Malo me smeta to ... pogotovo to što treba čekat da se samo ugasi , a nema x-a da bih klknuo .
Imate u mozilla ADonima Ad Block Plus. To dodate, i nema više reklama....
Čudno,meni je na crhomeu samo jednom izbacilo reklamu i to jučer samo jučer
Gledajte RTL pa vam neće bit puno reklama na BOL-u :D
Koji jel obićni il rtl2
Koji jel obićni il rtl2
facepalm
Koji jel obićni il rtl2
facepalm
Thanks! :)
neobični
i mene je iznenadila ta izjava da ne kažem šokirala. kao da sam negdje u rusiji za vrijeme staljina. prestrašno. no tvoj post postavio stvari na pravo mjesto i pojasnio nedoumice. sjajno.
p.s. jedino kod boldanog ne upotrijebio tavu. bojim se da je takav stav rezultat nečeg dubljeg.
Opet ne kužim poveznicu s Rusima (jesu li oni uopće imali reklame?), no opet, nije niti bitno. To je valjda neka furka iz kluba ljubitelja udaranja ljudi po glavi.
evo ti poveznice - "ti ces radit to, ti to, a vas trojica to, sve za dobro zajednice". tako su titu radili ville za opce dobro.
Ja sam oduvijek za naplatu kvalitetnijeg sadrzaja na internetu.
Zasto ne bi ste uz malo povecanje cijene pretplate na tiskano izdanje casopisa ukljucili forumski account bez reklama, i mozda sa jos nekim sitnim dodacima poput skina foruma i slicnih sitnica.
Ja bih se prvi pretplatio.
Ne znam što se vi ovoliko žalite na reklame. Ne znam otkud vam ideja da reklame iskaču u prozor u obliku pop-upa. Meni se to nikad nije dogodilo, a nikada nisam koristio one adblock gluposti. Vi kao da nikada niste bili na nekim drugim forumima i stranicama gdje su reklame prezastupljene i preloše implementirane u dizajn. Ovdje na bugu se fino uklapaju u ostali izgled foruma. No na nekim drugim stranicama i sl. reklame su loše implementirane u inače loš dizajn. Ako vas nešto zanima kliknite, ako ne prođite dalje. Mislite vi da je forum ovolike veličine moguće jeftino održavati na svojim serverima. Nije ovo neki lijevi forum sa 1000 registriranih korisnika od kojih je najviše odjednom aktivno 100. Ovo je forum u kojemu par tisuća upita odjednom nije strano.
Uf, zamorna tema za čitanje, tako da preskačem druge 2 stranice i samo iznosim svoje mišljenje:
Nit imam adblock bilo koje vrste, nit me smetaju reklame, iako da budem iskren...gotovo pa da ih ni ne primjećujem, kao da se sjećam da mi je izletio neki popup ali nisam više siguran jel to ovdje ili na nekoj drugoj adresi, jer jednostavno ih ne doživljavam, automatizmom je već pogledam, i ak omi je nezanimljiva gasim, ak oje zanimljiva kliknem...sve mi se to događa onako...kao disanje. Ne znam, naviknuo sam se valjda, normalno mi to, čak se i slažem s tim, a nerijetko i naleti što korisno. Iako ono što mi je bilo korisno vam nabrojim bez problema, a one koje sam ugasio se ne sjećam ni da je bila...
Tako da - meni ne smeta ni najmanje.
Pa neka stavljaju reklame ali ne za čokolade i slicne stvari.
Inace kad mi naleti neka OK reklama onda kliknem cisto radi da napravim taj "click".
Zadnja na koju sam kliknuo jer me bas zanimala je bila od Logitecha za nagradnu igru.
Stavljaju se reklame onoga koji zatraži tu uslugu.
Ako voliš, slobodno zakupi prostor i reklamiraj sebe npr.
Sumnjam da je izbor tako malen da stavljaju reklame za čokolade na IT forum.
Hoce li isto tako stavljati reklame za vibratore na glas-koncila...
Pa neka stavljaju reklame ali ne za čokolade i slicne stvari.
Inace kad mi naleti neka OK reklama onda kliknem cisto radi da napravim taj "click".
Zadnja na koju sam kliknuo jer me bas zanimala je bila od Logitecha za nagradnu igru.
Stavljaju se reklame onoga koji zatraži tu uslugu.
Ako voliš, slobodno zakupi prostor i reklamiraj sebe npr.
Sumnjam da je izbor tako malen da stavljaju reklame za čokolade na IT forum.
Hoce li isto tako stavljati reklame za vibratore na glas-koncila...
Želiš li time reći da je tvoje mišljenje da ljudi sa IT foruma ne jedu i/ili ne vole i/ili ne kupuju čokoladu?
Ja samo što sam vidio gore da se priča o Milki sam otišao maznut jedan redak.
Ja samo što sam vidio gore da se priča o Milki sam otišao maznut jedan redak.
Ljudi koji prate IT forum se isto tako j*bu...da...uskoro bi mogle i reklame za vibratore
Kupis li isto tako svaku stvar koju vidis na reklamama, eto, u Zagrebu ima dosta reklama za muške tajice, jesi li i tu pokleknuo?
možda plaćanje kupovanjem časopisa? časopis da košta 5kn više svakih 2-3 mjeseca i onda da forum traži kod za login.
Razumljivo je da Bugovcima treba lovica pa nam šibaju reklamice ali inače svakom normalnom reklame idu na kujac osim poznatih dupelizaca.
s ovim mudrim i prostim riječima prethodnog diskutanta tema je očito došla do svog prirodnog kraja:)
LOCK