- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nakon malih milijardu updateova, ima pola sata upogonjen Nougatom. Totalni vrh mi je ovaj novi N zasada, pogotovo sta se tice notificaion bara i status bara. Kameru jos nisam ni isprobao kako treba, nisam naletio na nista zanimljivo. Kroz par dana ostavim jos kakav post, nakon sta ga proucim u potpunosti.
Ako si isao update dobor bi bilo da uradis factory reset cisto da budes siguran da je sve leglo kako treba....
Pa google louncher po deaultu bi trebao imati okrugel ikone....Ako je beta 7.1 u pitanju...
Ako si isao update dobor bi bilo da uradis factory reset cisto da budes siguran da je sve leglo kako treba....
ne znam ima li toliko smisla, imam instalirane 3-4 app-a uz ove stock, nisam nista ni mijenjao
Ima smisal ali vjerovatno nema ni potrebe. MEni je recimo kod updatea sa 5 na 6 andorid na s6 nije radio HR senzor. Nakon reseta proradio. Ako vidis da nesto ne klapa odradi...
Eto instalirao nova launcher prime, posto sam ju uzeo jos za stari mobitel, ugl. jedina mana joj je sto se nemoze swipeat lijevo za google, sto nije ni njihova krivica nego google neda.
Pa imas google pomocnika....
meni pise not compatible
Dostupan je samo Pixelima...tako se upgradeaju
Ali ovako je lakse izvuci apk. Ako se nekom igra s buildpropom moze to napravit...ali meni je launcher bezveze
Upravo. Nista posebno. Nova je kralj...
Slao kolegi s foruma fotke da vidi kakve su...pa reko evo i Vama par komada sto sam davnih dana na komp prebacio
Da se razumijemo, fotke su netaknute. Fotkam samo HDR+ sa službenim appom. Ovo su JPEGovi iz nje.
Možda nađem vremena pa dok fotkam nešto profesionalno, bacim koji RAW i editiram sa 6P.
https://www.flickr.com/photos/133860740@N04/albums/72157671934547533
Ja sam prije nekih 2 tjedna narucio sa Amazon.de (al su slali iz Italije), došlo DHL-om za 2 dana. Ali sad su napisali da ne šalju više u Hrv, nađi neki drugi koji šalju
I da, ništa od night moda i "fingerprint reader swipe gestures" za N6P.. Za night mode nije problem, ali ovo sa fingerprint senzorom ne moze zbog hardvera
ma moze...sere lik...nas senzor detektira swipe po fingerprintu....isti je senzor (fpc1025) kao i ovaj u pixelima..samo dokazuje da nema pojma ili namjerno mulja.
probat cu izvadit libove iz tog imagea od pixela koji su zaduzeni u to...problem je kaj je taj Activity ugraden u system ui a ne u zaseban apk, pa mi treba netko tko razumije kompajler da izvadi taj dio koda... valjda bude netko na xda
ma moze...sere lik...nas senzor detektira swipe po fingerprintu....isti je senzor (fpc1025) kao i ovaj u pixelima..samo dokazuje da nema pojma ili namjerno mulja.
probat cu izvadit libove iz tog imagea od pixela koji su zaduzeni u to...problem je kaj je taj Activity ugraden u system ui a ne u zaseban apk, pa mi treba netko tko razumije kompajler da izvadi taj dio koda... valjda bude netko na xda
Malo sam istraživao i iskopao ovu aplikaciju koj omogucuje dodavanje gesti na fingerprint reader (konkretno sleep, home i expand notifications panel)
Radi super na mom 6P sa Nougatom (da bi radilo kak spada bez da svaki put iskace unlock pattern ili PIN, treba u postavkama aplikacije odabrati "Work-around for Fingerprint to Unlock")
Malo sam istraživao i iskopao ovu aplikaciju koj omogucuje dodavanje gesti na fingerprint reader (konkretno sleep, home i expand notifications panel)
Radi super na mom 6P sa Nougatom (da bi radilo kak spada bez da svaki put iskace unlock pattern ili PIN, treba u postavkama aplikacije odabrati "Work-around for Fingerprint to Unlock")
ovo me je zanimalo. uspio sam preko ElemX onaj swipe to lock, ali mi je to nekako meh, jer mi prst pobjegne pri swipeu, a nisam htio silovat fizicku tipku. radi odlicno ovo na stock Nougatu, samo da je pinkicu brze
governor tweakovi na sljedećem linku
izgleda mi baza, ja sam si stavio GlassFish 1.2.
Preskočite na 2. post, tamo ćete imati tih par "profila", piše vam koji za što najbolje služi i kako se postavi. Pola minutice posla.
Naručen crni sa Amazon.it, nadam se da ga neću predugo čekati (naručen prije 10 min a već sam netrpljiv ).
Ako imate app EXKM (isplati se)...mozete loadat presete za governer..odete na cpu governer options i imate load....on tako ucitava sam od sebe najnovije dostupne....Ghostpepper je najbolji osobno meni.
Batka u igrama ne prelazi 45 stupnjeva...dakle imamo SD810 koji je hladniji od 820...
Naručen crni sa Amazon.it, nadam se da ga neću predugo čekati (naručen prije 10 min a već sam netrpljiv ).
Koliko para i može li link?
Izašao me 402€. Sada gledam i nema ispod 425, a prošli tjedan sam gledao i moglo se naći za 389. Odi na Amazon.it pa pogledaj ali čini mi se da cijena samo raste.
Sry za dupli post, mobilni internet šteka.
Jebote place mi se kad gledam koliko ga jeftino sada ima za uzeti, ja kada sam uzimao platio ga 4300 , sad po 3 i nes
Ja ga uzeo za 449$ 64GB u Americi početkom 12. mj...ne bi požalio ni da sam ga duplo platio. Još mi se nije desilo da se ugasio odjednom ili smrzo...imam ga 10 i pol mjeseci.
Dakle cca 3100 sam platio....užas kako se dere EU