Blokiranje IP adrese je bilo moguce u vrijeme modema. Sa danasnjom adsl tehnologijom to je prakticki nemoguce, adsl promjeni IP adresu svaki put kad se resetira a mislim da i T-com i drugi operateri automatski resetiraju IP adresu nakon nekog vremena.
Mišljenja usera o forumu i primjedbe
- poruka: 104
- |
- čitano: 12.659
- |
- moderatori:
vincimus
Blokiranje IP adrese je bilo moguce u vrijeme modema. Sa danasnjom adsl tehnologijom to je prakticki nemoguce, adsl promjeni IP adresu svaki put kad se resetira a mislim da i T-com i drugi operateri automatski resetiraju IP adresu nakon nekog vremena.
Meni je ovo prvi forum uopce, pa moram priznati da nisam bio svjestan strogoce koja ( vjerojatno opcenito, i na drugim forumima ) vlada na istom.
Po prirodi sam zafrkant, pa ako sam koga uvrijedio ili sl. sa mojim postom o cokoladi zbog kojeg sam dobio zuti ( molim da uvazite da sam prije tog posta napisao par ozbiljnih postova vezano za temu, da je bilo gluho doba noci i da sam se u tom trenutku stvarno zakapao cokoladom , pa mi je spontano doslo da napisem upit), ovim putem se ispricavam.
Takodjer se slazem da ima tema i postova kojima na ovom forumu nije mjesto, ali tesko je to sve moderatorima isfiltrirat ( npr. moja cokolada nije nista naspram nekih koji vrijedjaju druge, psuju i sl.).
Pozdrav.
e ovo je bilo dobro. dobio je nogu odmah u korijenu.
Da, nisam mogao spavati 3 dana poslije toga.
Sad sam se sjetio, u mojoj jedinoj temi "Sony predstavio.." je post u kojem je moderator odgovorio forumasu da laze sto isto nije u redu. Pa sam ja moderatora "ukorio".
Molim i moderatore da budu primjer ostalima.
Pozdrav.
http://www.amplusnet.com/invisiblebrowsing/invisible-browsing.htm
integrated the auto change
Što ako taj tip (Patrik) ima i prijenosno računalo!? Opet će se prijaviti!
Oh ne... Opet ću imati noćne more... SPAMMERI!!!
Akcija čišćenja je provedena, sve prijavljenje poruke su pregledane i uglavnom uklonjene (točnije - uklonjeno je više njih ), posebice s kraja ove teme!
BTW - tema je otklizila u totalni off-topic pa se zaključuje!