Evo imam jednu ideju da se ograniči uređivanje starih postova. Npr. Ako postoji tema koja ima 1000 strana, a korisnik je bio aktivan od 500 - te strane, korisnik može urediti svoje prijašnje postove i spamati koliko hoće a da nitko ne skuži. Na taj bi se način cijela tema pretvorila u jedan veliki spam, a da za tko nitko ne zna. Trebalo bi staviti neku granicu uređivanja postova do 20 strane, ili nešto drugo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
niko zasada, bio je off server
Ne kužim šta želiš reći... Sudjeluje od 500te str i uređuje postove i tako spamma? Zašto bi se netko vraćao na neke stare postove i njih uređivao i tako stvarao spam?
korisnik može urediti svoje prijašnje postove i spamati koliko hoće
Korisnik moze pasti sa stolice, ali ipak nema zastitni pojas.
EVO OVO JE ČISTI PRIMJER SPAMA POMOĆU UREĐIVANJA POSTOVA ŠTO ZNAČI DA SAM UPRAVU !
TROLLL TROLL TROLLL SPAMM SPAMM
HAAHHRAHRHAHRAHRHAHRHGWAMAMAHHAHAHAHAFMAFJJF
AFHFIFM
AFOHAF
FOIJIOJOJAFUOAHFIOKDJASUHAFHF =PJAISFP=AJFPA=JFARIJF=Q)#$(()UJODQAFMCK
I to je jedna mogućnost spama. Predlažem da se ograniči uređivanje postova na 5 strana.
Glupo. Što je s temama kao što je Slaganje PC konfiguracija koje moraju biti stalno osvježavane?
Između ostalog spamaju samo da budu zamjećeni, a tko će ih zamijetiti na neaktualnoj stranici?
Još k tome nisam nikad vidio da je netko to napravio..-.-
Bilo bi zgo... :)
Zamislite da netko zaspama u bircu na 1578. stranici
Evo imam jednu ideju da se ograniči uređivanje starih postova. Npr. Ako postoji tema koja ima 1000 strana, a korisnik je bio aktivan od 500 - te strane, korisnik može urediti svoje prijašnje postove i spamati koliko hoće a da nitko ne skuži. Na taj bi se način cijela tema pretvorila u jedan veliki spam, a da za tko nitko ne zna. Trebalo bi staviti neku granicu uređivanja postova do 20 strane, ili nešto drugo...
Problem je što postoje stari postovi koje TREBA uređivati - uglavnom su to prvi postovi u temama u kojima sami forumaši biraju nešto (recimo - igru godine), u temama koje služe kao tutorial itd. Ima dosat tih tema, a često su baš one vrlo popularne i kada bi se limitirala mogućnost uređenja starih postova, dobilo bi se i neželjeno ograničenje za ove situacije koje spominjem.
ako nitko ne zna onda ni ne to na forumu treba...