Par idejaa, bitnih zaključana tema

poruka: 98
|
čitano: 14.715
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Par idejaa, bitnih
Dado_ZG78 kaže...

Još uvijek nigdje nema istaknuto koliko je trenutačno aktivno članova foruma i koliko 'gostiju'. Mislim da bi to bio vrlo zgodan detalj negdje pri vrhu stranice Namigiva

Moram se složiti, ovo bi bilo odlična stvar :
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
moderator
Par idejaa, bitnih

Popis svih aktivnih registriranih korisnika imate na dnu naslovnice foruma.

Broj gostiju se ne može jednostavno i pouzdano dobiti (broj sessiona, što se najčešće uzima kao broj gostiju, nije točan i pouzdan podatak i u 99% je debelo pretjeran). Osobno ne vidim smisla u postojanju tog podatka - koja vam korist od toga da znate koliko neregistriranih ljudi trenutno ima na forumu?

Domagoj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Domagoj kaže...

Popis svih aktivnih registriranih korisnika imate na dnu naslovnice foruma.

Broj gostiju se ne može jednostavno i pouzdano dobiti (broj sessiona, što se najčešće uzima kao broj gostiju, nije točan i pouzdan podatak i u 99% je debelo pretjeran). Osobno ne vidim smisla u postojanju tog podatka - koja vam korist od toga da znate koliko neregistriranih ljudi trenutno ima na forumu?

Pa jednostavno nema koristi, ali očito su neki ljudi opterećeni statistikama ili ko zna čime... Stvarno ti je svejedno gledali forum 10 ili 100 ljudi. Bitnije je ko šta napiše. A ti nećeš valjda drugačije pisati znajući da to gleda više (ili manje) neregistriranih ljudi. Stvarno ne vidim svrhe tome. A za registrirane korisnike imaš popis, kao što sam već i rekao...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
protjeran
Par idejaa, bitnih

Može li jedan prijedlog za (poboljšanje) forum(a). Evo ovako, dragi admini zanimalo bi me jeste li u mogućnosti isprogramirati skriptu

koja bi prilikom promjene signa(potpisa) u svakom postu koji smo napisali promijenila stari i napisala novi, kao i kod avatara.

Ne znam koliko bi to poboljšalo forum i vašeg vremena zahtijevalo ali jednostavno mi je čudno gledati kako jedan user u deset postova

ima drugačiji sign.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mayales kaže...

...

koja bi prilikom promjene signa(potpisa) u svakom postu koji smo napisali promijenila stari i napisala novi, kao i kod avatara.

...
 avatar se uvijek mijenja. tj kod posta će biti onaj avatar kojeg je korisnik zadnjeg promjenio. ali potpisi ostaju oni koji su bili u trenutku pisanja poruke.
Hello World!
17 godina
protjeran
Par idejaa, bitnih

Krivo si me razumio, ja želim da se i sign mijenja kao i avatari, odnosno da se svaka promjena signa odrazi na postove,

kao što je slučaj sa avatarima jer se i oni tako mijenjaju.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Par idejaa, bitnih

jel možemo mi kako znati koji su nam postovi obrisani. ne sad da to bude detaljno objašnjenje kao kad dobijemo karton. zašto smo ga dobili, koliko traje itd... nego da se napravi skripta da nam automatski stigne privatna poruka u kojoj piše koji nam je post obrisan i u kojoj je temi bio. čisto da znamo u čemu smo pogriješili i da se to više ne ponovi. ne moraju moderatori pisat nikakvo objašnjenje zašto je obrisano, da ih se ne zamara jer se sigurno puno postova briše, nego samo da nam automatski stigne pp o obrisanom postu.

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Par idejaa, bitnih

Zaključavam temu jer se razvlači skoro godinu dana, a to nema smisla.

Što se potpisa tiče, odavno raspravljeno... Ukratko - potpis potpisuje ono napisano i veže se uz poruku, a ne autora i tako će i ostati.

Za informaciju o brisanim porukama - iskreno, ne vidim u tome smisla. Piši suvisle i pametne poruke pa ti ih nitko niti neće brisati. Ovo je samo način da dežurni smećari (oni koji rade smeće :-)) otkriju što im prolazi, a što ne.

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 15:56 (Domagoj).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice