Pozdrav,
kao moj prvi post zelio bi skrenuti pozornost na komentare sljedećih modetarora: Danny HR i Drago u temi "Šta se dešava s našim društvom". Naime, na nizu SS koje sam zalijepio u ovom postu možete vidjeti i uvjeriti se u rekao bih bahat i neuljudan odnos prema forumašima koji postoji u nekim temama na ovome forumu. Po meni je neodgovornost moderatora Drago još i veča jer je autor teme (upute sastavio M-dipl) "Upute za kvalitetno diskutiranje na forumu" i u kojoj pod točkom broj 1. kaže sljedeće:
1. Tolerancija i uvažavanje
"Vrlo je važno prilikom čitanja i odgovaranja na postove imati na umu da osoba kojoj se obraćate nije nekakav fiktivni lik prema kojem se možete ponašati kako hoćete, nego pojedinac sa vlastitim stavom i razmišljanjima. Ako to prihvatite, postat će vam jasno da morate tolerirati eventualne različitosti u vašim stavovima i uvažiti drugoga ma koliko on, iz vaše perspektive, bio nesuvisao."
U ovim postovima navedenih autora se vrlo jasno vidi da tolerancija i uvažavanje ne postoji. Upravo suprotno, a to je omalovažavanje, bahatost i NEtolerancija. S obzirom da su oba autora ovih postova i moderatori na ovome forumu, smatram da je takav odonos prema forumašima nedopustiv i u najmanju ruku bezobrazan. Smatram da je sve više nego jasno. Kada forumaš iskoči van pravila foruma ili okvira dobroga ukusa dobiva karton ili biva izbačen sa foruma, s druge se strane to isto ne može ili jednostavno neće desiti forumašu-moderatoru bez obzira kakav je post napisao.