Teme u kojima sudjelujem, promjena funkcionalnosti

poruka: 41
|
čitano: 7.472
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Teme u kojima sudjelujem, promjena funkcionaln

Ne...

To se odnosi samo na "teme u kojima sudjelujem"!

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan

Eto, sve zanimljive teme prebačene u teme koje pratim.

Veliko HVALA na ultra brzoj reakcijiNamigiva

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovo je izbacilo dobre i loše teme. drago mi je što ne gledam više birc jer nikako ne sudjelujem u njemu, a glupo mi je što ne vidim neke dobre teme koje sam pratio ali nisam sudjelovao.

zbog toga dajem ocjenu 2.5 (1-5).

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bih onda dao ocjenu 2.Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa imate ovaj link, odete na njega i prikaže vam sve teme u kojima ste sudjelovali

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

One teme u kojima ne sudjelujem mjesec dana mi se brišu sa popisa "teme koje sudjelujem"?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iMoljac kaže...

One teme u kojima ne sudjelujem mjesec dana mi se brišu sa popisa "teme koje sudjelujem"?

da

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
iMoljac kaže...

lol, pa daj otvori 1. stranicu teme, procitaj sto je domagoj napisao pa onda pitaj

Google is your friend!!!
16 godina
neaktivan
Neznam dali je to zbog ovih problema s forumom u zadnje vrijeme ili što, ali je 'funkcija' 'Teme u kojima sudjelujem' malo bugovita. A bug je: među temama u kojima sudjelujem pojavljuju mi se teme u kojima sam jako davno sudjelovao (Najbolja serija, Winamp pitanje) i tema koja je dosad bila zaključana (zasad jedna - Iphone original vs. kopija).
Browser je Opera Mini 5, m.bug.hr, ali mislim da je tako i na kompjuteru...
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Šef kaže...
Neznam dali je to zbog ovih problema s forumom u zadnje vrijeme ili što, ali je 'funkcija' 'Teme u kojima sudjelujem' malo bugovita. A bug je: među temama u kojima sudjelujem pojavljuju mi se teme u kojima sam jako davno sudjelovao (Najbolja serija, Winamp pitanje) i tema koja je dosad bila zaključana (zasad jedna - Iphone original vs. kopija).
Browser je Opera Mini 5, m.bug.hr, ali mislim da je tako i na kompjuteru...

to ti je zato što ima friških poruka u njima. Upravo provjereno. Sve su od danas ( u ovoj koja je bila zaključana, poruka je od jučer)

16 godina
neaktivan
Da, znam, ali onda bi mi se svaka tema u kojoj sam sudjelovao pojavljivala tamo. Gledao sam, ima još nekoliko tema koje mi se tu javljaju, a u njima sam davno sudjelovao.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice