Status konfigurator zaključana tema

poruka: 39
|
čitano: 6.616
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Status konfigurator
Kakarot kaže...

Za tvoju informaciju imao sam 12K postova, slozio sam zilijon konfi i aktivan u milijon tema, nisam imao potrebe za nikakvim boostom, Mario mi je lupao hvala jer vi niste sposobni stisnuti hvala kao ni pola foruma kada vam se pomogne.Isto tako i ti, kada sam ti slozio konfu.

Pa si onda zaključio da je OK varati...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
odjavljen
Status konfigurator
Argumentiraj da imam dogovor sa nekim za boostanje?
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Status konfigurator

Pitaj mladoga gospodina jesam li ga uopce zamolio da stiska hvala pa mi se javi.Nemam nikakve veze sa time, kad sam vidio da to radi jedino sto sam uradio jest da sam ja njemu lupao hvala, uostalo neznam zasto ja tebi ista objasnjavam, zna se kakav sam forumas.

EDIT: Svoje dvije i pol zvjezdice sam zaradio kroz 14 mjeseci bez ijednog Mariovog hvala.Toliko o meni.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 13:50 (Kakarot).

5 0 hvala 1
15 godina
Kakarot kaže...

Pitaj mladoga gospodina jesam li ga uopce zamolio da stiska hvala pa mi se javi.Nemam nikakve veze sa time, kad sam vidio da to radi jedino sto sam uradio jest da sam ja njemu lupao hvala, uostalo neznam zasto ja tebi ista objasnjavam, zna se kakav sam forumas.

EDIT: Svoje dvije i pol zvjezdice sam zaradio kroz 14 mjeseci bez ijednog Mariovog hvala.Toliko o meni.

A zašto si sad zatražio ban pa isti dan napravio novi acc?

15 godina
neaktivan
Kakarot kaže...

EDIT: Svoje 2ipo zvjezdice sam zaradio kroz 14 mjeseci bez ijednog Mariovog hvala.Toliko o meni.

Kolega je na forumu aktivan uvijek se trudi pomoći, dovoljno je bilo pogledati poruke zadnjih 6 mjeseci i teme gdje sudjeluje pa sve bi bilo jasno.

- nikad nije tražio lupanje hvala niti slično, mislim da imam pravo stisnuti hvala kome želim ako smatram da je koristan forumaš i piše korisne postove.

Koliko znam nigdje u pravilima ne piše da je zabranjeno tako da se nikakva pravila foruma nisu kršila.

a ako već pričate o zvijezdicama opet pogledajte ultimativnu antivirus temu tamo si lupaju hvala gdje stignu i kako stignu, za jedan test koji svatko može napraviti u roku 3 minute lupaju si po 6-7 hvala.

toliko o tome.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 13:56 (mario1990).
13 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...
A zašto si sad zatražio ban pa isti dan napravio novi acc?

ACC sam uradio da se izjasnim u vezi ovoga.Sto se tice bana on nije bio povezan sa ovim zvjezdicama, u pitanju su privatne stvari koje cu zadrzati za sebe.

clock2much
13 godina
Status konfigurator

Al ste nabrijani. Stiskao sam i ja hvala ljudima kada bi vidio da su nekome pomogli, a isti im nije zahvalio. Pokušajte čitati s razumijevanjem što netko piše, a ne gledati zvjezdice - jednostavno, zar ne? Najbolje bi bilo ukinuti bilo kakva obilježja statusa jer bi se onda smanjio broj ovakvih gluposti - ekipa bi bila primorana procjenjivati sadržaj poruke, a ne autora iste.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Status konfigurator

J....e vas zvjezdice!

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

31 1 hvala 5
13 godina

DamageHigh kaže...

Kakarot kaže...

Za tvoju informaciju imao sam 12K postova, slozio sam zilijon konfi i aktivan u milijon tema, nisam imao potrebe za nikakvim boostom, Mario mi je lupao hvala jer vi niste sposobni stisnuti hvala kao ni pola foruma kada vam se pomogne.Isto tako i ti, kada sam ti slozio konfu.

Pa si onda zaključio da je OK varati...

Pošteniji je od pola foruma, a ti si došao njega zvati prevarantom? Osobno sam vidio da je više pomogao drugim forumašima nego ti NHF, ništa osobno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice