Ccna Security lab activity

poruka: 8
|
čitano: 2.654
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ljudi, pozdrav

htjela bi poloziti ccna security certifikat. skinula sam sluzbene materijale, ali nikako ne mogu nac labove za pt.

ako netko zna nesto o tome, molila bi da to podijeli sa nama ostalima.

hvala

pozzzz

* preporučamo slike kvadratnog oblika, podržani formati su JPG i PNG bez transparencije

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ccna Security lab activity

...... ljudi dajte napisite nesto.....

* preporučamo slike kvadratnog oblika, podržani formati su JPG i PNG bez transparencije
17 godina

nesto

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

:)

bas mi je to trebalo..

:)

14 godina
neaktivan

Mozes li pojasniti sto tocno trebas? Kakve labove?

Mislis na rijesenja prakticnih lab zadataka sa ispita ili?

pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim na pt-activity, hands-on labs, ili kako ih vec zovu.

radi se onim vjezbama-simulacijama koje su se radile na ccna nakon svake cjeline u pt-u.

14 godina
neaktivan

Ja sam ccna polagao prije 6 godina kada to jos nije bilo razdjeljeno po track-ovima (security, voice...)

Koliko vidim te materijale ces morati nabaviti   "alternativnim" kanalima...

Po meni ti je najbolje sloziti lab sa dynamips-om (GNS3) - http://www.gns3.net/

Trebati ce ti IOS   za routere, prouci dokumentaciju za gns, nezamjenjiva stvar.

Ako imas pitanja tehnicke prirode slobodno postaj.

Sretno!

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
xxxmitar kaže...

Ja sam ccna polagao prije 6 godina kada to jos nije bilo razdjeljeno po track-ovima (security, voice...)

Koliko vidim te materijale ces morati nabaviti   "alternativnim" kanalima...

CCNA je ispod CCNAs, CCNAv i slicnih certifikata. To sto si polagao je jos uvijek manje vise isto, ovo su nadogradnje. CCNAVoice nisam vidio, ali CCNASecurity je svakako bio ugodno iznenadenje, a (ioako se ne ponosim tom cinjenicom) bio je i koristan.

Za CCNAs dovoljna kolicna labosa se moze odraditi u PacketTraceru, tako da i dalje nema potreba za prtljanjem sa GNSom koji takoder ima milijun mana. Kad kazem dovoljna, mislim dovoljna da mozes pratiti i primjeniti 90% teorije i da se mozes kvalitetno pripremiti za certifikat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice