Cini mi se da je meni sve ok. Sad sam se prvi puta ulogirao valjda i uredno mi prepozna koje sam teme bio procitao a koje ne.
Evo i meni već 2 dana normalno...
Cini mi se da je meni sve ok. Sad sam se prvi puta ulogirao valjda i uredno mi prepozna koje sam teme bio procitao a koje ne.
Evo i meni već 2 dana normalno...
Ja još uvijek imam taj problem
Ja još uvijek imam taj problem
Takodjer.
Kako me ovo iritira da vise u temama koje sudjelujem moram ko konj trazit post kaj nisam procitao.Koji se vrag dogada,niko se nije javio.
Meni još uvijek sve kako treba...
Meni je takodjer sve ok. Ali povremeno mi se javi problem da mi ne prikaze odmah novi post koji tog trenutka napravim, nakon refresha stranice mi pokaze.
Evo meni se počelo isto dešavat u zanja 2-3 dana.
Odem u neku temu u kojoj sudjelujem ili koju pratim i kliknem "skok na nepročitano" gumb i dovede me na postove stare nekih mjesec dana tj. na pročitano....WTF
Koristim FF na Windows XP Pro SP3 - original OS
EDIT: usput me odjavi kad god refresh-am stranicu -.-"""
Evo meni se počelo isto dešavat u zanja 2-3 dana.
Odem u neku temu u kojoj sudjelujem ili koju pratim i kliknem "skok na nepročitano" gumb i dovede me na postove stare nekih mjesec dana tj. na pročitano....WTF
Koristim FF na Windows XP Pro SP3 - original OS
EDIT: usput me odjavi kad god refresh-am stranicu -.-"""
Ovo danas u periodu iza 17h - zaboravi. Opet se radilo na redovnom održavanju servera (uvijek se u pravilu radi u tom dijelu dana), pa je to mogući uzrok odjava...
Ovo danas u periodu iza 17h - zaboravi. Opet se radilo na redovnom održavanju servera (uvijek se u pravilu radi u tom dijelu dana), pa je to mogući uzrok odjava...
On da je uredu....ja mislio da je server popi*dio pa se okomio na mene
Opet...čisto za info..
Chrome, XP.
Opet...čisto za info..
Chrome, XP.
Same Chrome, 7