Ovu temu treba preimenovati u "Umetanje slike - stalni problem?"
ili
"Umetanje slike - Opera problem" jer kolko ja vidim samo Opera (bilo koja verzija) ne radi
Ovu temu treba preimenovati u "Umetanje slike - stalni problem?"
ili
"Umetanje slike - Opera problem" jer kolko ja vidim samo Opera (bilo koja verzija) ne radi
Friski Windowsi 7 32-bit [zbog testiranja, ne mislim ga preinstalirati )
Friska Opera
(bez Silverlighta)
[edit]
Radi
Shvatio sam. Problem je u Silverlightu
Slika je .jpg 2800x2800 2MB
Friski Windowsi 7 32-bit [zbog testiranja, ne mislim ga preinstalirati )
Friska Opera
(bez Silverlighta)
[edit]
Radi
Shvatio sam. Problem je u Silverlightu
Slika je .jpg 2800x2800 2MB
-.- Dobro jutro.
Opera
Iskljucen Silverlight bas za ovaj forum (preko Edit Site Preferences - Disable Plugins)
pojasni mi molim te kako si isključio silverlight?
Ja sam to ovako skontao i gle cuda radi Kod Opere tools->quick preferences->edit site preference->content->skines kvaku sa eneble plugin.
Neznam zasto neradi normala neg moras iskljucivat nesto,radilo je do skora.....
pojasni mi molim te kako si isključio silverlight?
Desni klik - Edit Site Preferences-- Content i makni kvacicu sa Enable Plugins
Na zalost (za sada dok ne otkrijem kako) nece Raditi BUG TV i na temu Humor neces moci gledati embedan video ali tamo (na Humoru) mozes odabrat sa desnim klikom Open in New Tab pa gledas na youtubeu.
Sve na svemu, stvar radi maknes kvacisu ili uklucis jedan F5 (refresh) i pojavi se Silverlight
danas kad sam malo prošvrljao bespućima interneta sam shvatio da tom opcijom, da isključim pluginove, da mi ne prikazujeme elemente na nekim ostalim stranicama - npr fejsbuk i twitter share gumb, i još neke druge stvari, zapravo sve što je plugin. dakle najbolje je za sada pobrisati sve kako si lazo napisao u jednoj temi, pobrisati silverlight zasebno, i potom instalirati flash pa operu i uploadati slike ne stari način.
danas kad sam malo prošvrljao bespućima interneta sam shvatio da tom opcijom, da isključim pluginove, da mi ne prikazujeme elemente na nekim ostalim stranicama - npr fejsbuk i twitter share gumb, i još neke druge stvari, zapravo sve što je plugin. dakle najbolje je za sada pobrisati sve kako si lazo napisao u jednoj temi, pobrisati silverlight zasebno, i potom instalirati flash pa operu i uploadati slike ne stari način.
mislim da ću i ja tako, ali recimo meni nerade pluginovi nerade samo na bug.hr i njegovim poddomenama, dok radi na ostalim stranicama, i radi u temi humor
dakle jel može prvo pobrisati silverlight pa flash pa Operu, pa nanovo instalirati bez silverlighta da sve radi kako treba?
edit: evo zašto ti nerade ostali pluginovi, disableao si ih za sve stranice, napravi ovako da ih disableaš samo za forum
evo pobrisao silverlight, upload slika radi, pluginovi na ostalim stranicama rade..za sada neka bude tako
znači po EP ovom tutu si radio?
da, i ja sam sada na tom rješenju, a ako ti nedostaje ostali Bugov sadržaj u Silverlightu probaj ovako
ma nisam po tutu, iako je dobar - kemijam o tome od sinoć, jedostavno sam sve pobrisao, počistio i instalirao nanovo bez silverlighta i za sad radi. ne znma točno na koje ostale sadražaje misliš, ali ako moram birati između bol-a i opere, biram operu jer bol je samo jedna u nizu stranica koje posjećujem dnevno, a sve ostale mi rade bez greške
ma nisam po tutu, iako je dobar - kemijam o tome od sinoć, jedostavno sam sve pobrisao, počistio i instalirao nanovo bez silverlighta i za sad radi. ne znma točno na koje ostale sadražaje misliš, ali ako moram birati između bol-a i opere, biram operu jer bol je samo jedna u nizu stranica koje posjećujem dnevno, a sve ostale mi rade bez greške
ma mislio sam da si samo disableao plugine na bol-u, pa da ti rade oni za twitter i fb na ostalim stranicama
a ništa, blago tebi kada ti radi, ja sam sinoć brisao silverlight, ali nisam flash i Operu pa nije radilo, za sada ostajem na ovoj soluciji od EP
Cini se da problem nije jos sreden*. Sa ukljucenim silverlightom nece
[edit]
Sada je vec izasla Opera 11.01.
Jel stvar u tome sto Silverlight oficijalno ne podrzava Operu?
A da jednostavno u editor ubacite gumb za isključivanje SL plugina za upload slika?
Cini se da problem nije jos sreden*. Sa ukljucenim silverlightom nece
[edit]
Sada je vec izasla Opera 11.01.
Jel stvar u tome sto Silverlight oficijalno ne podrzava Operu?
eto nije mi vrag dao mira pa sam ga instalirao uz Operu 11.01
meni je radio (više-manje) na 11.00 e sada opet neradi
da, samo što onda Silverlight ne radi na cijeloj bug.hr domeni sa svim poddomenama
a nekada mi baš dođe da pogledam onaj Bug tv, al dobro lako enableat po potrebi
Ili jednostavno koristite neki browser koji valja. :) Malo trolam.
Ili jednostavno koristite neki browser koji valja. :) Malo trolam.
browser valja i više nego što treba, samo forum pravi probleme
kompatibilan je sa Silverlightom, sve napravljeno u silverlightu radi savršeno osim uploadanja slika ovdje