Playstation 3 Mrtav?

poruka: 167
|
čitano: 34.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

dali je playstation mrtav hrvastskoj u svjetu je zauzeo treće mjesto iza Nintendo WII i Xbox 360 zanima me što vi mislite o tome jeli je u hrvatskoj playstation 3 mrtav

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 8:53 (gamer2400).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Pa zar je zaživio?

Mount Vision Pro
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

neznam zato ja to vas pitam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Ja sam ga uživo vidio samo u trgovini. Nikada nisam igrao na njemu, a nema mi ga nitko od prijatelja, a i nikada ne pričamo o PS3 tako da - praktički je mrtav.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Playstation 3 Mrtav?

konzole su mrtve, bar na ovom forumu

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

imam 3-4 frenda koji posjeduju PS3, uglavnom, glavni uzrok loše prodaje je obavezna kupovina skupih originala, koji su u prosjeku 550 HRK, svi znamo da igre prodaju konzolu...čima, ga čipiraju, ili što već, kad budu mogle piratske igre, zaživjet će i prodaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

imam 3-4 frenda koji posjeduju PS3, uglavnom, glavni uzrok loše prodaje je obavezna kupovina skupih originala, koji su u prosjeku 550 HRK, svi znamo da igre prodaju konzolu...čima, ga čipiraju, ili što već, kad budu mogle piratske igre, zaživjet će i prodaja.

do tada ce vec izac PS4
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
protjeran
gamer2400 kaže...

dali je playstation mrtav hrvastskoj u svjetu je zauzeo treće mjesto iza Nintendo WII i X-Box 360 zanima me što vi mislite o tome jeli je u hrvatskoj playstation 3 mrtav

mene pitas pitaj mu majku mozda onda zna da li je ziv
FlyBoy kaže...

i ja imam frenda  koji posjeduje ps3, kao prvo opce se ne isplati davati pare za ps3 ako ne mislis imati pravi tv i zvuk, kao drugo onda je bolja kupnja xbox360 ( opet ti novci ), kao trece di si ti vidio da cijena igara 550 kn ah znam u hrvatskoj, svi koji imaju malo pameti kupe preko internet a cijena se kreca od 100 do 200 kn ( admini sasvim je to legalno ), kao cetvrto nikada ni unda nece izadi pirat za ps3 zbog neisplativosti,!!Cool
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...
gamer2400 kaže...

dali je playstation mrtav hrvastskoj u svjetu je zauzeo treće mjesto iza Nintendo WII i X-Box 360 zanima me što vi mislite o tome jeli je u hrvatskoj playstation 3 mrtav

mene pitas pitaj mu majku mozda onda zna da li je ziv
FlyBoy kaže...

i ja imam frenda  koji posjeduje ps3, kao prvo opce se ne isplati davati pare za ps3 ako ne mislis imati pravi tv i zvuk, kao drugo onda je bolja kupnja xbox360 ( opet ti novci ), kao trece di si ti vidio da cijena igara 550 kn ah znam u hrvatskoj, svi koji imaju malo pameti kupe preko internet a cijena se kreca od 100 do 200 kn ( admini sasvim je to legalno ), kao cetvrto nikada ni unda nece izadi pirat za ps3 zbog neisplativosti,!!Cool
 ne budi siguran da se pirati neće isplatit, pogotovo ako naprave da se mogu igre sripat na DL-DVD... ili još bolje ako se budu mogle sa harda pokrićat ko na psp sa memorijske...
inače, ja mislin da se sony naveliko zajeba sa tim PS3, pola stvari u njemu je nepotrebno... uspili su u 2 godine uništit 2 odlična branda, to samo sony može :(
16 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Ja sam ga uživo vidio samo u trgovini. Nikada nisam igrao na njemu, a nema mi ga nitko od prijatelja, a i nikada ne pričamo o PS3 tako da - praktički je mrtav.

Tako je i kod mene znam dva frend koji govore kad se budu mogli igrati piratske igre na sony 3 onda če ga kupit (ako ikad izađe)

16 godina

Itekako je živ, bar kod mene:)

ja kupujem u kanadskim i američkim shopovima, i igra me košta max  cca 250 kn ( sa poštarinom , uvijek izbjegnem car. kontrolu iako uvijek naručujem min. 3 igre )  i to one najnovije, ove malo starije tipa nba 2008 , fifa 08 pes 08 , 100 - 150 kn max sa poštarinom.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
Playstation 3 Mrtav?

ne znam točno kolika mu je cjena mis oko 3000kn, za te 3k može se kupit računalo iako ne neko jako.

Dok kupiš dvi igre već si doša na 4k, a s 4k već možeš imat ljepi komp, uostalom trebaš i malo bolji tv

tako da je ps3 totalno neisplativa kupovina, nek njih proizvodnja košta puno. Wii nema pola stvari ka

ps3, a prodaje se ko lud. Dok dođu pirati trebat će dugo jer same blu-ray pržilice su skupe kao i

blu-ray tako da se sony tot zaj...

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Makić kaže...

ne znam točno kolika mu je cjena mis oko 3000kn, za te 3k može se kupit računalo iako ne neko jako.

Dok kupiš dvi igre već si doša na 4k, a s 4k već možeš imat ljepi komp, uostalom trebaš i malo bolji tv

tako da je ps3 totalno neisplativa kupovina, nek njih proizvodnja košta puno. Wii nema pola stvari ka

ps3, a prodaje se ko lud. Dok dođu pirati trebat će dugo jer same blu-ray pržilice su skupe kao i

blu-ray tako da se sony tot zaj...

ja se nebih s tobom složio, jer meni je puno ljepše pes, gta, nba itd. igrat na ps3 nego na kompu, komp mi služi samo za cod4/5, red alert i slične.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Prodajni rezultati hardvera za 12. mjesec 2008. godine:

Nintendo DS 3.04 milijuna
Wii 2.15 milijuna
Xbox 360 1.44 milijuna
PlayStation Portable 1.02 milijuna
PlayStation 3 726K
PlayStation 2 410K

sada sami zaključite

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Dobro mi je što je u zraku stalno neka "možda krene" vibra. A kad če to krenit, kad izađe idući Xbox?

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Dok dođe GOW 3 vidjet će te onda prodaju

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Ma šta mrtav, ps3 je legendarna konzola! Svi koji je nemaju neka je obavezno kupe, ja je imam i nisam ni trenutka požali što sam je kupioSmijeh. Sada izlaze sve najbolje igre na ps3( uncharted 2, killzone 2...). Samo želim reći kupujte dok je još ima!Belji se

1 1 hvala 0
17 godina
gamer5494 kaže...

Ma šta mrtav, ps3 je legendarna konzola! Svi koji je nemaju neka je obavezno kupe, ja je imam i nisam ni trenutka požali što sam je kupioSmijeh. Sada izlaze sve najbolje igre na ps3( uncharted 2, killzone 2...). Samo želim reći kupujte dok je još ima!Belji se

jos nema pravog razloga da ps3 bude u mojoj sobi... brze ce Wii ili Xbox
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Potpisujem gamer5494-a i Born-a

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Playstation 3 Mrtav?

ma daj, sigurno kad kupiš ps3 nećeš to igrat na nekom tv-u starijem od Krista,

za njega ti triba jedan dobar lcd, a ako je moguće full hd a to povećava kupnja za min 4000-5000kn

pa mi ti sad kaži da se isplati jer gleda sam kod prijatelja na običnoj tv je bila slika smeće tek

kad je kupia lcd valjalo je. Što znači ps3 - 3000kn, još jedan joystick - 500kn, svaka igra 500kn,

hdmi kabel 350kn i šlag na kraju lcd 4500kn

što znači svee skupa = 8900kn

šta znači jedan vrhnski gamerski komp

i sad recite da nije mrtav ko ga uopće može kupit (na rate)

ali to su dvi hrv plaće, e pa možete govorit šta hoćete, ovo je moje mišljanje

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 18:52 (Makić).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Pa zar je zaživio?

baš. ko da je ikada uopće bio nešto posebno tražen?Izlanuo se
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

za njega ti triba jedan dobar lcd, a ako je moguće full hd a to povećava kupnja za min 4000-5000kn

pa mi ti sad kaži da se isplati jer gleda sam kod prijatelja na običnoj tv je bila slika smeće tek

kad je kupia lcd valjalo je. Što znači ps3 - 3000kn, još jedan joystick - 500kn, svaka igra 500kn,

hdami kabel 350kn i šlag na kraju lcd 4500kn

ja se u potpunosti slažem. ko uopće igra na konzolama? ako ti ju neko pokloni dobro, ako ne je*i ga. s tim da su PC-evi koliko god skupi bili (RELATIVAN pojam), nadogradivi, a konzole???
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Makić kaže...

hdami kabel 350kn i šlag na kraju lcd 4500kn

ja se u potpunosti slažem. ko uopće igra na konzolama? ako ti ju neko pokloni dobro, ako ne je*i ga. s tim da su PC-evi koliko god skupi bili (RELATIVAN pojam), nadogradivi, a konzole???
 U konzoli i jest čar što je ne moraš nadograđivati godinama a imaš vrhunsku grafiku
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

LOL i to veliki.
Kao prvo ja igra ps3 na lcd-u koji nema hd i slika je dobra, jeste da je bolja na hd-u ali nema veze uvijek se ps3 može spojiti na monitor.
Ps3 rulaaaa! 
Ps3 and Psp owner
16 godina
neaktivan
gamer5494 kaže...
Makić kaže...

LOL i to veliki.
Kao prvo ja igra ps3 na lcd-u koji nema hd i slika je dobra, jeste da je bolja na hd-u ali nema veze uvijek se ps3 može spojiti na monitor.
Ps3 rulaaaa! 
  Potpisujem, ja sam još

BTW, koji ti je PSN? 
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 19:12 (MaterAos).
17 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

PS3 sigurno nije mrtav jer je tek zaživioo kako treba pa vam preporucjem da ga kupite :)

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da i sad ti kupiš nabrijani gamerski komp i šta ćeš igrat??? igre za pc sa konzola dolaze godinu dana poslje ili uopće ne dolaze... Gow2 Mgs4, LBP, re5 ...  

16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

S druge strane za komp ima divota poput WoW, Diablo 3 (uskoro)...

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 1 hvala 0
17 godina
Anno kaže...

Da i sad ti kupiš nabrijani gamerski komp i šta ćeš igrat??? igre za pc sa konzola dolaze godinu dana poslje ili uopće ne dolaze... Gow2 Mgs4, LBP, re5 ...  

Jel vi imate crysis mozda ili cod 4, starcraft,starcraft II, diablo III?
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 23:27 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...
Anno kaže...

Jel vi imate crysis mozda ili cod 4, starcraft,starcraft II, diablo III?
 A nemamo još ni mi starcraft II i diablo III :p. Mislim da je večini kod ps3 problem cijena a ne to što je "loš"
FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 23:37 (Zoki).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice