Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 190.662
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Huawei Nexus 6P
Mitch kaže...
Tonchek kaže...

Jel ima netko saznanja kad bi se aparat mogao pojaviti kod nas u prodaji? Ili u nekoj od susjednih zemalja? Prodao sam svoj stari dobri note 2 i sad gubim živce sa lumiom 710 pa sam nestrpljiv 

Huh suska se za tri tjedna u vipu, 5299 u slobodnoj

Ne čini mi se prestrašno, kad bi bilo na njuškalu po 4500 32gb i 5000 64gb iskeširo bi 

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...

Što kazati, koju posluku posrati?!?! 

Je8iga, ja samo sa bad news u ovoj temi!!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/nexus_6p_owners_reporting_shattered_glass_on_the_front_and_back-news-14904.php

Haha pa nedavno je netko spomenuo da ce bas GSMArena objaviti placen clanak iz Silicijske doline kako je 6P katastrofalno izraden...

Strpi se da dode moj, nemas brige s uredajem

kad stiže? :)

youtube.com/mislavbusic
16 godina
EchoOne kaže...
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...

Što kazati, koju posluku posrati?!?! 

Je8iga, ja samo sa bad news u ovoj temi!!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/nexus_6p_owners_reporting_shattered_glass_on_the_front_and_back-news-14904.php

Haha pa nedavno je netko spomenuo da ce bas GSMArena objaviti placen clanak iz Silicijske doline kako je 6P katastrofalno izraden...

Strpi se da dode moj, nemas brige s uredajem

kad stiže? :)

18.12. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
neaktivan

Bome ima do tog još mjesec dana :D

Ja mislio danas sutra :)

youtube.com/mislavbusic
16 godina
EchoOne kaže...

Nažalost da, tek za žićBo se vraćam...do tad prodajem iP6cu (neotvorenu) da nadomjesti trošak koliko toliko 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 19:15 (Mitch).
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
EchoOne kaže...

Nažalost da, tek za žićBo se vraćam...do tad prodajem iP6cu (neotvorenu) da nadomjesti trošak koliko toliko 

Onda bi mogo prije ja dobit 6P nego ti heh..

Meni bi trebao doć kroz 2 tjedna (tako kažu...)

youtube.com/mislavbusic
12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Mitch kaže...
EchoOne kaže...

Oš je lomit 

13 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
EchoOne kaže...
Mitch kaže...
EchoOne kaže...

Oš je lomit 

Pocepat ću ga testerom da bude lep lom 

youtube.com/mislavbusic
11 godina
649€, uffffff!!!
14 godina

tako je bilo i rečeno, nadam se da će po oglasnicima bit nešto jeftinije...

14 godina
neaktivan

Imam priliku ubosti ga u Švicarskoj preko Play Storea, kolko bi to bilo pametno? Ima li naznaka kolike će cifre bit kod Vipa ako/kad dođe?

14 godina
Huawei Nexus 6P

Kolega Mitch kaže da se šuška da će bit oko 5300 u VIP-u u slobodnoj prodaji. Pa ako imaš prilike uzmi ga, zašto ne. Mislim da su iste LTE frekvencije, samo da je EU punjač i to je to, nadam se da je garancija ostvariva svugdje u EU, jedino što Švica nije članica 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Imam priliku ubosti ga u Švicarskoj preko Play Storea, kolko bi to bilo pametno? Ima li naznaka kolike će cifre bit kod Vipa ako/kad dođe?

Anyway, mob je stigao kod buraza u Zurich par dana nakon narudžbe na Play storeu, 19.12. je kod mene. Wheee! :)

14 godina
Huawei Nexus 6P

Ja ga isto nabavio preko prijatelja u Italiji, dobio i free Chromecast (imaju neku akciju), sada samo pricekati da dodje za bozic :)

WordPress ❤

0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Nexus 6P

Gdje je kupljen, u kojem dućanu mislim? Ja bi otišo po njega jer više nemam živaca čekat  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tonchek kaže...

Gdje je kupljen, u kojem dućanu mislim? Ja bi otišo po njega jer više nemam živaca čekat  

Ako mislis na mene, narucen je sa Google Play store-a. Iskreno nemam pojma gdje bi se moglo kupiti u fizickoj trgovini.

Ako ti pase 32 GB verzija, mozes odavde naruciti (dostavljaju u Hrvatsku): http://www.amazon.it/dp/B017EOVF8U/ref=pe_2069431_67559651_pe_635370_%2088603980_n_id

WordPress ❤
16 godina
Huawei Nexus 6P

Narucih tempered glass pa da vidimo...kaj mislite jel pomaze case tipa neki Spigen dobar protiv bendanja?

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Narucih tempered glass pa da vidimo...kaj mislite jel pomaze case tipa neki Spigen dobar protiv bendanja?

Zasto se brines oko bendanja? Koliko sam gledao recenzije, treba stvarno sjesti na njega da bi ga se savilo.

WordPress ❤
14 godina
Huawei Nexus 6P

Gledao sam taj amazon.de ali koliko sam skužio treba nadoplatiti za garanciju. to mi nikako nije jasno. u nedjelju idem u Graz pa možda naletim da ga slučajno imaju tam u dućanima, odmah uzimam  ja sam si naručio spigen ultra hybrid masku i njihov glass protector, odlično izgledaju i uvijek sam zadovoljan njihovim proizvodima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
OriginalEXE kaže...
Mitch kaže...

Zasto se brines oko bendanja? Koliko sam gledao recenzije, treba stvarno sjesti na njega da bi ga se savilo.

Frend ga ima, zbilja je mekan kad se stavi prst oko power gumba...tamo je rupa izgleda :(

Brinem se jer je iznimno velik telefon, benda se cim ga stavis u manji dzep pa ides sjest recimo

14 godina
Tonchek kaže...

Gledao sam taj amazon.de ali koliko sam skužio treba nadoplatiti za garanciju. to mi nikako nije jasno.

Hmm gdje si to procitao? Vidim da u komentarima na ovaj proizvod koji sam ja linkao (btw talijanski je store ne njemacki) pise da mob ima garanciju, i ostvaruje se najvjerojatnije direktno preko Amazona. E sad koliko traje garancija, nemam pojma.

WordPress ❤
14 godina
Huawei Nexus 6P

Napravio sam izrezak u privitku, radi se o amazon.de. Gore iznad add to basket nudi 2 ili 3 godine garanciju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 9:05 (Tonchek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tonchek kaže...

Napravio sam izrezak u privitku, radi se o amazon.de. Gore iznad add to basket nudi 2 ili 3 godine garanciju...

Da nije to extra garancija? Mislim da zakonski moraju dati neku minimalnu garanciju, a ovo je možda nadoplata za extra godina (kao kod laptopa npr.).

WordPress ❤
11 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ja ga isto nabavio preko prijatelja u Italiji, dobio i free Chromecast (imaju neku akciju), sada samo pricekati da dodje za bozic :)

Kada si ga naručio? Sviđa mi se chromecast na poklon, samo još da traje akcija :D

14 godina
OriginalEXE kaže...
Tonchek kaže...

Da nije to extra garancija? Mislim da zakonski moraju dati neku minimalnu garanciju, a ovo je možda nadoplata za extra godina (kao kod laptopa npr.).

Nemam pojma, zato i pitam, jer ako ima neku minimalnu naručio bi odmah!

14 godina
Perooo1 kaže...
OriginalEXE kaže...

Kada si ga naručio? Sviđa mi se chromecast na poklon, samo još da traje akcija :D

30.11. Ne mogu sada naci ali ako me sjecanje ne vara, akcija je pisala do 10.12. no ne mogu nigdje naci informaciju.

WordPress ❤
15 godina
Zakon o potrošačima kaže da u zemljama članicama EU jamstvo vrijedi najmanje 2g i da zakonodavstvo zemlje članice ne može svojim zakonima umanjiti ovo što je propisano na razini EU. Zemlja članica može svojim zakonima samo povećati postojeće jamstvo.
14 godina
Huawei Nexus 6P

E to je odgovor! Koliko sam skužio i pomoću translate ovo dodatno je zaštita u slučaju pada, loma ekrana ili polijevanja tekućinom. Samo mi je blesavo šta se nigdje na opisu artikla ne spominje nikakvo jamstvo. I nadam se da će to vrijedit i kod nas. Naručujem čim bude on stock. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tonchek kaže...

E to je odgovor! Koliko sam skužio i pomoću translate ovo dodatno je zaštita u slučaju pada, loma ekrana ili polijevanja tekućinom. Samo mi je blesavo šta se nigdje na opisu artikla ne spominje nikakvo jamstvo. I nadam se da će to vrijedit i kod nas. Naručujem čim bude on stock.

Sad sam čitao malo šta piše na Njemačkom. To je kako si i naveo dodatno osiguranje mobitela od pada, zaljevanja vodom itd. Ali to izgleda vrijedi samo za Njemčku i Austriju. Ovo piše: "Leider versendet dieser Verkäufer nicht nach Kroatien" što bi značilo da prodavač ne šalje za Hrvatsku. Pretpostavljam da se radi o nekakvoj polici osiguranja i ta vrijedi samo za Njemačku i Austriju.

Što se tiče troška slanja u Hrvatsku piše ovo:

Versandart  Artikel Versandkosten** Standardversand

(Zustellung 5-9 Werktage nach Versand)

Musik, DVD, Software, Videospiele (ohne Konsolen)

5 EUR pro Lieferung  +

2,50 EUR pro kg (anteilig)

To bi značilo standardno slanje (čitaj sporo ) glazbe, DVD-a Software-a, videoigara (bez konzola). 5 eura po slanju + 2,5 eura po kilogramu (proporcionalno)

Isporuka 5-9 radnih dana nakon slanja

Standardversand                                      ..> standardno slanje (čitaj sporo)

(Zustellung 5-9 Werktage nach Versand)      - Isporuka 5-9 radnih dana nakon slanja

alle anderen Artikel*                                   - Svi ostali artikli   (znači sve što ne spada pod ono prvo gore napisano)

7,50 EUR pro Lieferung  +                            - 7,5 eura po slanju

2,50 EUR pro kg (anteilig)                            -2,5 eura po kilogramu (proporcionalno)

Express-Zustellung                                 --Brzo slanje

(Zustellung 2-4 Werktage nach Versand)     - Isporuka 2-4 radnih dana nakon slanja

alle Artikel, bei denen die Versandart "Express-Zustellung" auswählbar ist     - vrijedi za sve artikle koji imaju opciji odabira "Express-Zustellung"

11 EUR pro Lieferung  +        - 11 eura po slanju  plus 3 eura po kilogramu

3 EUR pro kg (anteilig)

i ono najbitnije je ona zvjezdica kod drugog opisa gdje piše svi ostali artikli*  (alle anderen Artikel*)

*Einige Artikel können wir aufgrund ihrer Beschaffenheit und eines damit verbundenen Aufwands nicht zu den oben genannten Versandkosten liefern. Sie finden Informationen über die anfallenden Versandkosten direkt beim Artikel auf der Produktseite.

Prijevod: Određene artikle, zbog njihove dobavljivosti i troškova istih, ne možemo isporučiti uz gore navedene troškove. Informacije o dodatnim troškovima slanja možete pronaći direktno na stranici proizvoda.

Iskreno nisam niti znao da Amazon.de šalje u Hrvatsku. Znači za 10€ se može naručiti sa Njemačkog Amazona.

Inače za one koji ne razumiju Njemački, kad odetena amazon.de imate odmah na vrhu u sredini stranice ovaj link.

In English - Beta NEW!

Znači može biti i na Engleskom jeziku. Pa pretpostavljam da je to za naše ljude lakše jer ipak većina zna Engleski

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 21:56 (izzy007).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice