Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 194.536
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

vrlo vjerojatno cu kroz nekih 20 dana uzimati novi mobitel, pa ako bude netko zainteresiran za 6P, nek se javi, dat cu ga po dobroj cijeni. Ima garanciju jos vise od godine :)

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Huawei Nexus 6P
Crucifixion kaže...

vrlo vjerojatno cu kroz nekih 20 dana uzimati novi mobitel, pa ako bude netko zainteresiran za 6P, nek se javi, dat cu ga po dobroj cijeni. Ima garanciju jos vise od godine :)

Strpi se za Pixel 2.

Imat će prednju šajbu kao S8, ali uz SD836

12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

bit ce mi to previse €, a i sumnjam da cu ga moc ovdje u europi tako lako nabaviti

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Bit će dostupan u Njemačkoj i Italiji. Kao uvijek.

14 godina
neaktivan
Di i kako mogu maknut ovu notifikaciju, ovo nesto novo sa Android O
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Da li imas postavljen mjesecni limit na mobitelu za net pa da to iskljucis?

CARPE DIEM
9 godina
Rodić kaže...

Ja sam na Bonbon mreži i morao sam promijeniti APN sa defaultnog "web.htgprs" na "internet.ht.hr" i još u mrežnim postavkama pod APN Type ostaviti samo "default,supl," pa onda ugasiti i upaliti mobitel pa sad radi.

To sam nazvao korisničku podršku, probaj i ti svoju nazvati.

12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

mislim da je covjek ciljao na to kako "ubit" notifikaciju, da mu ne stoji konstantno na notification baru...

Ista stvar je s messengerom, kad je head on, onda stoji "running in the background", sve dok ne maknes headove sa screena...

edit: odi u settings, apps and notifications, mislim da bi to trebalo bit pod carrier services, onda samo iskljuci notifikaciju za to...

ako je to na sto si ciljao

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 12:09 (Crucifixion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Crucifixion kaže...

mislim da je covjek ciljao na to kako "ubit" notifikaciju, da mu ne stoji konstantno na notification baru...

Ista stvar je s messengerom, kad je head on, onda stoji "running in the background", sve dok ne maknes headove sa screena...

edit: odi u settings, apps and notifications, mislim da bi to trebalo bit pod carrier services, onda samo iskljuci notifikaciju za to...

ako je to na sto si ciljao

Mislim da se ne može isključiti obavijest u notification baru, ali se može isključiti da se ne pokazuje na lock screenu.

9 godina
odjavljen

Ja nikad nisam dobio takvu obavijest. Imam data unlimited samo obore brzinu na 64kbps kad potrosim bonus pa mozda zato....

9 godina
Torent kaže...

Ja nikad nisam dobio takvu obavijest. Imam data unlimited samo obore brzinu na 64kbps kad potrosim bonus pa mozda zato....

Meni se to pojavilo nakon što sam instalirao Oreo, a imam dostupno preko 2GB internet prometa u paketu tako da sam morao promijeniti postavke i sad radi bez problema.

14 godina
neaktivan
Da probao sam neke od stvari i nece maknut notifikaciju, danas mi doslo novih 3gb interneta i maknulo se, korisna stvar ali treba se lakse maknut
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

Čudo ovaj Google store.

Dns se čuo s njima, šalju mi Pixel XL 128GB za moj star 6P 64GB iz 2015 kojem je otišla batka.

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moram ovo napisat, gade sretni (no offense) 😅 nego jesam rekao da sam procitao kako je tip Pixela dobio kas mu je 6P riknio, eto sreca tvoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

Sad sam siguran da ću umjesto Note 8 uzet Pixel 2 XL.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja cu na Nexusu dok ne rikne :)
Inace nedavno mi se zalio vodom cijeli, zvucnici nisu 3 sata radila ili su radila pa prekidala, sada sve normalno radi... Mozdaa Pixela 2 uzmem kad i ako mu malo cijena padne koji mj nakon izlaska
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Mitch kaže...

Čudo ovaj Google store.

Dns se čuo s njima, šalju mi Pixel XL 128GB za moj star 6P 64GB iz 2015 kojem je otišla batka.

super!

eto sad mozes pocet i njihov chrome koristiti umjesto opere 

9 godina
Huawei Nexus 6P

Može li mi netko napisati/uslikati točan model originalnog Huawei adaptera za zidnu utičnicu koji se dobije u kutiji s mobitelom?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja mogu sutra... Ako ne dobijes sliku podsjeti me....

9 godina
Torent kaže...

Ja mogu sutra... Ako ne dobijes sliku podsjeti me....

Ok, pošaljem ti poruku ako netko ne odgovori.

Hvala.

9 godina
Huawei Nexus 6P

Malo sam istraživao po internetu, izgleda da bi ovo trebao biti ispravan model, ali trebam potvrdu nekog ovdje.

I zna li netko koja je razlika između "INPUT 100-240V/1.2A" & "INPUT 100-240V/0.6A"

Jel to predstavlja neku razliku u punjenju ili kompatibilnosti?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Svaki ce ti puniti samo ti originalni daje brzo punjenje.....

14 godina
neaktivan
Evo ga
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Evo ga
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Rodić kaže...
Evo ga

E hvala, koliko mogu vidjet P/N je isti kao i na punjaču koji bi uzeo na AliExpress, pa bi to trebalo biti to.

13 godina
Huawei Nexus 6P

Kad kreće patch rujan ili update Oreo 8.0? 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa oreo je davno dosao...

14 godina
neaktivan
C.Moltisanti kaže...

Kad kreće patch rujan ili update Oreo 8.0? 

Ako ti nije jos dosao Oreo odi na Android Beta, Enrollaj se, dobis odmah update, kad ga dobis unenrollaj i to je to

9 godina
Huawei Nexus 6P

Evo da javim da mi je problem sa Google Autofill opcijom nestao, odnosno nakon što sam napravio nadogradnju sa Nougat na Oreo po n-ti put i napravio factory reset - Autofill odjednom radi normalno.

Mislim da je Google možda "otključao" tu opciju nakon što je Oreo kao redovna nadogradnja izašla za Nexus 6P uređaje, a dosad sam Oreo imao ili preko Beta usluge ili kad sam napravio clean flash.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja sam flashao rucno i imam autofill od pocetka....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice