Par sitnih prijedloga/primjedbi

poruka: 5
|
čitano: 1.077
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Prijedlozi

Umetanje slike sa silverlightom.

Kad se stavlja slika sa neke web stranice preko silverlighta mora se stisnit ctrl + v kako bi se tekst, odnosno stranica zalijepili.

Trebalo bi se omogućit desni klik miša (ovako piše samo silverlight u skočnom izborniku) ili, kad se već lijepi s tipkovnicom neka se onda može i stisnit enter za pošalji.

Ovako trebam tipkovnicom zalijepit tekst, onda mišen kliknit pošalji, nije nešto mukotrpan posa ali bilo bi zgodnije ctrl+v i onda odma enter.

Brojač poruka.

Ovo je nepotrebno ali zgodno, da omogućite korisniku da sam odredi hoće li mu se prikazivat broj poruka u profilu ili neće.

I to ne samo u profilu, nego kod svakog posta, pokraj / ispod zvijezdice na primjer.

Ovde se otvara mogućnost trolanja odnosno da se određeni korisnici natječu ko će imat više poruka. Mislin da ipak do toga nebi trebalo doć, moderatori rade svoj posa, i tu je dosta ekipe koja je duže vrime ovde i jednostavno su dovoljno zreli da se ne natječu oko "gluposti".

Firefox i adblock

Kod pisanja poruke u firefoxu pri vrhu se pokazuje tekst 

"Napomena: Ukoliko imate problema s pisanjem poruka u Firefoxu, a koristite dodatak Ad Block Plus, isključite ga jer nije kompatibilan s editorom."

Ne znam jel se to odnosi samo na firefoxov adblock ali pošto adblock postoji na svim popularnijim preglednicima stavite tu poruku svugdi, ili je maknite od svakoga.

Premda adblock plus nije na svim browserima već samo na chrome i firefox ali na ostalim postoji u nekim drugim inačicama.

Brojač poruka u profilu, glasanje.

22 DA
9 NE
http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Prijedlozi
sirka666 kaže...

Brojač poruka.

Ovo je nepotrebno ali zgodno, da omogućite korisniku da sam odredi hoće li mu se prikazivat broj poruka u profilu ili neće.

I to ne samo u profilu, nego kod svakog posta, pokraj / ispod zvijezdice na primjer.

Ovde se otvara mogućnost trolanja odnosno da se određeni korisnici natječu ko će imat više poruka. Mislin da ipak do toga nebi trebalo doć, moderatori rade svoj posa, i tu je dosta ekipe koja je duže vrime ovde i jednostavno su dovoljno zreli da se ne natječu oko "gluposti".

Kako je krenuo forum, jedno vrijeme (oko godinu dana, čini mi se) je bilo brojenje poruka i onda razne titule ovisno koliko si imao poruka (naxeem je uvijek vodio u broju poruka i otkrivao imena novih titula :D). Normalno, tu je odmah bilo i natjecanja tko će imat više, pa su maknuli taj sustav davanja titula i stavili ovaj sa zvjezdicama. Tak da mislim da je ovaj sustav bez brojenja poruka bolje rješenje i ima manje spamera (nemaju toliko motiva za spamanje :D)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 11:24 (denix).
15 godina
denix kaže...

Kako je krenuo forum, jedno vrijeme (oko godinu dana, čini mi se) je bilo brojenje poruka i onda razne titule ovisno koliko si imao poruka (naxeem je uvijek vodio u broju poruka i otkrivao imena novih titula :D). Normalno, tu je odmah bilo i natjecanja tko će imat više, pa su maknuli taj sustav davanja titula i stavili ovaj sa zvjezdicama. Tak da mislim da je ovaj sustav bez brojenja poruka bolje rješenje i ima manje spamera (nemaju toliko motiva za spamanje :D)

Ma znan za taj sustav, ali ja ne predlažen novi sustav, nego samo da se doda broj poruka, bezveze, čisto radi estetike. Možda još da korisnik može vidit zvijezdice i poruke i po tome usporedit ko previše piše a premalo pametno, a ko obrnuto {#}

http://about.me/antesirkovic
16 godina
Uz sve te prijedloge ja bih izdvojio drugi (brojač) i još nadodao jedan :

Da li je moguće maknut ono upozorenje o zaštiti slike kad se stavlja link u silverlight ?

Tako me živcira, 90% slika sa interneta nemožeš stavit, ni na jednom forumu nisam vidio to.

hvala unaprijed, LP
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
Par sitnih prijedloga/primjedbi

Ovo sa brojenjem poruka je već milijun puta prežvakano i ispljunuto.Također,brojač poruka je postojao u samim počecima foruma,ali je ukinut zbog opravdanih razloga.

alrighty then

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice