TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 526.617
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

moze mi netko rec gdje mogu skinuti skripte sa predavanja,idem na sva predavanja al nestignem na svakom satu zapisat i pratit svaku sekundu a svigovore da imaju skripte na netu, npr fizika, tipografija, programiranje i tako to

Mundus Vult Decipi! / Memento Mori!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: TVZ-Informatika
Ner0 kaže...

moze mi netko rec gdje mogu skinuti skripte sa predavanja,idem na sva predavanja al nestignem na svakom satu zapisat i pratit svaku sekundu a svigovore da imaju skripte na netu, npr fizika, tipografija, programiranje i tako to

Odabereš na stranicama tvz-a svoj smjer, pa onda sa lijeve strane odaberi predmet i kada ti pokaže info o predmetu sa desne strane imaš repozitorij.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
16 godina
TVZ-Informatika

Današnji dan:

5:00h - ustajanje

5:50h - bus kreće

7:20 - stižem u ZG i izlazim kod lisinskog

7:30 - tramvaj "trojka" i pićim do remize (ljubljanica)

7.50 - stižem do zadnje postaje

8:15 - ulazim u razred misleći da kasnim 15 min

8:30 - dolazi asistentica i govori da sat inače počinje u 8.30 nakon što je već pol razreda otišlo.

9:40 - gotov blok sat (LOL).

Sljedeći sat počinje za 6h i 20min, šta radit? Lunjao Zagrebom sa unimatrixom 007, švercali se po tramvajima. Kupio sam udžbenik iz engleskog u algoritmu i pritom pogledali šta imaju od PC igara i još nekako kratili vrijeme.

BTW: za vexxa, sreo sam Tepića na FER-u.

16:00 - počinje blok sat

18.00 - počinje drugi blok sat

21.00 - ulazim u bus i pićim za petrinju, preko siska

22.25 - stižem u petrinju

22.50 - stižem kući

LOL

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Pokaz za tramvaj vam je sad džabe :D

Ili ste vi tek sad brucosi pa je potrebno pokaz tek napraviti?

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
AA-d00d kaže...

Tek treba napravit. Ovaj ja kasnim, još nisam ispunio formular no budem već ovaj tjedan.

U biti ja sam se švercao on je dobio neku privremenu karticu ili šta već da se može besplatno vozit dok mu neizrade besplatnu kartu.

Nisam ni X-icu podigao, kada smo već kod X-ice jel zna tko gdje su na kraju X-ice završile? Dali su u konavoskoj ili na građevinskom u ulici Vjenceslava H.?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
AA-d00d kaže...

Tek treba napravit. Ovaj ja kasnim, još nisam ispunio formular no budem već ovaj tjedan.

U biti ja sam se švercao on je dobio neku privremenu karticu ili šta već da se može besplatno vozit dok mu neizrade besplatnu kartu.

Nisam ni X-icu podigao, kada smo već kod X-ice jel zna tko gdje su na kraju X-ice završile? Dali su u konavoskoj ili na građevinskom u ulici Vjenceslava H.?

Bolje da napravis nego da te ulovi neka aždaja, znaju biti jako okrutne. Ne govorim iz prve ruke vec mi je sestra rekla kako su se 2 okomile na neku curu i silile je da kaznu odmah plati (a nije imala dovoljno kod sebe).

Mene su 2x ulovili (uvijek sam odgađao obnoviti pokazNeodlučan) ali sam prosao bez bukvice, samo sam kartu morao platiti jer sam priznao da nemam novi pokazNevinašce I cak su me upozorili na "zmajeve" (njihove rijeci, ne moje :D)

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Xice su navodno završile u središtu TVZ-a, na Vrbiku 8. Tako su sve xice koje nisu podignute.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Hyperion kaže...
AA-d00d kaže...

Bolje da napravis nego da te ulovi neka aždaja, znaju biti jako okrutne. Ne govorim iz prve ruke vec mi je sestra rekla kako su se 2 okomile na neku curu i silile je da kaznu odmah plati (a nije imala dovoljno kod sebe).

Mene su 2x ulovili (uvijek sam odgađao obnoviti pokazNeodlučan) ali sam prosao bez bukvice, samo sam kartu morao platiti jer sam priznao da nemam novi pokazNevinašce I cak su me upozorili na "zmajeve" (njihove rijeci, ne moje :D)

U životu nisam kupio kartu niti neću.

Kontrolor nije osoba kojoj moraš dati osobnu. Namigiva

I tak se voziš gdje god te volja!

17 godina
tomo007 kaže...
AA-d00d kaže...

kondukter je dobio neku ulogu komunalnog redara.. a on te smije tražit osobnu.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
nixass kaže...
tomo007 kaže...
AA-d00d kaže...

Da ne drobimo offtopic, na pm mi pošalji molim te di piše u zakonu da je to u nadležnosti redara

17 godina
tomo007 kaže...
nixass kaže...

Da ne drobimo offtopic, na pm mi pošalji molim te di piše u zakonu da je to u nadležnosti redara

ne traži mi se sad zakon u NN ali sve je počelo sa likovima koji naplaćuju parking i dižu aute.. i raširilo se na sve "redare"

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Kolika je upisnina na TVZ i školarina?

I da li postoji mogućnost izvanrednog studija na TVZ?

peki2able

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upisnina? Valjda 100kn, ne sjećam se više. Školarina je 125kn po ECTS bodu, iliti 3750kn po semestru.

Nema izvanrednog studija na prve 3 godine. Samo na specijalističkom.

Cake or Death?
16 godina
TVZ-Informatika

ei, jeli mozda netko od vas upoznat s procesom premještaja s jednog faksa na drugi? Trenutno studiram informatiku u Rijeci i htio bi se premjestiti nakon 1. semestra na TVZ... pa ajde ako netko ima neki iskustva nek napise tu... hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Iskreno, najbolje ti je pitati osobno ili na telefon.

Kontakt za informatiku imaš pod "Studentska služba", ovdje - LINK.

Not advisable for tourists to visit the canals at night
16 godina
D4RKL1NG kaže...

Iskreno, najbolje ti je pitati osobno ili na telefon.

Kontakt za informatiku imaš pod "Studentska služba", ovdje - LINK.

Hvala, nadam se da je moguce... 

16 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Jel zna tko kak se spojit na wirless s iPhonom na TVZ-u, tj na FSB-u?

Na windowsima treba instalirat onaj program. 

Šta treba podesit na iOS-u? Osim korisničkom imena i lozinke.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

momci pitanje,dali se na TVZ moze upasti iako polozim samo osnovnu razinu matematike.....u skoli sam prosjecan ucenik(3-ojka)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze! Ja sam isao na prijemni dok sam bio u vojsci, a bas i nisam stigao uciti ista {#}

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
15 godina
neaktivan
Re: TVZ-Informatika
popixi kaže...

momci pitanje,dali se na TVZ moze upasti iako polozim samo osnovnu razinu matematike.....u skoli sam prosjecan ucenik(3-ojka)...

Možeš bez problema,tak sam ja upo s nižom na elo.Ali ima ti zayeb u vezi matiše bar na mom smjeru,dođeš na rok i onda ti ludi kovačić sastavlja test koji nema veze s vezom i rokneš

Cogito Ergo Sum
16 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

jer to ovaj sad zadnji rok? šta je danas bio?

pa nije ga valjda on sastavljao..inače ima pre lagane kolokvije?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
TVZ-Informatika

I kak ste prošli semestar? XD

Ja sam sve prošao osim tipografije. Upisao rok za danas na kojeg nisam otišao (bilo me sram otići s ovolikim neznanjem) pa mi ostaju još 3 roka. Vidimo se u 6.-om mjesecu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ne proći informatiku na TVZ-u bi bilo sramota. Svi koje znam su sve dali, to je pljuga školica.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ja sam na elo dao sve osim osnova elektrotehnike :) ostala su mi još 3 roka ...vidimo se u 6mj :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

jer to ovaj sad zadnji rok? šta je danas bio?

pa nije ga valjda on sastavljao..inače ima pre lagane kolokvije?

E da,taj danas,bio je teži od prvog,koji je on sastavljo.

Cogito Ergo Sum
16 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Fkt ne vjerujem..a uvijek je rekao da slaže najlakše pismene ispite od svih...heheheh..čini se da nije tako...i da neznam jesi čitao ali koja mu je to logika da sad nemožeš izaći na kolokvije iz Matematike 2...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Fkt ne vjerujem..a uvijek je rekao da slaže najlakše pismene ispite od svih...heheheh..čini se da nije tako...i da neznam jesi čitao ali koja mu je to logika da sad nemožeš izaći na kolokvije iz Matematike 2...

Ja sam kod vukovića i ista logika,dok oe2 možeš najnormalnije izač na kolokvij mada nemaš položene oe 1.A zaš nejdeš sutra na pismeni iz oe?

Cogito Ergo Sum
16 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

da...nije im logika nešto :S

Ma idem al nevjerujem da ću proći..naučio sam magnetizam i elektrostatiku ali neznam oće to biti dosta :S :S

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Tigr kaže...

Ne proći informatiku na TVZ-u bi bilo sramota. Svi koje znam su sve dali, to je pljuga školica.

Znači ja sam sramota lijepo...

Neznaš ti koliko ih padne.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 17:40 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Tigr kaže...

Jesi ti išo na inf pa znaš?

Hrvojestr kaže...

da...nije im logika nešto :S

Ma idem al nevjerujem da ću proći..naučio sam magnetizam i elektrostatiku ali neznam oće to biti dosta :S :S

Svi ispiti iz oe koji su do sad bili,baba je zakon 21 kn platiš.Ko ti predaje?Tomljenović ili Lukić?

Hyperion kaže...
Tigr kaže...

Znači ja sam sramota lijepo...

Neznaš ti koliko ih padne.

Pusti ga hyp,znam dosta ljudi koje ta tipografija yebe tak da.

Cogito Ergo Sum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice