Regrutiranje novih moderatora zaključana tema

poruka: 58
|
čitano: 5.012
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Regrutiranje novih moderatora
andy0101 kaže...

Čitajući pomnije ove postove, čini mi se da možda neki nisu shvatili što sam htio reći. Možda sam u krivu, ali svejedno ću još jednom napomenuti:

Prijedlog nije da se zamijene sadašnji moderatori novima. Prijedlog je da se uz sadašnje moderatore, zaposli još moderatora koji bi pomagali sadašnjim moderatorima, te bi tako pokrivenost tijekom dana sa online moderatorima bila veća.

I tvoj prijedlog će naići na opće odobravanje, uz naravno ponude da baš oni žele biti moderatoriSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
protjeran
Regrutiranje novih moderatora

Mene zanima da li vaze glasovi iz dijaspore za novog moda bug foruma

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolji način za ne postati moderator je.... otvaranje teme za regrutiranje novih moderatora ;)

Ljudi, ovakve teme su besmislene.

Postoje gazde i postoje korisnici. Kada i ako gazde odluče da im nešto treba onda će tako i biti.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Najbolji način za ne postati moderator je.... otvaranje teme za regrutiranje novih moderatora ;)

Kao što već rekoh, nije mi cilj da postanem moderator (još), jer je to nemoguće. Na listi najboljih autora sam tek 528. po redu.

BTW ovo je prva tema koja će mi biti zaključana! Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 19:09 (andy0101).
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Čitajući pomnije ove postove, čini mi se da možda neki nisu shvatili što sam htio reći. Možda sam u krivu, ali svejedno ću još jednom napomenuti:

Prijedlog nije da se zamijene sadašnji moderatori novima. Prijedlog je da se uz sadašnje moderatore, zaposli još moderatora koji bi pomagali sadašnjim moderatorima, te bi tako pokrivenost tijekom dana sa online moderatorima bila veća.

..ti si još mlad,dosta znaš..vjerovatno ćeš jednog dana biti mod,ali uz ovaj broj moderatora stvari  dobro funkcioniraju..
..imamo opciju prijavi (ja ju doduše ne koristim)..sasvim dosta..

15 godina
neaktivan

di moš vidit tu listu

I would love to change the world, but they won't give me the source code

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

..ti si još mlad,dosta znaš..vjerovatno ćeš jednog dana biti mod,ali uz ovaj broj moderatora stvari  dobro funkcioniraju..
..imamo opciju prijavi (ja ju doduše ne koristim)..sasvim dosta..

Hvala! Osmijeh Vidiš, ja koristim prijavi kad god nešto ugledam (iznimka je bila ona tema sa lupanjem glavom u tipkovnicu zato što sam se zaista nasmijao).

P4k1 kaže...

di moš vidit tu listu

http://www.bug.hr/forum/bestusers/

Ili klikni gore na autori, i zatim na najbolji autori.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 19:19 (andy0101).
17 godina

Ma ovi moderatori dobro rade. Uopće ne vidim problem sa spamerima koji oni ne mogu riješiti.

Problem je u nama forumašima koji to slabo prijavljuju.

Mnogi forumaši čak potiču takve tipove da otvaraju budalaste teme te im napune teme raznoraznim glupim komentarima po nekoliko stranica tipa "dobit ćeš karton" "glupa tema", a neki se čak pridruže i pišu budalaštine.

Šta uopće imate pisati i odgovarati na takve teme?

Samo se pišu gluposti i refresha se tema, a takvi vam postaju "zanimljivi".

Onaj rebelsy ili kako već je sinoć otvorio par tema i vi ste par stranica napisali.

Udri tipku "CINKAJ" i nastavi dalje svojim poslom.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nažalost s nekim riječima u ovo postu i ti ispadaš takozvani "TROL". Meni si ok ali eto i tebi se omakne

Nerazumijem čemu očekivati red i praviti red kada i sam ljude nazivaš retardiranima. Ti i ostali koji ste ovdje "policajci" nebi trebali biti poput nas ostalih koji smo ovdje "gosti". Ima još par moderatora koji se služe riječima s kojim nebi trebali. To ti je kao da murija prolazi kroz crveno,vozi nevezana itd...

Rekao sam da su neka pitanja retardirana a ne oni koji su ga postavili. Ako me smatras trolom slobodno me prijavi.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
neaktivan

"rat"

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
shimano kaže...

"rat"

Nema nikakvog rata niti zamjeranja. Moje misljenje da tema uopce nije niti trebala biti otvorena ali to je samo moje misljenje.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
shimano kaže...

"rat"

Nema nikakvog rata niti zamjeranja. Moje misljenje da tema uopce nije niti trebala biti otvorena ali to je samo moje misljenje.

ma nisam na to mislio,nego za prije nešto na engleskom.

16 godina
neaktivan
shimano kaže...

ma nisam na to mislio,nego za prije nešto na engleskom.

Štakor? Ne kužim.

BTW, Domagoj mi nije zaključao temu iako se prijavio nakon što sam ju otvorio. Čudno...

15 godina
neaktivan

lipo napiši snich ( cinkaroš)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shimano kaže...

"rat"

Sad kad znam što si mislio, mogu ti dati TD.

A sad dosta off-topica, čekat ćemo da se javi netko od nadležnih i kaže da nema potrebe za novim moderatorima. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 19:33 (andy0101).
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
shimano kaže...

"rat"

Sad kad znam što si mislio, mogu ti dati TD.

A sad dosta off-topica, čekat ćemo da se javi netko od nadležnih i kaže da nema potrebe za novim moderatorima. Smijeh

Evo došao nam je supermoderator pa možda pogleda tvoj prijedlog Namigiva

RIDER
17 godina
moderator

Lijepo je da se brinete za urednost foruma, no odluka o moderatorima, kako je već poznato, jest na redakciji. Ne možete se prijaviti za taj posao već stvar funkcionira na "pozivnicu". Dakle, od prijavljivanja nema nikakve koristi, dapače.

S druge strane, ako vam je zaista stalo do stanja na forumu, a ne do same titule, možete pomoći prijavljivanjem poruka - te prijave puno pomažu moderatorima u obavljanju Svete Dužnosti te omogućuju da brže i bolje reagiraju na uočene probleme. Posebno se brzo reagira kad vas više prijavi istu poruku.

Domagoj

5 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

u nas se posa dobiva priko veze pa je tako i ovdje slučaj

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja bih dao prijedlog moderatorima - pazite na pravopis! Nije da oni imaju los pravopis nego su imena tema 'pomozi boze': 'crachiranje racunala...' ili 'novi kompijuter'. Tako da bi bilo dobro da moderatori malo paze na to, jer ispada da su ili lijeni ili nepismeni, a po statusu nebi trebalo biti tako. A to ne oduzima puno vremena :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
17 godina
neaktivan

Može samo jedno pitanje koje me već neko vrijeme kopka:

Idu li prijave korisnika moderatorima zaduženima za tu temu ili svim modovima i adminima?

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Može samo jedno pitanje koje me već neko vrijeme kopka:

Idu li prijave korisnika moderatorima zaduženima za tu temu ili svim modovima i adminima?

Ja mislim da samo moderatorima koji su zaduženi za taj podforum.Zato što spamerska tema koja bude postana u "Ideje, sugestije, prijava problema" i bude prijavljena nekad ne bude obrisana cijeli dan zato što Supermoderatora nema!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
16 godina
neaktivan
Domagoj kaže...

Lijepo je da se brinete za urednost foruma, no odluka o moderatorima, kako je već poznato, jest na redakciji. Ne možete se prijaviti za taj posao već stvar funkcionira na "pozivnicu". Dakle, od prijavljivanja nema nikakve koristi, dapače.

S druge strane, ako vam je zaista stalo do stanja na forumu, a ne do same titule, možete pomoći prijavljivanjem poruka - te prijave puno pomažu moderatorima u obavljanju Svete Dužnosti te omogućuju da brže i bolje reagiraju na uočene probleme. Posebno se brzo reagira kad vas više prijavi istu poruku.

Tako je govorio Zaratustra.

From dying heaven To living hell
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ja mislim da samo moderatorima koji su zaduženi za taj podforum.Zato što spamerska tema koja bude postana u "Ideje, sugestije, prijava problema" i bude prijavljena nekad ne bude obrisana cijeli dan zato što Supermoderatora nema!

I ja mislim tako, ali da li oni mogu vidjeti prijave unatoč tome što nisu zaduženi za taj PF?

Nemojte pretjerivati sa off-topicom, imali smo sreću što tema nije zaključana.

16 godina
odjavljen

Ako se već neće regrutirat novi modovi, ja imam jednu kompromisno-diplomatsku ideju. Malo preuredit sistem.

Svaka poruka koja zaradi recimo 5 ili više "Prijavi" klikova, neka ju forum sam sakrije (kao ono kad se ignorira autora - vidi se samo zaglavlje, a ne i tekst poruke) a ako prvi post u temi zaradi više od 5 "Prijavi" klikova, nek forum sam zaključa temu. Razlozi - poruke se neće vidjeti (ono sakrivanje) - manje ljudi će je vidjet i nadajmo se, nema flame wara nabrzinu. Isto tako auto-lock teme - nije bezveze 1. post zaradio više od 5 "Prijavi" - tema se locka i kad mod kasnije vidi to i "Prijavi" klikove, može ili ostavit temu zaključanu (u slučaju CD key topica, koji se redovno pojavljuju) ili je može otključati (možda je tema zaradila prijave zbog nepismenog autora, krivog podforuma i sl.)

Naravno, ako je sve ovo tehnički izvedivo bez velikih kopanja po forumu i ako admini imaju uvid u neku statistiku koliko prijava stiže po poruki (tj. jel uopće ima efekta stavljati 5+ lock ako dođu 2-3 prijave).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Nije loša ideja, ali se može zloupotrebljavati.

Recimo ja i mojih par prijatelja tebe i tvoju temu "prijavimo" samo zato što se ti meni ne sviđaš, pa se ti onda ono wtf žališ moderatoru koji mora izgravati suca te utvrđivati jel to zbog nepismenosti, spama ili zloupotrebe.

Ili ja sa svojih 22 acounta ti zaključam tvojih par tema zbog toga što mi se ne sviđaš, pa onda se ti nekome osvećuješ i idemo u krug.

Podsjeti me tvoja tema na princip "Call Vote".

It's good to be smart - It's smarter to be good
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 21:36 (boxer).
16 godina
neaktivan

Posao se dobro obavlja i nema potrebe za još moderatora,barem za sada,a znam da ovdje ima ljudi željnih "moći" i rado bi bili moderatori.Evo jedan savjet za sve;Tko kaže da obični korisnici ne mogu pomoći moderatorima?Poruku ili temu za koju mislite da nije primjerena prijavite i moderatori će već riješiti stvar.Nikad nisam bio razočaran brzinom rješavanja problema.Istina ima tu i tamo malih propusta,ali ne mogu ljudi biti nonstop online.Svaka čast Ivi koji ionako već previše posla odrađuje,a i siguran sam da dečki odozgora isto prate forum.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 21:50 (dncrmt).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa to je već dobro probavljeno,mislim na to da rade dobro i da ne treba više modova,a i lijepo je rečeno da nema novih na ovaj način forsanja i samoželja za istim,stoga je krajnje vrijeme da se poslije probavljanja,istanka i pusti voda za ovim svim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jedna prigodna slika za temu (ne shvaćajte ozbiljno )

Jesam moćan PUNIM
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice