Još uvijek nigdje nema istaknuto koliko je trenutačno aktivno članova foruma i koliko 'gostiju'. Mislim da bi to bio vrlo zgodan detalj negdje pri vrhu stranice
Popis svih aktivnih registriranih korisnika imate na dnu naslovnice foruma.
Broj gostiju se ne može jednostavno i pouzdano dobiti (broj sessiona, što se najčešće uzima kao broj gostiju, nije točan i pouzdan podatak i u 99% je debelo pretjeran). Osobno ne vidim smisla u postojanju tog podatka - koja vam korist od toga da znate koliko neregistriranih ljudi trenutno ima na forumu?
Popis svih aktivnih registriranih korisnika imate na dnu naslovnice foruma.
Broj gostiju se ne može jednostavno i pouzdano dobiti (broj sessiona, što se najčešće uzima kao broj gostiju, nije točan i pouzdan podatak i u 99% je debelo pretjeran). Osobno ne vidim smisla u postojanju tog podatka - koja vam korist od toga da znate koliko neregistriranih ljudi trenutno ima na forumu?
Može li jedan prijedlog za (poboljšanje) forum(a). Evo ovako, dragi admini zanimalo bi me jeste li u mogućnosti isprogramirati skriptu
koja bi prilikom promjene signa(potpisa) u svakom postu koji smo napisali promijenila stari i napisala novi, kao i kod avatara.
Ne znam koliko bi to poboljšalo forum i vašeg vremena zahtijevalo ali jednostavno mi je čudno gledati kako jedan user u deset postova
ima drugačiji sign.
...
koja bi prilikom promjene signa(potpisa) u svakom postu koji smo napisali promijenila stari i napisala novi, kao i kod avatara.
...
Krivo si me razumio, ja želim da se i sign mijenja kao i avatari, odnosno da se svaka promjena signa odrazi na postove,
kao što je slučaj sa avatarima jer se i oni tako mijenjaju.
jel možemo mi kako znati koji su nam postovi obrisani. ne sad da to bude detaljno objašnjenje kao kad dobijemo karton. zašto smo ga dobili, koliko traje itd... nego da se napravi skripta da nam automatski stigne privatna poruka u kojoj piše koji nam je post obrisan i u kojoj je temi bio. čisto da znamo u čemu smo pogriješili i da se to više ne ponovi. ne moraju moderatori pisat nikakvo objašnjenje zašto je obrisano, da ih se ne zamara jer se sigurno puno postova briše, nego samo da nam automatski stigne pp o obrisanom postu.
Zaključavam temu jer se razvlači skoro godinu dana, a to nema smisla.
Što se potpisa tiče, odavno raspravljeno... Ukratko - potpis potpisuje ono napisano i veže se uz poruku, a ne autora i tako će i ostati.
Za informaciju o brisanim porukama - iskreno, ne vidim u tome smisla. Piši suvisle i pametne poruke pa ti ih nitko niti neće brisati. Ovo je samo način da dežurni smećari (oni koji rade smeće :-)) otkriju što im prolazi, a što ne.