moze mi netko rec gdje mogu skinuti skripte sa predavanja,idem na sva predavanja al nestignem na svakom satu zapisat i pratit svaku sekundu a svigovore da imaju skripte na netu, npr fizika, tipografija, programiranje i tako to
TVZ-Informatika
- poruka: 1.272
- |
- čitano: 526.614
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
moze mi netko rec gdje mogu skinuti skripte sa predavanja,idem na sva predavanja al nestignem na svakom satu zapisat i pratit svaku sekundu a svigovore da imaju skripte na netu, npr fizika, tipografija, programiranje i tako to
Odabereš na stranicama tvz-a svoj smjer, pa onda sa lijeve strane odaberi predmet i kada ti pokaže info o predmetu sa desne strane imaš repozitorij.
Današnji dan:
5:00h - ustajanje
5:50h - bus kreće
7:20 - stižem u ZG i izlazim kod lisinskog
7:30 - tramvaj "trojka" i pićim do remize (ljubljanica)
7.50 - stižem do zadnje postaje
8:15 - ulazim u razred misleći da kasnim 15 min
8:30 - dolazi asistentica i govori da sat inače počinje u 8.30 nakon što je već pol razreda otišlo.
9:40 - gotov blok sat (LOL).
Sljedeći sat počinje za 6h i 20min, šta radit? Lunjao Zagrebom sa unimatrixom 007, švercali se po tramvajima. Kupio sam udžbenik iz engleskog u algoritmu i pritom pogledali šta imaju od PC igara i još nekako kratili vrijeme.
BTW: za vexxa, sreo sam Tepića na FER-u.
16:00 - počinje blok sat
18.00 - počinje drugi blok sat
21.00 - ulazim u bus i pićim za petrinju, preko siska
22.25 - stižem u petrinju
22.50 - stižem kući
LOL
Pokaz za tramvaj vam je sad džabe :D
Ili ste vi tek sad brucosi pa je potrebno pokaz tek napraviti?
Tek treba napravit. Ovaj ja kasnim, još nisam ispunio formular no budem već ovaj tjedan.
U biti ja sam se švercao on je dobio neku privremenu karticu ili šta već da se može besplatno vozit dok mu neizrade besplatnu kartu.
Nisam ni X-icu podigao, kada smo već kod X-ice jel zna tko gdje su na kraju X-ice završile? Dali su u konavoskoj ili na građevinskom u ulici Vjenceslava H.?
Tek treba napravit. Ovaj ja kasnim, još nisam ispunio formular no budem već ovaj tjedan.
U biti ja sam se švercao on je dobio neku privremenu karticu ili šta već da se može besplatno vozit dok mu neizrade besplatnu kartu.
Nisam ni X-icu podigao, kada smo već kod X-ice jel zna tko gdje su na kraju X-ice završile? Dali su u konavoskoj ili na građevinskom u ulici Vjenceslava H.?
Bolje da napravis nego da te ulovi neka aždaja, znaju biti jako okrutne. Ne govorim iz prve ruke vec mi je sestra rekla kako su se 2 okomile na neku curu i silile je da kaznu odmah plati (a nije imala dovoljno kod sebe).
Mene su 2x ulovili (uvijek sam odgađao obnoviti pokaz) ali sam prosao bez bukvice, samo sam kartu morao platiti jer sam priznao da nemam novi pokaz I cak su me upozorili na "zmajeve" (njihove rijeci, ne moje :D)
Xice su navodno završile u središtu TVZ-a, na Vrbiku 8. Tako su sve xice koje nisu podignute.
Bolje da napravis nego da te ulovi neka aždaja, znaju biti jako okrutne. Ne govorim iz prve ruke vec mi je sestra rekla kako su se 2 okomile na neku curu i silile je da kaznu odmah plati (a nije imala dovoljno kod sebe).
Mene su 2x ulovili (uvijek sam odgađao obnoviti pokaz) ali sam prosao bez bukvice, samo sam kartu morao platiti jer sam priznao da nemam novi pokaz I cak su me upozorili na "zmajeve" (njihove rijeci, ne moje :D)
U životu nisam kupio kartu niti neću.
Kontrolor nije osoba kojoj moraš dati osobnu.
I tak se voziš gdje god te volja!
kondukter je dobio neku ulogu komunalnog redara.. a on te smije tražit osobnu.
Da ne drobimo offtopic, na pm mi pošalji molim te di piše u zakonu da je to u nadležnosti redara
Da ne drobimo offtopic, na pm mi pošalji molim te di piše u zakonu da je to u nadležnosti redara
ne traži mi se sad zakon u NN ali sve je počelo sa likovima koji naplaćuju parking i dižu aute.. i raširilo se na sve "redare"
Kolika je upisnina na TVZ i školarina?
I da li postoji mogućnost izvanrednog studija na TVZ?
Upisnina? Valjda 100kn, ne sjećam se više. Školarina je 125kn po ECTS bodu, iliti 3750kn po semestru.
Nema izvanrednog studija na prve 3 godine. Samo na specijalističkom.
ei, jeli mozda netko od vas upoznat s procesom premještaja s jednog faksa na drugi? Trenutno studiram informatiku u Rijeci i htio bi se premjestiti nakon 1. semestra na TVZ... pa ajde ako netko ima neki iskustva nek napise tu... hvala!
Jel zna tko kak se spojit na wirless s iPhonom na TVZ-u, tj na FSB-u?
Na windowsima treba instalirat onaj program.
Šta treba podesit na iOS-u? Osim korisničkom imena i lozinke.
momci pitanje,dali se na TVZ moze upasti iako polozim samo osnovnu razinu matematike.....u skoli sam prosjecan ucenik(3-ojka)...
Moze! Ja sam isao na prijemni dok sam bio u vojsci, a bas i nisam stigao uciti ista
momci pitanje,dali se na TVZ moze upasti iako polozim samo osnovnu razinu matematike.....u skoli sam prosjecan ucenik(3-ojka)...
Možeš bez problema,tak sam ja upo s nižom na elo.Ali ima ti zayeb u vezi matiše bar na mom smjeru,dođeš na rok i onda ti ludi kovačić sastavlja test koji nema veze s vezom i rokneš
jer to ovaj sad zadnji rok? šta je danas bio?
pa nije ga valjda on sastavljao..inače ima pre lagane kolokvije?
I kak ste prošli semestar? XD
Ja sam sve prošao osim tipografije. Upisao rok za danas na kojeg nisam otišao (bilo me sram otići s ovolikim neznanjem) pa mi ostaju još 3 roka. Vidimo se u 6.-om mjesecu.
Ne proći informatiku na TVZ-u bi bilo sramota. Svi koje znam su sve dali, to je pljuga školica.
Ja sam na elo dao sve osim osnova elektrotehnike :) ostala su mi još 3 roka ...vidimo se u 6mj :)
jer to ovaj sad zadnji rok? šta je danas bio?
pa nije ga valjda on sastavljao..inače ima pre lagane kolokvije?
E da,taj danas,bio je teži od prvog,koji je on sastavljo.
Fkt ne vjerujem..a uvijek je rekao da slaže najlakše pismene ispite od svih...heheheh..čini se da nije tako...i da neznam jesi čitao ali koja mu je to logika da sad nemožeš izaći na kolokvije iz Matematike 2...
Fkt ne vjerujem..a uvijek je rekao da slaže najlakše pismene ispite od svih...heheheh..čini se da nije tako...i da neznam jesi čitao ali koja mu je to logika da sad nemožeš izaći na kolokvije iz Matematike 2...
Ja sam kod vukovića i ista logika,dok oe2 možeš najnormalnije izač na kolokvij mada nemaš položene oe 1.A zaš nejdeš sutra na pismeni iz oe?
da...nije im logika nešto :S
Ma idem al nevjerujem da ću proći..naučio sam magnetizam i elektrostatiku ali neznam oće to biti dosta :S :S
Ne proći informatiku na TVZ-u bi bilo sramota. Svi koje znam su sve dali, to je pljuga školica.
Znači ja sam sramota lijepo...
Neznaš ti koliko ih padne.
Jesi ti išo na inf pa znaš?
da...nije im logika nešto :S
Ma idem al nevjerujem da ću proći..naučio sam magnetizam i elektrostatiku ali neznam oće to biti dosta :S :S
Svi ispiti iz oe koji su do sad bili,baba je zakon 21 kn platiš.Ko ti predaje?Tomljenović ili Lukić?
Znači ja sam sramota lijepo...
Neznaš ti koliko ih padne.
Pusti ga hyp,znam dosta ljudi koje ta tipografija yebe tak da.