Ovak, pripremam CompTIA Security+ ispit za sljedeći mjesec u sklopu MCSE: Security specijalizacije, budući da je MS odlučio "umiroviti" ispite za ISA Server, a Forefront TMG ispita još nigdje na vidiku. Imam 4 godine iskustva u administraciji win servera, security mi je oduvijek bio interesantan, imali u firmi ISA server pa sam i po njemu čačkao :) Tako da smatram da mi nije potreban seminar, a imam i već hrpu materijala za učenje, zadnjih 3 mjeseca intenzivno prolazim kroz sve.
E sad, budući da trenutno onak pomalo tražim drugi posao jer nisam baš presretan na trenutnom, otkad sam skužio da šefa i sve ostale boli dupe za dodatnu edukaciju, a i plaća mi je šugava, zanima me kako uopće poslodavci gledaju na nekoga tko ima Security+ certifikaciju?
Jel možda netko položio, iskustva? Ispit je onak, među skupljima pa ne bih baš htio platiti ispit, pa da me poslje kao tuljavi pitaju "a kaj ti je to?". :)
Security+ mi treba prvenstveno za potvrdu znanja, pa ako uspijem negdje dobiti posao kao sec admin, još bolje :)
Hvala.