlayStation 4
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
hari85 kaže...

Embargo za Ryse je zavrsio i igra je teski krs s 60 range metacriticom. 6 hour igra s uzasno dosadnim monotonim combatom, mikrotransakcijama i dosadnim repetitivnim multiplayerom. Cini se da je najgora od svih launch igra (cak gora od LocoCyclea {#}).

o tome sam pricao na jednom drugom forumu 
vec davno

Crytek radi igru ne znam kaj su ljudi ocekivali
znaci developer koji tvrdi da je grafika najvazniji dio igre

http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/320/2/7/marius2_by_raziel1992-d6ujs7v.gif

morao sam :D 

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Metacritic

ryse 61

knack 56

Lococycle kakav god da je je nekoliko puta jeftiniji (mislim da je 15 dolara).

Šteta za Ryse jer sam htio da uspije jer dobrih povjesnih igri nema ni za lijek, ali u najboljem nategnutom slučaju može se dobro prodati i možda polučiti bolji nastavak.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...
hari85 kaže...

Metacritic

ryse 61

knack 56

Šteta za Ryse jer sam htio da uspije jer dobrih povjesnih igri nema ni za lijek, ali u najboljem nategnutom slučaju može se dobro prodati i možda polučiti bolji nastavak.

kakve sad veze knack ima ? Za njega nista nitko nije rekao 

Ryse spominjem jer je imao po meni neopravdano velika ocekivanja od publike
Knack ionako nije zanimao puno ljudi  

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Paolo2612 kaže...
hari85 kaže...

Metacritic

ryse 61

knack 56

kakve sad veze knack ima ? Za njega nista nitko nije rekao 

Ryse spominjem jer je imao po meni neopravdano velika ocekivanja od publike
Knack ionako nije zanimao puno ljudi  

Knack je launch igra kao i Ryse

Knack nije zanimao puno ljudi? Gluplje opravdanje nisam čuo -  postoje kvalitetne i nekvalitetne igre, a ne igre koje ćeš fušati jer malo ljudi obraća pažnju na njih.

Ako se ne varam Knack je bila prva igra predstavljena za ps4 i ponosno su rekli da ju je radio Cerny - arhitekt konzole i čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za Crash-a na ps1, dakle ne killzone ili neka sasvim deseti bombastični naslov nego Knack u prvom planu. Da Sony nije ništa očekivao od njega zabili bi ga u zadnji kutak i 2 sekunde potrošili na njega

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 23:14 (Paolo2612).
16 godina
PlayStation 4

Kako god bilo, mislim da su Ryse i Knack bolji launch naslovi od legendarnog "giant enemy crab-a".

Disregard the constabulary.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Paolo2612 kaže...

Meni Ryse uopće ne liči na gow. Gow je spisak za odstrel svih grčkih bogova i mitskih bića dok ovo liči na pravu povjesnu avanturu ili alternativnu povjest s ponekim nekim sf/mitskim elementima tj. assasins creed (po žanru).

Ja se nadam da će igra uspjeti - akcijskih igri smještenih u rimsko/grčko/staro doba nema gotovo ništa

Mislio sam prvenstveno na gameplay i brutalne finishere kad sam usporedio te dvije igre...

@ rasprava iznad, da većina igara nažalost dobiva slabe recenzije. RYSE i Killzone su više tech demoi... Jedina tripple A igra koja odstupa je Forza.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
17 godina

Ja iskreno jedva cekam probat Killzone.

Mislim da nije bas ispravno ocjenjen. Nije imao isti pristup ko BF4 i Ghosts. Bas me zanima, jedva cekam! :)

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Launch igre podbacile... Kupovati next-gen konzolu radi npr. BF4 ili CoD-a nema smisla.

0 0 hvala 0
17 godina

Kako kome.

Ja b' kupio zbog Killzone-a i NBA 2K14. Mozda dodam i NFS Rivals. Hvala, bok!

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina
PlayStation 4

ja kupujem radi knacka,kilzzone-a i drive cluba za pocetak te naravno ps+ :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Izvrsna vijest za sve vlasnike G27/G25. Već samo po sebi dovoljan razlog za PS u odnosu na Xbone (gdje ništa od periferija sa 360 ne funkcionira, ali zato imaju superduper volan za 400 dolara!? http://venturebeat.com/2013/10/21/this-xbox-one-racing-wheel-costs-as-much-as-a-playstation-4/)

Edit: sad vidim da za sad još nije službeno potvrđeno, ali priča se da će podrška za ps3 volane ovisiti o pojedinačnoj igri).

- PS4 currently officially supports only Thrustmaster T500RS from the current generation of wheels, also the new non-FFB model is announced
- There is still no clear answer about PS4 support for all other current-generation wheels (Logitech, Fanatec, other Thrustmaster models..) but at this point there is a small probability they will be supported, although not officially (yet to be confirmed)
- XboxOne will not support any of the Xbox360 wheels, including any of the Fanatec, Logitech or Microsoft models
- XboxOne will have new FFB Xinput standard and new wheel models from Thrustmaster and MadCatz
- Fanatec has announced they are working on the new XboxOne wheel

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 14:12 (Chronosus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

koliko sigurno je uzimat preko GMCa onaj vaucher?

Kupovao sam preko raznih siteova, ali preko njih ne pa me zanimaju iskustva, hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroChef kaže...

koliko sigurno je uzimat preko GMCa onaj vaucher?

Kupovao sam preko raznih siteova, ali preko njih ne pa me zanimaju iskustva, hvala.

Ja sam svoj kupio u sancti domenici.. Vaucher je siguran samo sto se jos ne zna datum dolaska konzole u hrv.. nakon kupnje vauchera osigurao si konzolu prvi dan kada dodje u hrvatsku i dodatnih 300 kn popusta i kako neki pricaju mozda se dobije jedna free igra ili popusti na prve igre i opremu..

15 godina
PlayStation 4

PS4 izložen za probu kod nas

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Ezio kaže...

oho to ce se otic probat prvom prilikom

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

2 kratka pitanja:

1. Konzola se na TV spaja isključivo HDMI kabelom?

2. Može li mi netko objasniti PS Plus? Na koliko se vremenski uzima? Ako nemam PS Plus onda ne mogu igrati MP?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
stickman1 kaže...

2 kratka pitanja:

1. Konzola se na TV spaja isključivo HDMI kabelom?

2. Može li mi netko objasniti PS Plus? Na koliko se vremenski uzima? Ako nemam PS Plus onda ne mogu igrati MP?

1.Da

2. Pns plus je znaci servis na kojem dobivas neke popuste na igre , besplatno isprobavanje igara na 1h i mjesecno dobivas par igara besplatno na koristenje dok god ti traje PSN+ predplata
prosli mjesec je bio FarCry 3 i Metal Gear Rising tak da dobivas odlicne igre :)

MP igre ne mozes igrat bez njega osim one koje su free to play
mozes se predplatit na 1 ,3 ili 12 mjeseci  

13 godina
PlayStation 4

samo jos jedna stvar mene zanima znaci te igre koje dobim besplatno imam 1mjesec ili dokle kod koristim ps+ npr 12mjeseci..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

samo jos jedna stvar mene zanima znaci te igre koje dobim besplatno imam 1mjesec ili dokle kod koristim ps+ npr 12mjeseci..??

Dok god koristiš.

15 godina
tomislavivic kaže...

Moras ih samo aktivirati  kada imas ps plus da ti ostanu. 

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
12 godina
neaktivan
Di kod nas se može probati ps4 to jest Gdije je izložen?
17 godina
Ezio kaže...

17 godina
PlayStation 4

Još pitanja vezano uz PS+, ako netko može pojasniti:

iako sam koristio PS3, nisam si pravio račun - a kako je voucher za PS4 kupljen i čeka se konzola, planiram si odmah ubosti i PS+, pa me sad zanima kakva je situacija s time vezano uz lokaciju.

Vidim da ljudi spominju UK, US, HR račune .. u čemu je razlika i zašto je to uopće bitno?

Mogu li imati više (lokacijski različitih) računa s jednom PS+ godišnjom pretplatom, ili svaki zahtjeva svoju?

pretpostavljam ovo drugo, al nije zgorega pitati {#}

Hvala!

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
15 godina
fler kaže...

Još pitanja vezano uz PS+, ako netko može pojasniti:

iako sam koristio PS3, nisam si pravio račun - a kako je voucher za PS4 kupljen i čeka se konzola, planiram si odmah ubosti i PS+, pa me sad zanima kakva je situacija s time vezano uz lokaciju.

Vidim da ljudi spominju UK, US, HR račune .. u čemu je razlika i zašto je to uopće bitno?

Mogu li imati više (lokacijski različitih) računa s jednom PS+ godišnjom pretplatom, ili svaki zahtjeva svoju?

pretpostavljam ovo drugo, al nije zgorega pitati {#}

Hvala!

Svaki zahtjeva svoju. Tj. barem je do sad tako bilo.
Potpis!
14 godina
PlayStation 4

Fine cijene na Britanskom PlayStoru

63£ = 102$ 63£ = 102$
ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice