Nintendo Switch 2

poruka: 398
|
čitano: 161.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Nintendo Switch 2
Mario Kart World svakako, a u 3mj dolazi Bros Wonder za NS2 ukoliko ti se čeka, ima za NS1.
Sad 29.1. GRID Legends Deluxe Edition ak ti se sviđaju vožnje - to bude najbolje od vožnji na konzoli (Kart računam kao fun igru).
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2026 9:10 (Armor).
10 godina
Nintendo Switch 2

izlazi i novi mario tenis, Mario Tennis Fever, koliko vidim samo na NS2, igra izgleda prezabavno, jedva čekam da to sa klincem zaigram. Koliko vidim moći će se igrati i s ovim motionom, da ćemo moći držati te joyconne kao rekete. Nisam siguran kako to točno ide, jel treba imati još neki poseban hardver za to, neku kameru ili tako nešto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zna ko na brzinu gdje kupiti case za handheld na kojem je Raven NeoGrip?

Ova je premala

https://stirline.hr/proizvod/dux-ducis-yoyoisles-air-bag-torbica-za-nintendo-switch-2-crna/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nintendo Switch 2

ja nisam uopce igrao nista nakon pocetnog rasturanja mario karta ,  kupio sam sad zeldu TOTK  i pro controller pa ću se s time zabavljati dok mi ne dodija 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2026 18:53 (GrimReaperKC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nintendo Switch 2

Penjem se polako po Hyrule Castleu prema zadnjem bossu, vjerojatno ću do vikenda biti gotov sa BotW. Nekih 50-ak sati utrošeno. Zabavno iskustvo sve u svemu, drago mi je da sam odigrao. 

Nakon što je kolega tu spomenuo neki dan, naručio sam si Bayonettu 3 preko Vinteda da vidim kako funkcionira usluga. Baš su dosta jeftiniji za neke igre. Na nekim oglasima je i besplatna dostava na BoxNow što ionako koristim. Pa sad čekam da vidim što će doći kroz tjedan dana.

U međuvremenu vjerojatno krenem sa Super Mario U Deluxe. Zadnju Super Mario igru sam igrao devedesetih.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Nintendo Switch 2

Sve više rumour-a da će novi direct bit u prvom tjednu veljače...i to generalni, a ne partner direct što znači da bi potencijalno trebali dobiti najavu novog Maria, Zelde (sumnjam) i drugih first party igara.

0 0 hvala 0
16 godina

50h i skoro si gotov? :O

Ja imam toliko, i riješio sam tek prvi divine beast.. Valjda previše sidetrackam.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
15 godina
kratos091 kaže...

50h i skoro si gotov? :O

Ja imam toliko, i riješio sam tek prvi divine beast.. Valjda previše sidetrackam.

Tak veli konzola. Vjerojatno bih mogao utrošiti još 20-ak baš da imam volje. Ostati će mi nešto shrineova koje nisam pronašao (ne znam mogu li gdje provjeriti koliko sam ih riješio), korok seeds sam skupio cca 10%. side questove sam u pravilu zanemarivao, a i vjerojatno ima lokacija koje nisam istražio. Taj dio mi je malo konfuzan jer za neke dijelove mape nemaš nikakav pokazatelj dal si tamo već bio. Ali otkrio sam cijelu mapu i prošao popriličan dio. Ne opterećujem se sa stvarima koje sam propustio.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice