Kupio Xbox - što sad?

poruka: 6
|
čitano: 3.335
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kupio Xbox - što sad?

Pozdrav svima!

Evo ovako, trebao bih malo pomoći od ljudi koji se možda više kuže oko Xboxa. Upravo sam kupio Xbox i odlučio sam prvo pitati ovdje oko postupka registracija na xbox live da ne bi nešto zbrljao, a ne znam koliko su trenutne teme ažurirane. Znači, što sada? Gdje da prvo idem stvoriti account? Inače imam GFWL account, a čuo sam da se nešto spajaju pa ima li to veze? Da li se još uvijek mora izmišljati lažna adresa iz engleske. Da li mail na koji ću se registirirati mora biti iz engleske i shodno tome, da li mogu promjeniti lokaciju u svom trenutnom mailu na englesku pa da bude ok? Ukratko, koji bi sljed poteza bio najbolji prije nego počnem nešto igrati, može i link na neke postojeće upute ako ima (i ako zaista ima, a ja fulao, moje isprike).

Eto, unaprijed hvala :)

rogues do it from behind ;)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kupio Xbox - što sad?

normalno spojis konzolu s TV-om i upalis ju...dobijes upute sa velikim slikama :)

kad dodes na dashboar, mislim da odes onda na "connect to xbox live" il nest slicno toga...

nades svoju wirelles mrezu i spojis se na nju...

prije il kasnije ce ti ponudit da napravis acc, sad neznam prije spajanja il poslije, al cim ces se htjet spojit na XBL ponudit ce ti wizard za acc...

stavis ime, regiju mozes USA il ENGLAND,GERMANY svejedno, nece te nist provjeravat nit nist...

a email najbolje stavit od gmaila il hotmaila i to pravi, na njega ces dobivat "letke" i reklame od xboxa i dolazit ce ti potvrde kad nest kupis itd...

postupak je vrlo jednostavan, samo next-next i ispunjavas redom...

neces trebat nikakve adrese hotela i nogometnih stadiona u engleskoj pisat :)

to je i mene u pocetku mucilo sta i kako cu to spojit i procito sam milijun takvih tutova o tome da bi na kraju samo iso next-next :)

uzivaj :)

-=Every moment is another Chance=-
17 godina
neaktivan

Je, ispalo je stvarno jednostavno :) Samo me još zanima ako možda znaš, kupio sam gears of war 2 GOTY i dobio kod u kutiji koji unesem da bi dobio sve dodatne mape i ostale bonuse. Ja sam to unio i dobio samo 48 sati gold statusa na live-u. Nešto sam čitao da preko IP-a znaju gdje sam pa mi u biti ne daju te dodatne sadržaje za download jer HR nije podržana. Da li to znači da sam upropastio kod ili još nešto mogu izvest sa njim da bi dobio te dodatne sadržaje?

rogues do it from behind ;)
15 godina
neaktivan

znalo mi se desit par puta da kad sam isao skinuti neku demo igricu sa marketplace.a da mi nije htjelo, izbacilo bi error i pisalo nest tipa da mi regija nije podrzana itd, tak da vjerovatno mogu preko IP vidjet gdje smo, al mislim da bi ulaskom u EU trebali to rijesit i dobit podrsku...

ja sam kupit L4D2 i na njemu sam isto dobio kod za 48h besplatnog golda, za mape itd nisam nist jos vidio, a na Fifi sam uspio iskoristit kod i uc na onaj EA sports server, napravit acc, uredno skidat update i igrat, a na alan wake sam isto dobio kod za neke nove levele al jos nisam to probo tak da kod njega neznam

znaci vjerovatno znaju preko IP al mislim da ce se s vremenom i to rijesit, a za kod sad neznam jel upropasten il nije, treba provjerit na njihovoj stranici, supportu il tak nest :)

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
neaktivan
Kupio Xbox - što sad?

Sto se tice Gears of war mapa. Za njih ti treba VPN.

Trebat ce ti zato jer su Region lock. To znaci da je taj sadrzaj zakljucan po određenim regijama(u nekim zemljama ga mozes skinut a u nekim ne)
Uz pomoc VPN tvoj xbox ce se preselit u recimo london. A u londonu je taj map pack moguce skinut.

E sad da ja ne pisem cijeli vodic za to ovi ti link di ti je sve objašnjeno.
http://forum.nextlevel.hr/viewtopic.php?id=515

i preporucio bi ti da tam pitas sve u vezi xbox jer ekipa na tom forumu je vise okrenuta konzolama.

2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Takuji kaže...

Pozdrav svima!

Evo ovako, trebao bih malo pomoći od ljudi koji se možda više kuže oko Xboxa. Upravo sam kupio Xbox i odlučio sam prvo pitati ovdje oko postupka registracija na xbox live da ne bi nešto zbrljao, a ne znam koliko su trenutne teme ažurirane. Znači, što sada? Gdje da prvo idem stvoriti account? Inače imam GFWL account, a čuo sam da se nešto spajaju pa ima li to veze? Da li se još uvijek mora izmišljati lažna adresa iz engleske. Da li mail na koji ću se registirirati mora biti iz engleske i shodno tome, da li mogu promjeniti lokaciju u svom trenutnom mailu na englesku pa da bude ok? Ukratko, koji bi sljed poteza bio najbolji prije nego počnem nešto igrati, može i link na neke postojeće upute ako ima (i ako zaista ima, a ja fulao, moje isprike).

Eto, unaprijed hvala :)

Sad se slikaj,igraj,jedi,spavaj,spajaj stringove,kupuj zeleniš,....{#}

SENAID
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice