LOL baš me zanima ko če sada otvarati teme tipa: "kako se osječaš dok igraš COD4 ili kakve gače nosiš" . i slično hehe
A,možda stisne thumb zbog samo jednog dijela posta(i sam sam tako uradio nekoliko puta)
![Osmijeh Osmijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.png)
Odosmo mi offtopic, ajde prestanimo jer će nas modovi napasti.
moje je demokratsko pravo kao clana foruma da dajem tambove i hvalae kome procijenim da je to zasluzio (vama sam zahvalan sto ste zivi i zdravi). da si bio pazljiv zamijetio bi da sam dao i poprilican broj tamb dauna. da se mene iskreno pita ukinuo bih bilo kakav oblik stratifikacije i elitizma. moc dovodi do korupcije, pa tako i 5 zv(ij)ezda.
Evo tebi sad jedan thumbup,jer si to tako lijepo objasnio.Nemoj se ljutit,malo me je iznenadio obrazac ocjenjivanja,no to sam i obrazložio.
U redu je on.
Eto ti tambap.
Dajte se malo smirite s ovim palčevima, nismo u Koloseumu.
nema rasprave sve što Bugovci urade to valja ...ostalo su vaša mišljenja
...netko si je bez moga pristanka uzeo za pravo da me ocjenjuje...a da me prilikom registracije nije na to upozorio
ili barem tražio moje odobrenje...
Nema Jurra veze što ocjenjuju, problem je što se ne zna recept ocjenjivanja..
Da li je u receptu kap zmijskog znoja, osobno viđenje ocjenjivača, žličica vegete i u kojem omjeru su sastojci pomješani..
Nema Jurra veze što ocjenjuju, problem je što se ne zna recept ocjenjivanja..
Da li je u receptu kap zmijskog znoja, osobno viđenje ocjenjivača, žličica vegete i u kojem omjeru su sastojci pomješani..
Jel vi vidite sta ste napravili od obicne sticky teme koja je trebala biti samo obavijest?
Kao masa ste veoma povodljivi, dovoljan vam je mali "pokretac" koji bi hranio vas ego i ode sve...
Nasiroko raspravljate o toliko nevaznoj i mizernoj stvari da se covjek zapita koji su vama prioriteti na ovom forumu?
Hej ljudi! To su samo neke tamo zvjezdice na forumu! Zar je bitno?
Jel sad treba da neko sumanuto nesto pokusava i da pronikne u sustinu/formulu tih zvjezdica pa da bude neki virtuelni Frajer na obicnom forumu?
Zvjezdice su tu, kakve su takve su, idemo dalje o bitnijim i zanimljivijim stvarima.... No big deal...
evo malo sam se igrao i sklepao formulu, ak netko ima bolju ideju ili ak misli da sam nesto krivo napisao nek mi posalje privat message
moj pokusaj odredjivanja formule:
broj zvijezda = [(ukupan broj postova/tumb down+c) + tumb up + hvala]/k
c - je varijabla koja se odredjuje na temelju broja bijelih, zutih, crveni kartona (svaki ima odredjeni tezinski faktor npr. bijeli moze imat 10 a crveni 100, tocnu vrijednost nije tesko odredit al nemam sad dovoljno vremena da se time bavim) i vremena provedenog na forumu od registracije + vrijeme na forumu u nazad par mjeseci (vrijeme t1 i t2 takodjer imaju odredjeni vremenski faktor ovisno o broju sati provedenih na forumu)
c = bijeli + zuti + crveni + t1 + t2
k - je koeficijent koji za rezultat omogucuje cjelobrojan broj u rasponu od 0-10 i.e. zvijezdice, nesto kao Pi
moje je demokratsko pravo kao clana foruma da dajem tambove i hvalae kome procijenim da je to zasluzio (vama sam zahvalan sto ste zivi i zdravi). da si bio pazljiv zamijetio bi da sam dao i poprilican broj tamb dauna. da se mene iskreno pita ukinuo bih bilo kakav oblik stratifikacije i elitizma. moc dovodi do korupcije, pa tako i 5 zv(ij)ezda.
![Iznenađen Iznenađen](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.png)
Jel vi vidite sta ste napravili od obicne sticky teme koja je trebala biti samo obavijest?
Kao masa ste veoma povodljivi, dovoljan vam je mali "pokretac" koji bi hranio vas ego i ode sve...
Nasiroko raspravljate o toliko nevaznoj i mizernoj stvari da se covjek zapita koji su vama prioriteti na ovom forumu?
Jel sad treba da neko sumanuto nesto pokusava i da pronikne u sustinu/formulu tih zvjezdica pa da bude neki virtuelni Frajer na obicnom forumu?
Zvjezdice su tu, kakve su takve su, idemo dalje o bitnijim i zanimljivijim stvarima.... No big deal...
Samo ima jedna mana, kako cemo prepoznati one npr. koji su se tek registrirali sto su vidjeli neki post i došli se svađat, takvih ima i prije bi ih prepoznali po broju poruka, a sad je malo zahebano, nemores ti po zvjezdicama vidjet, jer ima nekih koji su dugo na forumu bez ijedne zvjezdice.
Non stop mes novo na forumu! Nema me par dana a onda oni promjene cijeli forum! Bravo decki!
EDIT: BTW zas meni ne pisu zvijezdice?
Ma bolji su kukci.A naj bolje bi bilo da bude status kao ono u DMC-u npr. pocetnik-Stilish
Non stop mes novo na forumu! Nema me par dana a onda oni promjene cijeli forum! Bravo decki!
![Cool Cool](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.png)
![Cool Cool](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.png)
Zvijezdice pokazuju koliki si partizan :)
Također mislim da je došlo vrijeme za lock ove teme... apsurdne su neke stvari ovdje...
Rasprava je postala besmislena i beskorisna.
Sustav (formula) izračuna statusa nadzirat će se i korigirati prema potrebi "u hodu", kao i sve ostalo na ovom forumu.
LOCk
Meni nije jasna ova rasprava.
Uveden je novi način "bodovanja" aktivnosti i ocjene te aktivnosti na forumu.
Činjenica je da to "bodovanje" je dosta dobro napravljeno i da tek sada dolazi do izražaja pojedina aktivnost i kvaliteta korisnika.
BUG-ovci su to uveli, ako su oni uveli onda je ovo svetinja/zakon/the end i smatram da je bilo koja druga rasprave suvišna.
Vi koji imate "manjak" zvijezdica i koji se bunite na to, vaš problem je u tome sto ne znate kako dobit više zvjezdica (prijašnji način je bio sto više postova to dobiješ "bolji" status).
Podržavam famozene "zvjezdice" :D
Tolko od mene..