Update 20080520: Oveća nadogradnja foruma

poruka: 80
|
čitano: 10.999
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

jako je zakon, al mislim da bi ovo s citiranjem biti odmah na postu, a ne na dnu stranice

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Update 20080520: Oveća nadogradnja foruma
Domagoj kaže...

Dragi forumaši,

nakon nešto veće pauze napravili smo poveću nadogradnju foruma gdje su ispravljeni brojni (ne svi :-)) bugovi i dodane neke nove mogućnosti koje ste sami tražili.

Idemo redom:

- nadogradnja: u editoru dodan stil "bez stila" :-)

Zahvaljujemo unaprijed na svim uočenim bugovima i problemima - slobodno ih pišite u ovu temu.

Meni je ovo najvece poboljsanje. Zbog toga sam se nekad toliko iznervirao da cak ni nenapisem post zbog frustracije.

Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
neaktivan

Ovo sa slikama je mene najviše razveselilo.Rekli ste deset po postu(poruci).....hah dovoljno zasad.Moglo bi i više.A inače odlična ideja o klik-povećanju tako da na postu ne zauzimaju prostor.Malo je rezolucija teže čitljiva za detalje ali nema veze jer ima i stil-kod pa  slikom se upotpuni.Sve bolje i bolje.Još nisam sva poboljšanja isprobao
ali samo naprijed i neka beta faze još!

v_maxcpp
Ništa posebno zasad. Ništa posebno zasad.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2008 20:19 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan

Evo jos jedan prijedlog:

Napravite negdje da vidimo kad nas je neko citirao. Mislim da bi to bilo svima korisno!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
LUXX kaže...
Ili da se odmah više poveca nego dosad.

Hm... Slika se povećava do max 750x500 piksela, frka me stavit više jer će onda onima s manjim rezolucijama to biti problem.
Meni se čini ta veličina solidna, dovoljna za veličinu slučajeva (treba imati na umu i resurse servera).

Nemam primjedbi, slike se dosta dobro vide.

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
Pregled slike Pregled slike
17 godina
neaktivan

Evo ovo mi se vec par puta dogodilo da se forum jednostavno zblesira :?

Opera 9.27 je u igri ovo mi  se  nije događalo prije :/

Evo SS

http://img393.imageshack.us/my.php?image=51721932pp2.jpg

Nekako  sumnjam da  je do mene jer  sam baš friške windowse bio stavio...

Isto tako  se neki put zblesira kad idem "višestruko citirati" se  još kome to dogodilo?

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Darth Punisher kaže...

Evo ovo mi se vec par puta dogodilo da se forum jednostavno zblesira :?

Opera 9.27 je u igri ovo mi  se  nije događalo prije :/

Evo SS

http://img393.imageshack.us/my.php?image=51721932pp2.jpg

Nekako  sumnjam da  je do mene jer  sam baš friške windowse bio stavio...

Isto tako  se neki put zblesira kad idem "višestruko citirati" se  još kome to dogodilo?

Nabasao si baš usred nadogradnje, više se ne bi smjelo događati.
Zašto ne koristiš upload slike uz poruku umjesto imageshacka? :-)

Ovo za višestruko... Ima li još tko da mu se događa? 

Domagoj
17 godina
moderator
Horagio kaže...

jako je zakon, al mislim da bi ovo s citiranjem biti odmah na postu, a ne na dnu stranice

Ima već previše gumbi oko posta, i ovako je prevelika gužva - stisni "end" pa će te bacit na dno. 

Domagoj
17 godina
moderator
Assassin kaže...

Evo jos jedan prijedlog:

Napravite negdje da vidimo kad nas je neko citirao. Mislim da bi to bilo svima korisno!

Ovo već djelomično postoji - link "odgovori na moje poruke". 

Domagoj
17 godina

Domagoj, jel ima opcija da upisem ime autora da ga nadjem? Recimo ako sam vidio nekog autora na nekoj temi koje se ne sjecam a sjecam se imena autora i zelio bi da pogledam njegov profil, dal ima neka potraga koja pretrazuje registrovane autore?

Trazio sam, ako postoji nesto slicno mozda nisam vidio.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
DrNasty kaže...

Domagoj, jel ima opcija da upisem ime autora da ga nadjem? Recimo ako sam vidio nekog autora na nekoj temi koje se ne sjecam a sjecam se imena autora i zelio bi da pogledam njegov profil, dal ima neka potraga koja pretrazuje registrovane autore?

Trazio sam, ako postoji nesto slicno mozda nisam vidio.

U pravilu se to može tražilicom, no trenutno ima nekih problema pa ne radi. 

EDIT: sad radi.

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2008 16:27 (Domagoj).
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
Nabasao si baš usred nadogradnje, više se ne bi smjelo događati.
Zašto ne koristiš upload slike uz poruku umjesto imageshacka? :-)

Ovo za višestruko... Ima li još tko da mu se događa? 

Navika :) Trebam se priviknuti da mogu ovako direktno na forumu staviti sliku :-)

Evo stavit cu svoj avatar xD
Netko me bio pitao šta mi je to crno  u avataru :S  zar  se stvarno tako slabo vidi :'( 

May The Force be With You DuDe!
Moj Avatar :)) Moj Avatar :))
17 godina
neaktivan

Možda nema veze s nadogradnjama ali IE7 je sve lošiji i lošiji u učitavanju i kretanju po ovom forumu ,to postaje sve gore i gore,ne vjerujem da je do foruma (možda) ali na Mozilli sve savršenop i sve bolje i bolje a i IE7 sve gore i gore.....a tako i moji prijatelji imaju mišljenje....možda se nešto dešava s IE7 ..ako netko ima informacije neka ih objavi
Inače nadogradnje su odlične da se ne ponavljam.

v_maxcpp
...jedva cekam... ...jedva cekam...
17 godina
neaktivan

Evo jednog buga! Kad otvorim bilo koju stranicu foruma na kojoj se vidi ono polje za pretragu, dok se stranica jos ucitava i jos nekih pola sekunde poslje vidim ona polja koja se mogu oznacit ispod polja za upis pretrage (ono nesto "PRETRAZI FORUM" itd.) ali onda to nestane i ostane samo polje za upis i ono povecalo!

EDIT: To se dogadja i u IE 6 i u FireFoxu i u Safariju!

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2008 21:05 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
v_maxcpp kaže...

Možda nema veze s nadogradnjama ali IE7 je sve lošiji i lošiji u učitavanju i kretanju po ovom forumu ,to postaje sve gore i gore,ne vjerujem da je do foruma (možda) ali na Mozilli sve savršenop i sve bolje i bolje a i IE7 sve gore i gore.....a tako i moji prijatelji imaju mišljenje....možda se nešto dešava s IE7 ..ako netko ima informacije neka ih objavi
Inače nadogradnje su odlične da se ne ponavljam.

Ne znam na što točno misliš, no evo, ja ću od sada koristiti forum u IE7 pa možda nešto primijetim. 

Domagoj
17 godina
neaktivan

Ono što se kod mene dešava koristeći IE7 odražava se u primjetno sporijem učitavanju stranica, skrulanje po učitanoj stranici odvija se u trzajevima i ovaj editor  kao da si uzme malo vremena za razmišljanje bi li se učitao ili ne, ali ipak uvijek odluči da se učita.

To je usporedba u odnosu na FF 2.0.0.14 bez ikakvih dodataka kod kojega tih simptoma nema, odnosno nisu izraženi više nego na drugim forumima.

Sve se odvija na Visti Business retail...full legalnoj, SP1 i svi updejtovi do dana današnjeg. Dakle nikakva sumnjiva čuda koja ju pokreću.

Net je DSL, spojen wirelessom, veza full jaka, od zaštita rade free ZA ispravno konfiguriran koliko to dozvoljava i Windows Defender.

Ja ga nadrobio, ali možda malo pomogne ;)

17 godina
neaktivan

Ovako: kad otvorim forum(Bug) kad želim kliknuti na temu ili scrolati imam problema jer kontrola misa ide ali stranica se ne miče(miče ali zaostaje po par milisekundi),a pretvaranje strelice u ručicu ima zastoj od dvije do tri sekunde i naravno kad je u obliku ručice mogu klik na temu,a s strelicom ne.Na drugim forumima recimo je sve ok sa tim problemom jer ga nema.Inače Na Mozilli sve glatko ide a i na Operi,samo na IE7,nemam virusa to je sigurno, a niti me netko zeza s trojancem.Naravno to sve ide na živce pa moram koristiti sad već stalno Mozill-u.Iako volim IE7.Naravno svi update su na Visti Premium i na Ultimate,legalne i savršene.IE7 već duže ima problema s ovim forumom po mom mišljenju.Da li je to do samog IE7?Nedovršeni proizvod?

EDIT: sad je 22 i 30 i na Mozilli sam jer IE7 je u banani i nemam živaca za otvarati firum s njime a Mozilla savršena po svem ,od otvaranja i scrolanja.

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2008 22:32 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan

ima jedan problem... nadam se da nisam jedini...

u temama koje pratim mi dolazi da ima novih postova a nema nista novo iako je onaj baloncek crven...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
fps_gamer kaže...

u temama koje pratim mi dolazi da ima novih postova a nema nista novo iako je onaj baloncek crven...

Nešto sređujemo pa se povremeno resetira. Blagodati bete :-) 
17 godina
neaktivan

odlično, pohvale... Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Domagoj kaže...
fps_gamer kaže...

Nešto sređujemo pa se povremeno resetira. Blagodati bete :-) 
 to se i meni događalo......
a događa mi se (tu i tamo) da kliknem na ono "skok na nepročitano" i da mi ne dođe na zadnji nepročitani post......
a inače sve 5
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2008 23:24 (mali.ivica87).
17 godina

Domagoj,

Evo jednog neriješenog problema:

Kad se promijeni potpis, još uvijek se ne mijenja na cijelom forumu (od autora koji ga promjeni) već od prve sljedeće poruke!

Svi stari potpisi ostaju.

This is the last call For those who will fall Dying on the land Where the seed was sown You will not disappear You've got your spirit here Breathing your last breath Was not in vain
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je standardno ponasanje foruma, ovo sto ti zelis ne nerealno.

0 0 hvala 0
17 godina
Lista kaže...

To je standardno ponasanje foruma, ovo sto ti zelis ne nerealno.

Žalim ali si u krivu.
Većina foruma mijenja ti potpis kompletno od početka postanja.
Pogledaj malo okolo po forumima.
Ja sam to navel Domagoju kao mogućnost, ne kao ultimatum!!!

17 godina

Evo sad mi uopće nema potpisa, a imam ga????

EDIT:

Mislil sam na prošlu poruku gdje ga nema, a sad se pojavil!!?

This is the last call For those who will fall Dying on the land Where the seed was sown You will not disappear You've got your spirit here Breathing your last breath Was not in vain
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2008 22:21 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...

EDIT:

ak još nisi primjetio, a vjerojatno nisi, postoji ti na kraju poruke jedan kvadratić koji možeš označiti, ako želiš, da ti potpis stoji u tvojoj napisanoj poruci
prijedlog:ja bih radije po "defaultu" ta opcija označena, pa da si korisnik sam isključi ak ne želi potpis ispod porukeOsmijeh

Edit:nekad je označena,nekad nije (ova opcija za potpis)
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2008 23:36 (mali.ivica87).
17 godina
mali.ivica87 kaže...
Armor kaže...

EDIT:

ak još nisi primjetio, a vjerojatno nisi, postoji ti na kraju poruke jedan kvadratić koji možeš označiti, ako želiš, da ti potpis stoji u tvojoj napisanoj poruci
prijedlog:ja bih radije po "defaultu" ta opcija označena, pa da si korisnik sam isključi ak ne želi potpis ispod porukeOsmijeh

Edit:nekad je označena,nekad nije (ova opcija za potpis)
 I ti krivo shvaćaš.
Sad sam promjenil potpis ali na svim porukama koje sam ja postao prije te promjene ostat će stari potpis!!!

Dobro ja primjećujem "mali"

17 godina
neaktivan

Istina, u pravu si!

17 godina
moderator
Armor kaže...

Domagoj,

Evo jednog neriješenog problema:

Kad se promijeni potpis, još uvijek se ne mijenja na cijelom forumu (od autora koji ga promjeni) već od prve sljedeće poruke!

Svi stari potpisi ostaju.

To nije problem, nego je tako by design. Već je bila rasprava o tome, interno u redakciji smo zaključili da je bolje ovako kako jest i tako će i ostati. 
Domagoj
17 godina

Ok!

Nije problem samo me zanimalo.

Nego zakaj nebi ubacili neke "frajerske" smajliće tipa onog "This is Sparta"!!!

Zbilja ih ima puno pravih!

Pozdrav

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice