vrlo vjerojatno cu kroz nekih 20 dana uzimati novi mobitel, pa ako bude netko zainteresiran za 6P, nek se javi, dat cu ga po dobroj cijeni. Ima garanciju jos vise od godine :)

vrlo vjerojatno cu kroz nekih 20 dana uzimati novi mobitel, pa ako bude netko zainteresiran za 6P, nek se javi, dat cu ga po dobroj cijeni. Ima garanciju jos vise od godine :)
Strpi se za Pixel 2.
Imat će prednju šajbu kao S8, ali uz SD836
bit ce mi to previse €, a i sumnjam da cu ga moc ovdje u europi tako lako nabaviti
Bit će dostupan u Njemačkoj i Italiji. Kao uvijek.
Da li imas postavljen mjesecni limit na mobitelu za net pa da to iskljucis?
Ja sam na Bonbon mreži i morao sam promijeniti APN sa defaultnog "web.htgprs" na "internet.ht.hr" i još u mrežnim postavkama pod APN Type ostaviti samo "default,supl," pa onda ugasiti i upaliti mobitel pa sad radi.
To sam nazvao korisničku podršku, probaj i ti svoju nazvati.
mislim da je covjek ciljao na to kako "ubit" notifikaciju, da mu ne stoji konstantno na notification baru...
Ista stvar je s messengerom, kad je head on, onda stoji "running in the background", sve dok ne maknes headove sa screena...
edit: odi u settings, apps and notifications, mislim da bi to trebalo bit pod carrier services, onda samo iskljuci notifikaciju za to...
ako je to na sto si ciljao
mislim da je covjek ciljao na to kako "ubit" notifikaciju, da mu ne stoji konstantno na notification baru...
Ista stvar je s messengerom, kad je head on, onda stoji "running in the background", sve dok ne maknes headove sa screena...
edit: odi u settings, apps and notifications, mislim da bi to trebalo bit pod carrier services, onda samo iskljuci notifikaciju za to...
ako je to na sto si ciljao
Mislim da se ne može isključiti obavijest u notification baru, ali se može isključiti da se ne pokazuje na lock screenu.
Ja nikad nisam dobio takvu obavijest. Imam data unlimited samo obore brzinu na 64kbps kad potrosim bonus pa mozda zato....
Ja nikad nisam dobio takvu obavijest. Imam data unlimited samo obore brzinu na 64kbps kad potrosim bonus pa mozda zato....
Meni se to pojavilo nakon što sam instalirao Oreo, a imam dostupno preko 2GB internet prometa u paketu tako da sam morao promijeniti postavke i sad radi bez problema.
Sad sam siguran da ću umjesto Note 8 uzet Pixel 2 XL.
Čudo ovaj Google store.
Dns se čuo s njima, šalju mi Pixel XL 128GB za moj star 6P 64GB iz 2015 kojem je otišla batka.
super!
eto sad mozes pocet i njihov chrome koristiti umjesto opere
Može li mi netko napisati/uslikati točan model originalnog Huawei adaptera za zidnu utičnicu koji se dobije u kutiji s mobitelom?
Ja mogu sutra... Ako ne dobijes sliku podsjeti me....
Ja mogu sutra... Ako ne dobijes sliku podsjeti me....
Ok, pošaljem ti poruku ako netko ne odgovori.
Hvala.
Malo sam istraživao po internetu, izgleda da bi ovo trebao biti ispravan model, ali trebam potvrdu nekog ovdje.
I zna li netko koja je razlika između "INPUT 100-240V/1.2A" & "INPUT 100-240V/0.6A"
Jel to predstavlja neku razliku u punjenju ili kompatibilnosti?
Svaki ce ti puniti samo ti originalni daje brzo punjenje.....
E hvala, koliko mogu vidjet P/N je isti kao i na punjaču koji bi uzeo na AliExpress, pa bi to trebalo biti to.
Kad kreće patch rujan ili update Oreo 8.0?
Pa oreo je davno dosao...
Kad kreće patch rujan ili update Oreo 8.0?
Ako ti nije jos dosao Oreo odi na Android Beta, Enrollaj se, dobis odmah update, kad ga dobis unenrollaj i to je to
Evo da javim da mi je problem sa Google Autofill opcijom nestao, odnosno nakon što sam napravio nadogradnju sa Nougat na Oreo po n-ti put i napravio factory reset - Autofill odjednom radi normalno.
Mislim da je Google možda "otključao" tu opciju nakon što je Oreo kao redovna nadogradnja izašla za Nexus 6P uređaje, a dosad sam Oreo imao ili preko Beta usluge ili kad sam napravio clean flash.
Ja sam flashao rucno i imam autofill od pocetka....