Veliki problem na forumu zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.301
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Veliki problem na forumu

Trenutno nastali problem koliko sam primjetio je taj da je sve više spamera te ljudi koji se prepiru sa drugima, otvaraju se stalno jedne te iste teme, itd...

A pogotovo sve je više onih likova koji se prijave i citiraju druge na način da promjene orginal poruku od autora kojeg citiraju, mislim sve je to ok, mislim malo šale,

ali sve je više takvih ljudi i tu se javlja problem, znaći ismijavanje ovog foruma, koji je u početku stvarno po mojem bio sjajan, no sve je više ljudi koji mu ruše ugled.

Znam sada će sigurno puno njih reči da moderatori ne rade svoj posao kako treba, no to nije istina, pa i oni su ljudi kao i mi pa nestignu sve nadgledavati i pratiti, pogotovo što je sve više ljudi koji spamaju. Znam i sam da ponekada svima zna biti dosadno pa se idu zezati druge na forumu tako da im bude zabavnije, no to je previše izraženo, zato ljudi molim vas smirite strasti malo, i vratimo forum u početno stanje. Znam i sam sam možda pokrenuo temu koja sigurno već postoji ili je barem slična temama u ovoj rubrici. Ispričavam se na tome, no razlog je taj jer većina ljudi one starije teme samo otvori, pređe okom po njima i to je to, pa evo nova tema koja će sigurno zainteresirati mnoge.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Veliki problem na forumu
Branimir2412 kaže...

Trenutno nastali problem koliko sam primjetio je taj da je sve više spamera te ljudi koji se prepiru sa drugima, otvaraju se stalno jedne te iste teme, itd...

A pogotovo sve je više onih likova koji se prijave i citiraju druge na način da promjene orginal poruku od autora kojeg citiraju, mislim sve je to ok, mislim malo šale,

ali sve je više takvih ljudi i tu se javlja problem, znaći ismijavanje ovog foruma, koji je u početku stvarno po mojem bio sjajan, no sve je više ljudi koji mu ruše ugled.

Znam sada će sigurno puno njih reči da moderatori ne rade svoj posao kako treba, no to nije istina, pa i oni su ljudi kao i mi pa nestignu sve nadgledavati i pratiti, pogotovo što je sve više ljudi koji spamaju. Znam i sam da ponekada svima zna biti dosadno pa se idu zezati druge na forumu tako da im bude zabavnije, no to je previše izraženo, zato ljudi molim vas smirite strasti malo, i vratimo forum u početno stanje. Znam i sam sam možda pokrenuo temu koja sigurno već postoji ili je barem slična temama u ovoj rubrici. Ispričavam se na tome, no razlog je taj jer većina ljudi one starije teme samo otvori, pređe okom po njima i to je to, pa evo nova tema koja će sigurno zainteresirati mnoge.

I sam si rekao da moderatori ne stignu sve, ne mogu oni odmah kad se pojavi neki spamer, odmah ga suspendirat ili protjerat, ali kad dođu na forum vide spamera i upozore ga, suspendiraju ili protjeraju... Moderatori rade svoj posao, sporo ili brzo, nije važno ako ga odrade...
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina

Istina, no neki se jednostavno bez obzira na prijetnje i sve ostalo svađaju. Ja sam na primjer u početku rada foruma bio dobio žuti samo jer sam išao braniti svoje stajalište radi čega kopiram preko explorera, a ne preko nekog programa i samo radi branjenja svojeg stajališta sam dobio taj prvi i zadnji žuti (napominjem bio sam svoje stajalište branio u samo 1 postu i nisam nastavio jer sam rekao svoje mišljenje). A uzmimo forum danas,

http://forum.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/64-bitni-procesori/7792.aspx?sort=asc&view=flat++evo+ima+na+d (za primjer) tema koja je mogla imati 3-4 jednostavna odgovora se pretvorila u svađu i pretjerivanje, i za sada nikome ništa. Ok je bilo na početku teme, ali ono poslije... Previše poruka i svađanja jednostavno. A što je najbolje takve teme ostanu na ovome forumu isto kao i postovi koje su sasvim nekorisni i tu se gubi ugled foruma.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
neaktivan
Veliki problem na forumu

I piše u pravilima foruma (koja većina niti ne čita) da i obični korisnici mogu uvelike pomoći moderatorima prijavljivanjem poruke koju smatraju neprimjerenom.

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veliki problem na forumu

Moj prijedlog za rješenje ovakvih problema je da se uz svaki broj BUG-a izdaje i mala kartica nešto kao što si prepaid bonovi. Dakle ostruže se kartica i pronađe se kod, nakon toga kod ukucamo u postavke svog profila i imamo pravo na upisivanje poruka i komentiranje a oni koji nemaju kod mogu samo čitati ali ne i pisati po forumu. Ako netko prekrši pravila biva kao i sada upozoren a ako ponovi prekršaj ukidam mu se pravo na potpuni pristup forumu sve dok ne izuađe novi BUG s novim kodom. Mislim da bi se na taj način uvelo više reda na forumu, valjda bi se smanjile jedne te iste teme a i maknuli neozbilnji likovi tipa; Kupujem novi PC šta da uzmem? Help trebam preporuku za konfiguraciju do 30000 kn itd.

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 21:14 (Anonimni Surfer).

0 0 hvala 0
17 godina

Ma mogu, ali korisnici koji su od početka prijavljeni na foumu znaći koji su na forumu više od 6mj spamaju sve više i više i to je jako tužno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice