ljudi, pozdrav
htjela bi poloziti ccna security certifikat. skinula sam sluzbene materijale, ali nikako ne mogu nac labove za pt.
ako netko zna nesto o tome, molila bi da to podijeli sa nama ostalima.
hvala
pozzzz
ljudi, pozdrav
htjela bi poloziti ccna security certifikat. skinula sam sluzbene materijale, ali nikako ne mogu nac labove za pt.
ako netko zna nesto o tome, molila bi da to podijeli sa nama ostalima.
hvala
pozzzz
...... ljudi dajte napisite nesto.....
nesto
:)
bas mi je to trebalo..
:)
Mozes li pojasniti sto tocno trebas? Kakve labove?
Mislis na rijesenja prakticnih lab zadataka sa ispita ili?
pozdrav.
mislim na pt-activity, hands-on labs, ili kako ih vec zovu.
radi se onim vjezbama-simulacijama koje su se radile na ccna nakon svake cjeline u pt-u.
Ja sam ccna polagao prije 6 godina kada to jos nije bilo razdjeljeno po track-ovima (security, voice...)
Koliko vidim te materijale ces morati nabaviti "alternativnim" kanalima...
Po meni ti je najbolje sloziti lab sa dynamips-om (GNS3) - http://www.gns3.net/
Trebati ce ti IOS za routere, prouci dokumentaciju za gns, nezamjenjiva stvar.
Ako imas pitanja tehnicke prirode slobodno postaj.
Sretno!
Ja sam ccna polagao prije 6 godina kada to jos nije bilo razdjeljeno po track-ovima (security, voice...)
Koliko vidim te materijale ces morati nabaviti "alternativnim" kanalima...
CCNA je ispod CCNAs, CCNAv i slicnih certifikata. To sto si polagao je jos uvijek manje vise isto, ovo su nadogradnje. CCNAVoice nisam vidio, ali CCNASecurity je svakako bio ugodno iznenadenje, a (ioako se ne ponosim tom cinjenicom) bio je i koristan.
Za CCNAs dovoljna kolicna labosa se moze odraditi u PacketTraceru, tako da i dalje nema potreba za prtljanjem sa GNSom koji takoder ima milijun mana. Kad kazem dovoljna, mislim dovoljna da mozes pratiti i primjeniti 90% teorije i da se mozes kvalitetno pripremiti za certifikat.