Može li se modificirati modificiran xbox?

poruka: 8
|
čitano: 4.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

zanima me da li se može modificirati vec modificirani xbox sa novom modifikacijom ixtreme-lt

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ako sam dobro shvatio, moze
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Može li se modificirati modificiran xbox?

hvala

15 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu, kako modificirat xbox koji ima LT modifikaciju, na LT+ najnoviju modifikaciju?

Ima li ikog tko to radi?

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:50 (Skidy).
15 godina
protjeran
Skidy kaže...

Da ne otvaram novu temu, kako modificirat xbox koji ima LT modifikaciju, na LT+ najnoviju modifikaciju?

Ima li ikog tko to radi?

mozes sam napravit(imasmilion tutorijala na internetu)a mozes poslati i ekipi infomarka kioji ce to obaviti

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Skidy kaže...

Ima li ikog tko to radi?

mozes sam napravit(imasmilion tutorijala na internetu)a mozes poslati i ekipi infomarka kioji ce to obaviti

Mozes mi dati neki link ili mozda ti znas to raditi? Vidim da si iz Sibenika, i ja sam pa ako znas to napraviti da se nademo ili da dodes kod mene.. Ja cu dobiti tek sutra xbox 360 elite 120Gb jasper modificiran s LT, a trebalo bi ga modificirat s LT+ da mi moze citat sve igre.. ja sam novi sto se tice xbox-ova pa mi mozes usput objasnit koje su razlike izmedu tog lt i lt+? zasto jedan nemoze citat sve igre a drugi moze?

MetalHead
15 godina
neaktivan
Skidy kaže...
Toni93 kaže...
Skidy kaže...

Ima li ikog tko to radi?

Mozes mi dati neki link ili mozda ti znas to raditi? Vidim da si iz Sibenika, i ja sam pa ako znas to napraviti da se nademo ili da dodes kod mene.. Ja cu dobiti tek sutra xbox 360 elite 120Gb jasper modificiran s LT, a trebalo bi ga modificirat s LT+ da mi moze citat sve igre.. ja sam novi sto se tice xbox-ova pa mi mozes usput objasnit koje su razlike izmedu tog lt i lt+? zasto jedan nemoze citat sve igre a drugi moze?

jedan može čitat sve jer ima najnoviju modifikaciju,. dok drugi ne može jer ima stariju modifikaciju....logično...

link za infomark ti je ovdje: http://www.infomark.hr

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 15:06 (alan_poh).
14 godina
neaktivan
Što bolja konfiguracija do 3500kn

Komp bi mi služio samo za igrice i rad u photoshopu,dreamweareu itd. Moze i 2gb rama pa bi poslije dodao jos,samo me zanima najbolja moguca konfa za tu cijenu. Bez monitora,bez periferija,hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice