jako je zakon, al mislim da bi ovo s citiranjem biti odmah na postu, a ne na dnu stranice
Update 20080520: Oveća nadogradnja foruma
- poruka: 80
- |
- čitano: 10.997
- |
- moderatori:
vincimus
Dragi forumaši,
nakon nešto veće pauze napravili smo poveću nadogradnju foruma gdje su ispravljeni brojni (ne svi :-)) bugovi i dodane neke nove mogućnosti koje ste sami tražili.
Idemo redom:
- nadogradnja: u editoru dodan stil "bez stila" :-)
Zahvaljujemo unaprijed na svim uočenim bugovima i problemima - slobodno ih pišite u ovu temu.
Ovo sa slikama je mene najviše razveselilo.Rekli ste deset po postu(poruci).....hah dovoljno zasad.Moglo bi i više.A inače odlična ideja o klik-povećanju tako da na postu ne zauzimaju prostor.Malo je rezolucija teže čitljiva za detalje ali nema veze jer ima i stil-kod pa slikom se upotpuni.Sve bolje i bolje.Još nisam sva poboljšanja isprobao
ali samo naprijed i neka beta faze još!
Evo jos jedan prijedlog:
Napravite negdje da vidimo kad nas je neko citirao. Mislim da bi to bilo svima korisno!
Evo ovo mi se vec par puta dogodilo da se forum jednostavno zblesira :?
Opera 9.27 je u igri ovo mi se nije događalo prije :/
Evo SS
http://img393.imageshack.us/my.php?image=51721932pp2.jpg
Nekako sumnjam da je do mene jer sam baš friške windowse bio stavio...
Isto tako se neki put zblesira kad idem "višestruko citirati" se još kome to dogodilo?
Evo ovo mi se vec par puta dogodilo da se forum jednostavno zblesira :?
Opera 9.27 je u igri ovo mi se nije događalo prije :/
Evo SS
http://img393.imageshack.us/my.php?image=51721932pp2.jpg
Nekako sumnjam da je do mene jer sam baš friške windowse bio stavio...
Isto tako se neki put zblesira kad idem "višestruko citirati" se još kome to dogodilo?
jako je zakon, al mislim da bi ovo s citiranjem biti odmah na postu, a ne na dnu stranice
Evo jos jedan prijedlog:
Napravite negdje da vidimo kad nas je neko citirao. Mislim da bi to bilo svima korisno!
Domagoj, jel ima opcija da upisem ime autora da ga nadjem? Recimo ako sam vidio nekog autora na nekoj temi koje se ne sjecam a sjecam se imena autora i zelio bi da pogledam njegov profil, dal ima neka potraga koja pretrazuje registrovane autore?
Trazio sam, ako postoji nesto slicno mozda nisam vidio.
Domagoj, jel ima opcija da upisem ime autora da ga nadjem? Recimo ako sam vidio nekog autora na nekoj temi koje se ne sjecam a sjecam se imena autora i zelio bi da pogledam njegov profil, dal ima neka potraga koja pretrazuje registrovane autore?
Trazio sam, ako postoji nesto slicno mozda nisam vidio.
Možda nema veze s nadogradnjama ali IE7 je sve lošiji i lošiji u učitavanju i kretanju po ovom forumu ,to postaje sve gore i gore,ne vjerujem da je do foruma (možda) ali na Mozilli sve savršenop i sve bolje i bolje a i IE7 sve gore i gore.....a tako i moji prijatelji imaju mišljenje....možda se nešto dešava s IE7 ..ako netko ima informacije neka ih objavi
Inače nadogradnje su odlične da se ne ponavljam.
Evo jednog buga! Kad otvorim bilo koju stranicu foruma na kojoj se vidi ono polje za pretragu, dok se stranica jos ucitava i jos nekih pola sekunde poslje vidim ona polja koja se mogu oznacit ispod polja za upis pretrage (ono nesto "PRETRAZI FORUM" itd.) ali onda to nestane i ostane samo polje za upis i ono povecalo!
EDIT: To se dogadja i u IE 6 i u FireFoxu i u Safariju!
Možda nema veze s nadogradnjama ali IE7 je sve lošiji i lošiji u učitavanju i kretanju po ovom forumu ,to postaje sve gore i gore,ne vjerujem da je do foruma (možda) ali na Mozilli sve savršenop i sve bolje i bolje a i IE7 sve gore i gore.....a tako i moji prijatelji imaju mišljenje....možda se nešto dešava s IE7 ..ako netko ima informacije neka ih objavi
Inače nadogradnje su odlične da se ne ponavljam.
Ono što se kod mene dešava koristeći IE7 odražava se u primjetno sporijem učitavanju stranica, skrulanje po učitanoj stranici odvija se u trzajevima i ovaj editor kao da si uzme malo vremena za razmišljanje bi li se učitao ili ne, ali ipak uvijek odluči da se učita.
To je usporedba u odnosu na FF 2.0.0.14 bez ikakvih dodataka kod kojega tih simptoma nema, odnosno nisu izraženi više nego na drugim forumima.
Sve se odvija na Visti Business retail...full legalnoj, SP1 i svi updejtovi do dana današnjeg. Dakle nikakva sumnjiva čuda koja ju pokreću.
Net je DSL, spojen wirelessom, veza full jaka, od zaštita rade free ZA ispravno konfiguriran koliko to dozvoljava i Windows Defender.
Ja ga nadrobio, ali možda malo pomogne ;)
Ovako: kad otvorim forum(Bug) kad želim kliknuti na temu ili scrolati imam problema jer kontrola misa ide ali stranica se ne miče(miče ali zaostaje po par milisekundi),a pretvaranje strelice u ručicu ima zastoj od dvije do tri sekunde i naravno kad je u obliku ručice mogu klik na temu,a s strelicom ne.Na drugim forumima recimo je sve ok sa tim problemom jer ga nema.Inače Na Mozilli sve glatko ide a i na Operi,samo na IE7,nemam virusa to je sigurno, a niti me netko zeza s trojancem.Naravno to sve ide na živce pa moram koristiti sad već stalno Mozill-u.Iako volim IE7.Naravno svi update su na Visti Premium i na Ultimate,legalne i savršene.IE7 već duže ima problema s ovim forumom po mom mišljenju.Da li je to do samog IE7?Nedovršeni proizvod?
EDIT: sad je 22 i 30 i na Mozilli sam jer IE7 je u banani i nemam živaca za otvarati firum s njime a Mozilla savršena po svem ,od otvaranja i scrolanja.
ima jedan problem... nadam se da nisam jedini...
u temama koje pratim mi dolazi da ima novih postova a nema nista novo iako je onaj baloncek crven...
u temama koje pratim mi dolazi da ima novih postova a nema nista novo iako je onaj baloncek crven...
odlično, pohvale...
Domagoj,
Evo jednog neriješenog problema:
Kad se promijeni potpis, još uvijek se ne mijenja na cijelom forumu (od autora koji ga promjeni) već od prve sljedeće poruke!
Svi stari potpisi ostaju.
To je standardno ponasanje foruma, ovo sto ti zelis ne nerealno.
To je standardno ponasanje foruma, ovo sto ti zelis ne nerealno.
Evo sad mi uopće nema potpisa, a imam ga????
EDIT:
Mislil sam na prošlu poruku gdje ga nema, a sad se pojavil!!?
EDIT:

EDIT:

Istina, u pravu si!
Domagoj,
Evo jednog neriješenog problema:
Kad se promijeni potpis, još uvijek se ne mijenja na cijelom forumu (od autora koji ga promjeni) već od prve sljedeće poruke!
Svi stari potpisi ostaju.
Ok!
Nije problem samo me zanimalo.
Nego zakaj nebi ubacili neke "frajerske" smajliće tipa onog "This is Sparta"!!!
Zbilja ih ima puno pravih!
Pozdrav