Povezivanje na internet-prijedlog

poruka: 5
|
čitano: 1.188
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

..imam prijedlog za navedeni podforum.

malo mi smeta kad tražim nekakve podatke, mišljenja korisnika o nekom provideru, savjet, a vidim da su teme razbacane na 80 mjesta.

npr T-com-poskupljenje, T-com- povećanje brzine, T-com-lopovi, t-com ovo-ono...

volio bih da se sve kvalitetnije teme objedine u jednu, da T-com ima svoju jedinstvenu temu, Iskon svoju, Optima svoju, H1 svoju, B-net svoju itd...

Lp

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i mislis da moze to funkcionirat tek tako da se toliko problema nabacuju u jednu temu, pa ko bi se snaso u tome

lol

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Povezivanje na internet-prijedlog
neznam_ime kaže...

i mislis da moze to funkcionirat tek tako da se toliko problema nabacuju u jednu temu, pa ko bi se snaso u tome

!?

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
14 godina
neaktivan

teško je to strpat u jedan koš...to bi značilo još ajme podforuma..iovako ih ima dosta...ako se ufuraš onda nije problem naći....jer diskutiramo o svemu i svačemu...i praktički za sve bi se mogao napraviti određeni podforum...al gdje bi tu bio kraj...

samo krupno, ništa sitniš
13 godina
protjeran
oly570 kaže...

teško je to strpat u jedan koš...to bi značilo još ajme podforuma..iovako ih ima dosta...ako se ufuraš onda nije problem naći....jer diskutiramo o svemu i svačemu...i praktički za sve bi se mogao napraviti određeni podforum...al gdje bi tu bio kraj...

nema to veze s formiranjem dodatnih podforuma niti te teme trebaju biti sticky..

jednostavno je na svim većim forumima stvar tako organizirana kako sam naveo i sve bolje funkcionira, svi savjeti, problemi o nekom operateru su na jednom mjestu, a tema "živi" koliko su korisnici zainteresirani.

..npr Iskon padne na treću stranicu, nešto me zanima, ukucam u tražilicu Iskon i sve mi je na jednom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 13:02 (Skot).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice