Prekvalifikacija u elektroinstalatera

poruka: 2
|
čitano: 406
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Prekvalifikacija u elektroinstalatera

Pozdrav ekipa, imam 27 godina i po struci sam tehničar za elektroniku. Zadnjih 8 godina radim u IT-u, krenuo sam od IT servisa do sys.admina u većim korporacijama. E sad, zašto je naziv teme „prekvalifikacija u elektroinstalatera”? To je zato što shvaćam da više ne želim raditi u IT-u niti me to zanima. Imam puno iskustva s elektroinstalacijama kroz rad "na crno" i vidim se u tome, ali nisam siguran odakle krenuti. Možda bi bilo najbolje zaposliti se negdje u toj struci kako bih usavršio znanje, ili polagati tečajeve? Želio bih iskoristiti mogućnost poticaja za samozapošljavanje, ali bez škole ili konkretnog radnog iskustva u radnoj knjižici, ne mogu ništa ostvariti…

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prekvalifikacija u elektroinstalatera

-za takve struke, za koje postoji sss, nema tečaja.. tj možeš kao večernju školu, .. no moraš položiti ispite-godinu, ne neki tečaj-pečat.. odnosno, možeš upisati fax pa završiti-diplomirati itd.. :)

-to nije stvar stručnog znanja.. nego baš svjedodžba-atest-certifikat.. struka. nije važno što znaš nego što piše u školovanju 3-4 godine ili više..

-ali.. uz stalne poticaje-povratnike, nedostatak ljudi, prekvalifikacije.. treba se raspitati po gradu-općini, tražiti.. sad početi i iskoristiti u proljeće kad se obično takve stvari dijele a da bi na vrijeme znao trebaš sad tražiti, pa nije isključeno da će nešto takvog postojati, mada su šanse male, tj imaš za filipince hr jezik-tečaj.. nema za električara.. to je tako :)

-a to može biti jako važno ako se 'vidiš u tome'.. tj samo ovlašteni, 'pravi' (atestirani) električar može npr spajati kućne instalacije na mrežu.. obično to radi firma, no neku registraciju-biz imaš dok firme moraju imati odgovarajuću zaposlenu osobu-djelatnika, kao što bolnice imaju liječnike ili odvjetnici.. a možda je zgodnije to 'preskočiti' višom strukom, faksom.. pitanje je samo težine i cijene, no ako se u tome vidiš.. guraj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice