Da se tebe pita vjerojatno bi uveli sat vremena obaveznog gledanja reklama, i kazne za one koji instaliraju AdBlock. Poslovni model je privuci posjetitelje koji vam generiraju tisuce klikova dnevno na bug.hr preko ovog foruma, pa onda tamo lijepo mozete dobro naplatit svoje reklame zbog velike posjecenosti.
Znaci ovaj forum je i vama od velike koristi kao i nama.
Recenice poput:"Što mislite da ovo pada se neba? To sve košta, ogromne novce, a vi to koristite besplatno!"- me podsjecaju na neka komunisticka sranja, i moljakanje da se klika na iritirajuce reklame zato sto je to "nama u interesu", (vama uopce ne) mi uopce ne izgleda kao poslovni model nego diktatorski stav.
Osobno nemam nista protiv da mi ponekad iskoci koja reklama, ali cinjenica je da je meni i 80% korisnika u toj reklami jedina zanimljiva stvar krizic preko kojega iskljucujemo reklamu.
Znaci pozeljno bi bilo traziti novi i ucinkovitiji poslovni model, a ne inzistirati na najiritantnijem obliku zarade sa ovakvim blentavim izjavama.
Toliko me iziritirala ova izjava, da bih najradije autora opalio sa 16/10 inox tavom po tintari u svrhu "resetiranja", jer ocito je doslo do greske...
Bezobrazan si i vrijeđaš, na pretjerivanje na forumu radi postizanja efekta sam već navikao.
Nisam nikoga ništa moljakao, nego sam samo pozvao na najnormalniji odnos prema reklamama. Ja kliknem na reklamu kad me zanima, ako je to tebi toliko komunistički (ne kužim na koju foru to ima veze s komunizmom, no ni ne zanima me) - nemoj.
Nikad nisam rekao da Bugu forum nije u interesu; da nije ne bi ga uopće niti bilo. Mislio sam da je to jasno samo po sebi.
Diktatura je kad nemaš izbora, ovdje ga imaš. Nitko te ne tjera da budeš ovdje, čak te nitko ne tjera niti da gledaš reklame. Ja sam samo rekao što smatram da je fer ponašanje, a ti ćeš ionako i dalje raditi što misliš da trebaš. To inače u komunizmu nisi baš mogao.