Nintendo Wii zaključana tema

poruka: 19
|
čitano: 5.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nintendo Wii

Zaobišla hrvatsku? :)

Probao sam igrati u HG-Spotu, zanimljivo...

Pogotovo ako imaš višak kilograma :)

Šteta što nema ozbiljnijih naslova na njoj...

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nintendo Wii

Pa nije bas zaobisla - ljudi kod nas ne vole takve stvari, ali je bez problema mozes kupiti. Sa i bez cipa, u ducanu.

Sto se pak igara tice, tu si u pravu - dobre i inovativne igre pretezno dolaze iz samog Nintenda (uz cast iznimkama poput Zack & Wiki - ultra simpa igra), a svi drugi se tele s razvojem za Wii kao da se nije prodalo sest trilijardi konzola.

Sto se viska kilograma tice, mislim da je prosli ili pretprosli mjesec izaslo istrazivanje koje jasno i glasno kaze da igranje na Wiiju ne moze i nece zamijeniti vjezbanje :)

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...

Pa nije bas zaobisla - ljudi kod nas ne vole takve stvari, ali je bez problema mozes kupiti. Sa i bez cipa, u ducanu.

Možeš li specificirati u kojem dućanu sa chipom i po kojoj cijeni otprilike?

17 godina
neaktivan
Nintendo Wii

U HG-Spotu je bila 2000kn, ne znam jel sa cipom il bez.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže... 
        Možeš li specificirati u kojem dućanu sa chipom i po kojoj cijeni otprilike?
 Dakako :) Ducan je SophosLab - http://webshop.sophoslab.hr/?konzole/97/
Link vodi direktno na dio s Wiijem; 2095kn bez cipa, 2995kn s cipom (ako nije doslo nesto novo, bio je to WiiKey) - inace, sluzbeni web za WiiKey na kojim su se redovito pojavljivali novi firmwarei je vec dva mjeseca offline. Kazu zbog stalnih napada hakera, no od onda mislim da niti jedan novi firmware nije izasao.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
Nintendo Wii

Wii je odlična konzola, osobno smatram ju više kao konzolu uz Xbox360/PS3 a ne kao konkurenciju ovima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nintendo Wii

postoji nekoliko naslova zbog kojih bi ga vrijedilo imati kao npr. Super Mario Galaxy, LofZ:Twilight Princess, Zack & Wiki i Super Mario Brawl. osim inovativnog nacina upravljanja koji mi se cini jako cool mislim da Wii nije prava next-gen konzola o cemu svjedoce igre. Nintendo se u potpunosti okrenuo specificnom dijelu publike tj. neigraca po defaultu tzv. casual gameri koju cine umirovljeni starci(trend u zapadnim zemljama), djeca&roditelji, parovi i slicni, te plasira igre koje nisu nista novo i izazovno za pravog gamera. ima tu par originalnig ideja i naslova ali 98% njih je odavno prezvakano, dosadno i ne predstavlja izazov. mislim da ce Wii s vremenom izgubiti popularnost jer casual publika je dvosjekli mac. kupit ce dvije-tri igre i kad im dosade reci ce goodbye Wii forever i nac neku zamjenu u vidu gledanja TV-a. Wii ili DS? DEFINITIVNO DS!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2008 1:27 (r3d3f1n3).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Wii je odlična konzola, osobno smatram ju više kao konzolu uz Xbox360/PS3 a ne kao konkurenciju ovima

Slažem se. Wii je igračka s puno mogućnosti za zabavu u kojoj će uvživati cijela obitelj, dok su PS3 i (posebno) X360 konzole namijenje čvrtso definiranom mlađem igračkom tržištu. Ako se netko smatra starijim igračem, prirodno bi bilo da ima oboje - Wii zato što je stariji a nešto od ranije navedenog zato što je igrač.
17 godina
neaktivan
Nintendo Wii

Evo, sad sam išao na site, i sad su na drugom čipu naziva ARGON. Ako vidite one stavke na pageu Wii-a sa chipom, piše i ARGON, a to je chip tvrtke Infectus Lab.

Citat:

What is ARGON?
ARGON is the new MODCHIP made form INFECTUS TEAM that works ONLY on WII D2C CONSOLES, this modchip is the direct competitor of D2CKEY modchip.
All the features are the same of D2CKEY, but this modchip will be UPDATABLE!

Pa sad.... što je bolje? ArenaWii kaže da je the best WiiKey, a sad dućani ugrađuju nešto deseto.... U čemu je "caka"?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
 Dakako :) Ducan je SophosLab - http://webshop.sophoslab.hr/?konzole/97/

Zahvaljujem na info-u. Sad samo treba vidjeti to s Wiikey-em.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Još nešto.

Dal je moguće Wii spojiti na 22" Samsungov SyncMaster 226BW monitor ili baš mora biti TV u igri?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Koliko ja znam, 226 BW model ima samo DVI/VGA/S-Video izlaze, pa ne možeš spojiti Wii na njega. Ne mora biti TV u pitanju, ali moraš imati monitor koji ima izlaze RGB, Scart (3 rupe C/Ž/B) i tako dalje, a to su skuplji monitori... Dok ne nađeš rješenje, stavi na TV, a možda je to i jedina solucija. Osim toga, najbolje ga je ukopčat na TV...

17 godina
neaktivan
Nintendo Wii

1. Definitvno ima naslova koji su ozbiljni (SM Galaxy, Metroid Prime 3,TLoZ: Twilight Princess, No more Heroes, Super Paper Mario, Super Smash Bros. Braw, Zack & Wiki.......)

2. Ako planirate stviti chip, stavite WiiKey!

Meni je najveci gust igrati sa ekipom pa cak i WiiSports, ako imate 2>4 remotea >> nezamjenjivo!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpuno se slažem!

17 godina
neaktivan

Ne posjedujem ovu konzolu, al' sam je igrao, u algoritmu. Ne namjeravam ju kupiti zato jel i nema baš nekih ozbiljnijih naslova.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
Nintendo Wii

Ja sam se neckao izmedzu PS3 i PCa i na kraju kupio Wii. Mislim da tu konzolu uopce ne treba usporedzivati sa ostalim konzolama ili PC-em, nije to taj nacin igre, ali je ultra zabavna. Kada sam je uzeo nekako sam joj hladno pristupio, vise iz znatizelje, i nisam nista previse ocekivao... u glavi mi je bilo kako cu za mjesec dva kupiti PS3.

Utisci nakon 4 dana koristenja su vise nego dobri, i super je je igrati sa vise ljudi.

Moram napomenuti da nisam siguran da bi Wii toliko hvalio da sam zivim i nemam protiv koga igrati.

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nintendo Wii

Ja uživam u PC- u, PS 3 i Xboxu 360 i nasilnim igrama tj. pucačinama, ali su mi djeca još mala pa im ne dam da igraju igre koje ja igram. Zato im planiram nabavit Wii da igraju Super Maria i slične stvari, a kada malo narastu će se prebacit na PS i Xbox jer mislim da Wii ne pruža užitak kao " ozbiljnije konzole" ili se možda varam...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Ja uživam u PC- u, PS 3 i Xboxu 360 i nasilnim igrama tj. pucačinama, ali su mi djeca još mala pa im ne dam da igraju igre koje ja igram. Zato im planiram nabavit Wii da igraju Super Maria i slične stvari, a kada malo narastu će se prebacit na PS i Xbox jer mislim da Wii ne pruža užitak kao " ozbiljnije konzole" ili se možda varam...

Ako imaš i PC, PS3 i X360, digurno imaš dobar posao, puno zarađuješ, ne znam kako nađeš vremena za sve te igre. Ne vjerujem ti.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
moderator

Potpuno ste otklizili u neke druge priče, pa je vrijeme da se ova tema - zaključi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice