Zanima me na što sve treba paziti prilikom kupnje nintenda ds lite, vjerojatno ga sutra kupujem pa bih htio brz odgovor :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da ima stylus. Da radi touchscreen. Da nije padao, jer pukne dosta krhka plastika koja drži kopču pa se mora kompletno kučište mjenjat.
Da nije oštečen flat kabel (crte i mješanje boja na gornjem ekranu) jer ako oba ekrana ne rade ds ne pali, a ako je flat kabel napuknut otići će do kraja uslijed korištenja odnosno otklapanja i zaklapanja.
Da radi zvuk na oba zvučnika
Bilo bi dobro da je i original kućište, makar to nema velike veze jer ima i dobrih zamjenskih. Pogledaj po šarafima, moraju biti "tri-wing".
Kupljen, sve ok :)
Drago mi je da ste kupili DS. Evo ja ga imam nekih pola godine. Prilično sam jeftino prošao. Našao sam na njuškalu jedan jedini oglas u to vrijeme sa strganim donjim ekranom, bez olovke i pinjača za 200 kuna. Kupio sam preko eBaya novi ekran, punjač i olovke za 100 i nešto sitno kuna. Ali sam uzeo i R4 linker, koji je strahovito teško bilo nabaviti. Koliko se sječam ili su bili oko 400 kuna ili ih baš nije ni bilo. I isto sam našao jednog čovjeka i za 100 kuna kupio to. I evo za 400 kuna sam prezadovoljan. Očuvan je skroz i super je za retro igre :)
Mogu li se na Nintendu ds lite igrati igrice sa 3ds-a ako imam 3DS R4 linker?
Ne.