Imam jedan prijedlog za poboljsanje oglasnika, a to je da se oglasi mogu uredivat jer je iritantno da se mora raditi novi oglas svaki put kad 3 rijeci zelim izmjenit i isto stoji za bumpanje, znaci da se svaki 48h pojavljuje gumb za bump.
Imam jedan prijedlog za poboljsanje oglasnika, a to je da se oglasi mogu uredivat jer je iritantno da se mora raditi novi oglas svaki put kad 3 rijeci zelim izmjenit i isto stoji za bumpanje, znaci da se svaki 48h pojavljuje gumb za bump.
Uopce je glupo sta se oglasnik maknuo s foruma jer to je daleko najpregdniji nacin oglasavanja, a osim toga sada ga nije ni lagano naci na homepage-u.
Znam da je administracija bug stranice puno vremena potrosila na programiranje malih oglasa, ali nazalost u bilom kojem poslu postoje propali projekti.
potpuno se slazem s time i nadam da ce se jednom sve vratit na staro...jer ovo je užas
i daj napravite da se oglasi mogu editirati....šta je vama ?????
gori ste nego burza ...sredite se...
Evo,moja puna podrška da se omogući editiranje - dopunjavanje oglasa.Jutros sam samo htio promijeniti cijenu i staviti ponovno oglas ali naravno nakon brisanja i promijene cijene još uvijek nije objavljen oglas
Od kad su maknuti oglasi sa foruma ja nisam postavio niti jedan..uopće mi se neda ispunjavat toliko toga..kao da sam na prijemnom za nasu. Komponente spremam pod krevet
Evo,moja puna podrška da se omogući editiranje - dopunjavanje oglasa.Jutros sam samo htio promijeniti cijenu i staviti ponovno oglas ali naravno nakon brisanja i promijene cijene još uvijek nije objavljen oglas
Zato si u oglasu staviš opciju da se može komentirati pa si tamo napišeš nova cijena tolika i tolika i dopuniš što si zaboravio, ljudi čitaju i komentare, ne samo što u oglasu piše.