Prijedlog - mala promjena skripte za zvjezdice zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 2.374
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Prijedlog - mala promjena skripte za zvjezdice

Pozdrav BUG redakciji. Imam pitanje :

Da li je moguće smanjiti ovisnost gumba HVALA o skripti za zvjezdice, odnosno da služi samo u sticky temama i da se tako pomaže pri dobivanju zvjezdica a u ostalim temama da samo "stoji" tamo da bi korisnici vidjeli da je post koristan.

Razlog : Ima previše korisnika koji spamaju sa hvala umjesto da klikću gumb.

Nadam se da neće bit ono "Bilo bi zgodno, ali nije potrebno."

Pliz regajte se i osvojite Steelseries nagrade - http://steelseries.com/10?code=3I8qJfn8

2 6 hvala 5
16 godina
neaktivan

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!

14 0 hvala 4
16 godina
Re: Prijedlog - mala promjena skripte za zvjezdice
Zašto ?
Ovako kolko god postova gdje zahvaljuju porukom napišemo, dobivamo šipak.
Pliz regajte se i osvojite Steelseries nagrade - http://steelseries.com/10?code=3I8qJfn8
16 godina
a da vise prestanete biti optereceni s ebenim zvijezdicama....klikaj i ti po hvala ak ti se klika ak ne ne...tu smo da se zabavimo i pomognemo jedni drugima...zvijezdice su samo dio ukrasa -.-'
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
Pa onda ne vidim njihovu korist, mogli su onda samo ostavit stare i zabavne klase od prije (tipa moljac, bubamara itd.)
17 godina
neaktivan
Ajme opet po zvjezdicama...

One su ukras foruma...

Pogle ja imam 3 i po (jedno vrijeme i 4 i po) pa sam opet niškoristi :)
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
Mitch kaže...
Pa onda ne vidim njihovu korist, mogli su onda samo ostavit stare i zabavne klase od prije (tipa moljac, bubamara itd.)

Sa ovim se slažem jer će neko neiskusan prije poslušati budalaštinu od nekoga sa 5 zvjezdica nego pametnu stvar od nekoga bez njih.

14 godina
neaktivan

Kako su samo ukras, kad imaju svoju funkciju, pa po njima bi trebali novi korisnici prepoznavati kvalitetne autore, forumase... Da ne kazem da kad ja dam neki odgovor i netko s 5 zvjezdica, on prihvati njegov savjet/objasnjenje ili sto vec...

Mislim, da se razumijemo, BMK za zvjezdice, ali nisu samo ukras ( barem ne bi trebale biti).

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
To što bi trebali to je druga stvar..

Ali i sam znaš da to nije tako...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
14 godina
neaktivan

U tome i jeste problem, znam ja, ali netko novi tko je tu dosao po pomoc ili slicno...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Mitch kaže...

Ne vidim korist ni od avatara, pa?

Po ovoj temi vidim da tebi vise smeta sto drugi imaju puno zvjezdica nego sto ih ti imas malo. To bas i nije neki pozitivan stav. Najrsdije bi ti sad dao ovu svoju samo da vidis koliko je to besmisleno.

15 godina
Commodore kaže...

Ne vidim korist ni od avatara, pa?

Po ovoj temi vidim da tebi vise smeta sto drugi imaju puno zvjezdica nego sto ih ti imas malo. To bas i nije neki pozitivan stav. Najrsdije bi ti sad dao ovu svoju samo da vidis koliko je to besmisleno.

Zašto bi bile zvjezdice besmislene? Čemu su onda tu?

Domagoj je više puta napominja kako je ponosan na formulu. Ne virujen baš da bi bezveze se mučija i radija tako nešto kompleksno. Uostalom ideja je da zvjezdice prepoznaju kvalitetne forumaše, ne vidin zašto to nebi bilo tako? Istina ima prevaranata ali ako imaš trunku pameti u glavi skužit ćeš i sam to.

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina

Baš me briga za zvjezde. Da mogu dao bi ti svoje. Ne treba se opterečivati takvim stvarima. Svatko ima jednako pravo sudjelovanja na ovom forumu, a i jednaka pravila vrijede za sve.

Osim toga ne znači da onaj tko ima 5 zvjezdica zna nešto više od onoga bez zvjezdica.

Sometime the best defense is to attack!

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Cek, cek, cek...

Ti bi ostavio pravu funkciju tipke Hvala samo u sticky temama, a u ostalima da samo stoji kao ukras???

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina

PLASMAorLCD kaže...

.... 

Mislim, da se razumijemo, BMK za zvjezdice, ali nisu samo ukras ( barem ne bi trebale biti).

Pošto to ima smisla u tamama za pomoć, direktno bi trebalo biti vezano povjerenjem prema zvjezdicama, jer početnik na forumu nemože imati stav dali je neki autor pouzdan ili troler.

Jedino rješenje (to bi morao biti posao MODova), tj. da pogrešne odgovore brišu (tj. precrtavaju, da se vidi greška..). Kao i mogućnost ukidnja zvjezdica da se izbjegnu takve 'zabune' ili želja za nabijanjem statusa... Pošto bi to bio Sizifov posao, možda ideja da umjesto ''prijavi'' koji se koristi recimo kod vrijeđanja, da ima i mogućnost ''ispravka'', tj. prijave netočnog navoda kojeg bi tad MOD lako uočio i 'stornirao'.

Za sve ostalo tu su kartoni.

i da, ... bilo bi zgodno, ali .... {#}

17 godina
moderator

Opet vi o zvjezdicama. Bez brige, ne vrijedi svaka hvala isto, spamerima hvala ne vrijedi ništa, pa nek spemaju koliko hoće.

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 11:47 (Domagoj).

0 0 hvala 5
15 godina
protjeran

sirka666 kaže...

Zašto bi bile zvjezdice besmislene? Čemu su onda tu?

Domagoj je više puta napominja kako je ponosan na formulu. Ne virujen baš da bi bezveze se mučija i radija tako nešto kompleksno. Uostalom ideja je da zvjezdice prepoznaju kvalitetne forumaše, ne vidin zašto to nebi bilo tako? Istina ima prevaranata ali ako imaš trunku pameti u glavi skužit ćeš i sam to.

To sto je tvorac skripte za zvjezdice ponosan na nju, to je njegova stvar. Evo i ovi iz Biowarea su ponosni na Dragon Age 2.

Upravo mogucnost manipulacije zvjezdicama ih cini vise nepotrebnima i zbunjujucim faktorom, nego sto su nesto korisno i relevantno. Daju nepotrebne a cesto i stetne predrasude. Ljudi se pocmu orjentirati prema njima i kao sto je ranije spomenuto, vecu tezinu daju odgovorima nekoga sa 5 zvjezdica nego odgovoru nekoga ko je prije 3 dana obranio doktorat na temu o kojoj se raspravlja, no rijetko je na ovom forumu ili je tek nedavno registriran i nema nijednu zvjezdicu. Ne postoji neko ko zna sve. 

Ako i zanemarimo cinjenicu da je veliki broj forumasa umjetno nafrizirao broj zvjezdica, ne postoji skripta koja ce odgonetnuti koliko neko zaista zna, a pogotovo u kojim podrucjima je to njegovo znanje. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice