MIOC (Split)

poruka: 27
|
čitano: 16.820
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MIOC (Split)

je li znate bodovni prag splitskog mioca iz 2009/2010 god?

2008/09 je bilo 51 bod ali min 48.. ne znam za 2009/10 ako moze tko.. molim vas... zahvalan do groba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MIOC (Split)
stjepac kaže...

2008/09 je bilo 51 bod ali min 48.. ne znam za 2009/10 ako moze tko.. molim vas... zahvalan do groba

pozz,očekivano je oko 53-54 boda

ali sve ovisi o broju upisnika

upisat ćemo istu školu iste godine,pa vidimo se Smijeh

16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
stjepac kaže...

nadam se da hocemo.. :D

ne znam hocu li ja imat dosta bodova .. je li znas otprilike kolika je bila potraznja i tako to? vidim prima max 180 ucenika...ako mi se posreci... :D

16 godina
neaktivan
stjepac kaže...
pod009 kaže...

nadam se da hocemo.. :D

ne znam hocu li ja imat dosta bodova .. je li znas otprilike kolika je bila potraznja i tako to? vidim prima max 180 ucenika...ako mi se posreci... :D

Pa koliko ćeš imat?

Ja,kakvo je sad stanje, ravno 60.

Uvik je nekako napune

16 godina
neaktivan

ala ja cu imat puno manje Smijeh

mislim 51 ovisi sad... al ako ne popune sve onda upadaju oni i s 48 Neodlučan

16 godina
neaktivan
stjepac kaže...

hmhm ove godine vam je svve bilo puna, moja PrirodeslovnoTehnicka gimnazija je prepuna, prije tri godine nas se u gimnaziju upisalo 40, ove godine su popunili skoro svih 90(tocnije 88)

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
stjepac kaže...

hmhm ove godine vam je svve bilo puna, moja PrirodeslovnoTehnicka gimnazija je prepuna, prije tri godine nas se u gimnaziju upisalo 40, ove godine su popunili skoro svih 90(tocnije 88)

Koji si ti razred? jel ti idući tjedan škola ujutro?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Mitsuoka kaže...
stjepac kaže...

Koji si ti razred? jel ti idući tjedan škola ujutro?

je ujutro, 3.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

je ujutro, 3.

Možda se sretnemo ja sam u Građevinsko obrtničko grafičkoj

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
MIOC (Split)

majke ti ne znan ocu imat dosta bodova

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MIOC (Split)

Kad san ja upisiva 2008/2009 ima san 53 boda i upa san, tj. upali su i oni i sa 47 bodova.

Međutim situacija 2009/2010 je nešto bolja te su upadali sa minimalno 52 boda.

Očito da mnogi shvaćaju ovu državnu maturu i da oće uć u najbolju školu u Dalmaciji odn. Hrvatskoj (prema drž. maturi)...

Držim fige

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MIOC (Split)

ima tako nizak bodovni prag zato sto nitko ne zeli ic ,teško je (jos ako vam cudinu uvale),ove godine tj 2009/2010 bodovni prag je bio 58,ja sma imao 60

http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_10501
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ne pričajte gluposti, ja sam se pokušao u upisati u Mioc (ST) ove godine i nisam upao jer je trebalo 56-57 bodova, prije je bilo puno manje :(. Sad sam upisao Prirodoslovnu gimnaziju, i vidim koliko su to napuhane ocjene, jedan je iz mog raz imao 58 bodova, sad prolazi sa 4. Ja sam imao 54 boda, a najbolji sam u razredu (4,86)

Ja sam u 7 razredu bio lud, (25 bodova), tek sam u 8 raz počeo učit (29) bodova. Za opću gimnaziju bi imao 57-58 bodova, glupa kemija i fizika Viče tek su me sad krenule

EDIT:

Ako ne upadneš hajde u moju šk, najsličnija ti je Miocu. I prema ovim testovima županijskim najbolja u matiši poslije mioca. Prijatelj iz razreda mi je bio 1. na županijskom, a ovaj jedan drugi ja mislim 5.

Z-1
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 12:27 (Zvonimir Zubić).
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Ne pričajte gluposti, ja sam se pokušao u upisati u Mioc (ST) ove godine i nisam upao jer je trebalo 56-57 bodova, prije je bilo puno manje :(. Sad sam upisao Prirodoslovnu gimnaziju, i vidim koliko su to napuhane ocjene, jedan je iz mog raz imao 58 bodova, sad prolazi sa 4. Ja sam imao 54 boda, a najbolji sam u razredu (4,86)

Ja sam u 7 razredu bio lud, (25 bodova), tek sam u 8 raz počeo učit (29) bodova. Za opću gimnaziju bi imao 57-58 bodova, glupa kemija i fizika Viče tek su me sad krenule

EDIT:

Ako ne upadneš hajde u moju šk, najsličnija ti je Miocu. I prema ovim testovima županijskim najbolja u matiši poslije mioca. Prijatelj iz razreda mi je bio 1. na županijskom, a ovaj jedan drugi ja mislim 5.

ti si moja skola ali ja patim duze od tebe Belji se a za matematiku ti ovisi, ako ti je zovic onda si naheba, ako ti je posinkovicka onda ce ti bit savrseno, a ima jos neka ali neman iskustva s njom... kemija.. nije teska ako prokuzis, a u tome ti uvelike pomazu vjezbe. fizika ti u ovoj skoli nije problem ako radis, ali ce te zato mucit na nebitnim predmetima, pogotovo kad se vrati begonja sa bolovanja, ona ce vas bacat logiku, psihologiju i sociologiju

16 godina
neaktivan
a šta nisu vaše ženske iz razreda poupisivale gimnazije?
15 godina

Koji si razred, prvi put da vidim nekog tko se kuži u inf, a da je iz moje šk. Nažalost dobio sam Zovića, i imao sam jedva jedvice 4 na polugodištu. Ovaj prijatelj iz raz mi je bio 1 na župa , a znaš šta mu je on reka? "Lako mu je biti 1. na županijskom, aj nek ima u mene 5" Stvarno je bolestan.

Koji si razred?

Z-1
16 godina
neaktivan
ja sam 3. ma mi smo najgora generacija... u zovica jedna 4 svi ostali 2, koja 3.. i 5 od 20 ucenika na popravni... Jeli ti iz inf super mario ili rađa???
15 godina

Koji razred, a ili b? je super mario mi prca* ga u zdrav  mozak i svejedno imam 5. On kaže CRT i LCD, a ja i plazma, i OLED. Ma cilo vrime ga zezam. On upali win, ja ga zezam šta će mu taj stari xp da prijeđe na novu sedmu. Ništa me nije naučio, ali mi je dobro kod njega. U mene je u razredu troje prošlo sa 5, ali ja učim puno samo zato jer se često kladim sa ćaćom.Npr. nije mi vjerovao da ću proći sa 5 i kladili smo se u 1000kn, učio sam ko konj, dobio pare, pa trk u dućan po HD5850 :)

EDIT: Još smo imenjaci, koja slučajnost :D

Z-1
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:33 (Zvonimir Zubić).
16 godina
neaktivan
B sam... A da ti je rada bilo bi ti jos bolje... On je bog, a ja sebe nikako na knjigu navuc :( a valjda ce bit bolje. Ali sta je je u nasoj skoli je previse vas prvasa...mi u manjini, vas tri puta vise
15 godina

hehehe štaš. Znam ja puno vas, Meri, Duje, ona sa cvikama, ona koja sa Dujom radi nešto iz fiz. Mi smo isti kao vi (ja sam isto b), najgori razred.

B RULES!!!

16 godina
neaktivan
lol... Cek jesi ti bia na necijem rodj kad su u crkvi bili....
Ali skola ka skola nije losa ako dobijes dobre prof...a dobra je alternativa miocu
15 godina

Slažem se

Ja živim gdje i Meri, ona mi vodi zbor itd. pa neznam možda i jesam (ako je to u Podstrani)

EDIT:

Došli smo da zaključka da ti je najbolja alternativa MIOCU moja škola, prirodoslovna gimnazija

To ti se nalazi u istoj zgradi u kojoj je i MIOC, to ti je Prirodoslvno-tehnička škola

Z-1
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 12:59 (Zvonimir Zubić).
15 godina
neaktivan
MIOC (Split)

sta mislite koliko ce bodova ove godine tribat da se upise prirodoslovna????????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Kad san ja upisiva 2008/2009 ima san 53 boda i upa san, tj. upali su i oni i sa 47 bodova.

Međutim situacija 2009/2010 je nešto bolja te su upadali sa minimalno 52 boda.

Očito da mnogi shvaćaju ovu državnu maturu i da oće uć u najbolju školu u Dalmaciji odn. Hrvatskoj (prema drž. maturi)...

Držim fige

Je li znas možda di vidjet te rezultate trebaju mi nešto pa ako znaš zahvaljujem.

15 godina
neaktivan

mislim da ti je bilo 54 boda... nsn 100% sigurna aŁ... Osmijeh

15 godina
neaktivan
uf, prag zagrebackog mioca je 58, bez 61 nemozes upast, a najvisi je imao skoro duplo s natjecanjima...
Aint no man above the crew
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
uf, prag zagrebackog mioca je 58, bez 61 nemozes upast, a najvisi je imao skoro duplo s natjecanjima...

ove godine ni u nas MIOC nisi moga upast ispod 60 bodova, tj ni u jednu gimnjaziju u splitu nisi moga ispod 58

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice