Trenutno nastali problem koliko sam primjetio je taj da je sve više spamera te ljudi koji se prepiru sa drugima, otvaraju se stalno jedne te iste teme, itd...
A pogotovo sve je više onih likova koji se prijave i citiraju druge na način da promjene orginal poruku od autora kojeg citiraju, mislim sve je to ok, mislim malo šale,
ali sve je više takvih ljudi i tu se javlja problem, znaći ismijavanje ovog foruma, koji je u početku stvarno po mojem bio sjajan, no sve je više ljudi koji mu ruše ugled.
Znam sada će sigurno puno njih reči da moderatori ne rade svoj posao kako treba, no to nije istina, pa i oni su ljudi kao i mi pa nestignu sve nadgledavati i pratiti, pogotovo što je sve više ljudi koji spamaju. Znam i sam da ponekada svima zna biti dosadno pa se idu zezati druge na forumu tako da im bude zabavnije, no to je previše izraženo, zato ljudi molim vas smirite strasti malo, i vratimo forum u početno stanje. Znam i sam sam možda pokrenuo temu koja sigurno već postoji ili je barem slična temama u ovoj rubrici. Ispričavam se na tome, no razlog je taj jer većina ljudi one starije teme samo otvori, pređe okom po njima i to je to, pa evo nova tema koja će sigurno zainteresirati mnoge.