Da li netko zna da li se mogu boje led svjetla namještati? Npr da mi je za propuštene pozive crvena boja, za fb plava boja itd
Huawei Mate 10 Lite imam!
Da li netko zna da li se mogu boje led svjetla namještati? Npr da mi je za propuštene pozive crvena boja, za fb plava boja itd
Aplikacijom tipa LightFlow. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite
Apple je već riješen, sad ostaje samo Samsung - LINK
Par fotki s Mate 10 Pro. Uglavnom, nisam zadovoljan nešto. Kao što sam već ranije napisao, previše "plastične slike" na zoomu, izgledaju poput "oil painting".
Ostatak i original fotografije možete vidjeti na linku.
Pazi da te sada ne popljuje pola foruma posto je to velikoj vecini super :)
Precijenjen kao i hrpa drugih.
Par fotki s Mate 10 Pro. Uglavnom, nisam zadovoljan nešto. Kao što sam već ranije napisao, previše "plastične slike" na zoomu, izgledaju poput "oil painting".
Ostatak i original fotografije možete vidjeti na linku.
Pazi da te sada ne popljuje pola foruma posto je to velikoj vecini super :)
Precijenjen kao i hrpa drugih.
Meni je mobitel inače super, jedini minus mi je kamera. Moj prethodni mobitel Nexus 6P neusporedivo bolji po tome pitanju.
Ljudi imam mob desetak dana. Huawei mate pro 10
Mobitel je stvarno super, baterija čudo pored svih kojih sam imao a imao sam ih mnogo. Zadnji mob je bio galaxy s8 obični, sve u svemu nisam bio zadovoljan. Nakon par mjeseci, otisak prsta svako malo ne pogađa iz prve, usporio je nešto itd...
I dalje je on odličan mobitel naravno ali huawei mate pro 10 me stvarno oduševio. Uzeo sam ga isključivo radi dve kartice ali sve odlično radi zasada.
Iako kamera je neobična malo... Ali vidim da je svi hvale... Pa sad..
Budemo vidjeli kakva je kamera sa vremenom
Par pitanja
1. Kako maknuti da mi se ne vide notifikacije, cijela poruka kada ju dobijem na zaključani zaslon? Znači da vidim samo da li je viber, whatsapp itd a ne cijela poruka na zaslonu.
2. Znači ne prima na always on display notifikacije od whatsapp i ostalih aplikacija??
Hvala puno majstore....
Malo su zakomplicirali postavke, ali ajd... Manje je to bitno.
Ne znam zašto nisu stavili da prima i treće aplikacije na always on display ali dobro, možda preko nadogradnje to budu omogućili.
Inače da li netko zna koliko troši baterije taj always on display?
Jel puno?
Te koji je najbolji browser za mob, tako da mi preko fingerprint senzora zapamti log in, to je imao galaxy s8, dobra mi je to stvar bila,pa ako netko zna?
Hvala puno majstore....
Malo su zakomplicirali postavke, ali ajd... Manje je to bitno.
Ne znam zašto nisu stavili da prima i treće aplikacije na always on display ali dobro, možda preko nadogradnje to budu omogućili.
Inače da li netko zna koliko troši baterije taj always on display?
Jel puno?
Te koji je najbolji browser za mob, tako da mi preko fingerprint senzora zapamti log in, to je imao galaxy s8, dobra mi je to stvar bila,pa ako netko zna?
Ja sam instalizirao samsung internet brozer onaj koji je na S8 pošto sam imao S8+ do sakora i koristim mikrosoftov Edge također.
Dal je huawei mate 10 pro bolji od s8 plus, i da li se isplati preci?
Jer vidim ljudi prodaju novi zapakirani kao s8 plus star par mjeseci
Ma meni je baterija postala najbitniji faktor na mobitelu...
Ali opet kontam, za par mjeseci koliko ce taj mate vrijediti? Lakse cu npr otici do trgovine kod frenda, uzet ce mi pod racun samsung s8 plus za mozda s9 novi sad kad izadje nego mate 10 pro.
Ne znam, ne zelim nekoga uvrijediti ali samsung je audi a mate hyundai, sto se tice trzisne vrijednosti ako me razumijete..
Po meni S8 Plus bolji telefon. Cisto radi kamere i displaya (Meni 2 najbitnij stvari kod moba). Ali ako imas trenutno P10 ili Mate 10 pro, ne isplati se sigurno
Po meni S8 Plus bolji telefon. Cisto radi kamere i displaya (Meni 2 najbitnij stvari kod moba). Ali ako imas trenutno P10 ili Mate 10 pro, ne isplati se sigurno
Slazem se, Mate 10 Pro je precjenjen i stvorio se oko njega nekakav hype bez nekog pokrica.
Mob niti ima vrhunski ekran, ima tek prosjecnu kameru, meni osobno ni dizajn nije nesto i realno taj mob sigurno nije bolji izbor od S8+, ali tko voli...svatko za sebe zna.
Koja hrpa gluparija se napise ovdje na forumu, ovo je strasno.
I sto je najstrasnije, od ljudi koji vjerovatno neke uredjaje nisu niti koristili.
Ako je ikoji uredjaj precjenjen, to su onda uredjaji iz apple i Galaxy S serije.
Doduse, ovo je opet moje misljenje, isto kao sto je to vase.
I to kazek ja, koji sam fan galaxy S serije i koji sam koristio gotovo sve iz serije (sto duzi, sto kraci period), osim S6, od kojeg sam odustao momentalno zbog provjereno lose baterije (u odnosu na konkurenciju).
Display los, zasto?
Dali zato sto nema qhd rezoluciju??
Pa nemam sta drugo, nego se nasmijat.
Dal je display na S8 bolji, je.
Pa na kraju krajeva, S serija je poznata po tome da uvijek ima top i sam vrh sto se displaya tice i tu im nema ravnih.
I to nije samo moje misljenje, nego misljenje doslovce svih zivih recenzenata.
Ali dali je display na Mate 10 PRO los, nekvalitetan ili nesto sl?
Naravno da nije i samim tim sto je amoled, meni je i vise nego kvalitetan.
Kamera, kamera, kamera, bla bla bla.....
Opet kazem, toliki strucnjaci za fotografiju, a danika raspravljaju o kamerama na smarphoneu.
Koliko je bolja/losija od konkurencije, necu previse ulazit u to, ali mogu usporedit sa S8.
Baterija vrh, uredjaj fludiniji od S8, IR blaste4 meni osobno vrhunska stva4 i puno korisnija od recimo 3,5mm, kojeg svejedno mogu koristit, jer doslovce svugdje danas dobijate adaptere.
Dizajn?
Prica totalno subjektivne prirode.
I jedan i drugi su prekrasni i elegantni.
S8 regular mozda i ljepsi radi same velicine, ali niti je PRO ne elegantan, niti je ruzan i sl.
I da, za kraj vam prilazem sliku oba uredjaja, iako je S8 regular u pitanju.
Ali razlika izmedju njega i plus je u cemu, u bateriji i velicini.
I za kraj, da ne editiram post.
I jedan i drugi imaju medjusobno prednosti i mana, u odnosu jedan na drugog.
Sve je stvar osobnog odabira.
Ali pricat da je nesto lose, nekvalitetno, a pri tom sam uvjeren da nisi ni koristio navedeno, to mi je pre pre smjesno.
I gore nisam spomenu i senzor otiska prsta, koji je opet bolji nego na samsung uredjajima.
Na vrhunskom polozaju, izrazito brz i precizan.
Mate 10 je dobar telefon ... Mobitel kojeg Huawei želi gurat na EU i Američko tržište. Dali vrijedi te novce ... nakon što je Huawei izbacio Honor View 10 bojim se da je to sad diskutabilno, no mate 10 je dobavljiv i dostupan je kod naših teletoperatera i ima garanciju koju je puno lakše ostvarit.
Pratim trend koji se stavlja u ponudu kod naših operatera i da se primjetit na ne žele u tu ponudu uvistit one plus 5t ili Honor View 10, govorimo o top uređajima koji imaju povoljniju cjenu (volio bih znat zašto tih uređaja nema u ponudi).
Ova debata o Samsungu i Huawei-u koji koliko vrijedi dati uređaj i uspoređivanje te stavljanje mobitela u kontekst statusnog simbola ili modnog dodatka kojeg je poželjno imati to govori nešto o osobi (takvu osobu zovemo snob ... nežem tu nikog vrijeđat, no želim uputit da prerastemo te priče ... ovdje bi trebala bit debata o uređaju koji ima stanovitu primjenu, te uputit pozitivna i negativna iskustva o spomenutim uređaju).
Opet kazem, nisam zelio nikoga povrijediti samo sam reko svoje mišljenje i postavio pitanje. Jer imam samsung os S5 do s8+, znaci sve sam ih imao. Ja sam takav, uzmem na pretplatu mobitel na 2 godine, u te 2 godine ja 3 ili 4 promijenim, da budem iskren, jer sam freak.
Stvar je u tome sto je samsung po mome mišljenju malo i precijenit, kao i iPhone i mislim da ce slijedece godine huawei biti na prvom mjestu sigurno, ako s9 podbaci.
Samo sam pitao da li je netko imao i s8+ i preso na mate 10 pro, znaci ne obican mate 10 i obican s8
Ja trenutno imam s8 plus i ono, i zadovoljan sam i nisam bas, pogotovo baterijom
Mate 10 je dobar telefon ... Mobitel kojeg Huawei želi gurat na EU i Američko tržište. Dali vrijedi te novce ... nakon što je Huawei izbacio Honor View 10 bojim se da je to sad diskutabilno, no mate 10 je dobavljiv i dostupan je kod naših teletoperatera i ima garanciju koju je puno lakše ostvarit.
Pratim trend koji se stavlja u ponudu kod naših operatera i da se primjetit na ne žele u tu ponudu uvistit one plus 5t ili Honor View 10, govorimo o top uređajima koji imaju povoljniju cjenu (volio bih znat zašto tih uređaja nema u ponudi).
Ova debata o Samsungu i Huawei-u koji koliko vrijedi dati uređaj i uspoređivanje te stavljanje mobitela u kontekst statusnog simbola ili modnog dodatka kojeg je poželjno imati to govori nešto o osobi (takvu osobu zovemo snob ... nežem tu nikog vrijeđat, no želim uputit da prerastemo te priče ... ovdje bi trebala bit debata o uređaju koji ima stanovitu primjenu, te uputit pozitivna i negativna iskustva o spomenutim uređaju).
Gle, nisam bio dobro postavio pitanje, znaci da li li se isplati preci sam s8 plus na mate 10 pro, nista vise
Mate 10 PRO i lite su kod nas u ponudi, dok Mate regular nema kod nas u ponudi.
Dali vrijedi te novce, to mozemo diskutirat.
Ali taj uredjaj je tek mjesec dana na trzistu i logicno je da ce cijena bit visoka.
Ali opet je pristojna, s obzirom kakve znaju bit.
Ali opet kazem, sve su to uredjaji koji imaju svojih prednosti i mana.
Tako i Mate 10 PRO ima mana, kao sto ih ima i S8.
Sve ovisi kome sta pase.
Ali kad kazes da nesto ne stima, da nesto nije sobro, onda trebas imat argument ili to rec u svoje ima.
A ne ko iz topa kazat "to ne valja, to je prosjecno i sl."
Ja trenutno imam s8 plus i ono, i zadovoljan sam i nisam bas, pogotovo baterijom
osobno cu uzeti Mate 10 Pro kada cijena padne ispod 4000kn, ali da imam S8 ne bih prelazio na Mate 10, to jest da imam bilo koji trenutni flagship od bilo kojeg proizvodaca, ne bih prelazio na neki drugi, jer su razlike premale
radije se strpi do izlaska S9 pa onda zamjeni S8
Svaka čast, takav odgovor sam zelio, hvala.. :)
Ali da budem iskren ja ne patim od toga tko ce sta reci, nego hocu ako je nesto bolje i ako je nadoplata mala, a mozda je mobitel bolji, ako mogu inat cu ga iz gusta, a ne radi nekog statusa ili tko ce sta reci.. :)
Sa iphone x loviš prave pičke, one top izgleda iz samog vrha, dok sa Mate 10 eventualno neku polovnu.
Gle, ja sam sa S8+ presao na Note 8. Ne radi neke potrebe nego zato jer sam uspio izvuci dobar deal. Na bateriju sam navikao da mi se prazni nenormalno i zato sa sobom nosim power bank uvijek. Jednostavno i S8+ i Note 8 mi se nemogu pohvaliti baterijom. Dok recimo iP8+ mi je odlican u tom segmentu. E sad vidim da hvale P10 i njegovu bateriju, ali tu sam isto skeptican jer su hvalili i S8 pa se meni pokazala kao u najmanju ruku prosjecna. Dosta ljudi ti niti ne koristi mob u potpunosti (izgase QHD, podatke, Wifi i lokaciju), dok ga ja koristim maksimalno pa se i ne zalim vise toliko. E sad na Note 8 i S8+ sam najvise zadovoljan displayom, dizajnom, kamerom i softverom. Dakle display je br1 na trzistu i jednostavno nema konkurenciju. Kada upalim na njemu full HD ja osobno osjetim razliku u rezoluciji ali nece svako. Kamera vrhunska, stvarno daje odlicne fotke i mogu se cuda iz nje izvuci. Dizajn mi je na Samsungu vec od S7 jedan od najupectaljivijih na trzistu i stvarno mi se svida gdje Samsung cilja sa novijim modelima. A softver i njegove funkcije? Najnaprednije sto imam priliku vidit i koristit. Ja i dan danas neznam sve funkcije na mom Note 8, jednostavno je prekrcan a sve su jako korisne i skrate vrijeme koristenja.
E sad u kratko vremena sto sam koristio P10, jedino mi se nije kamera svidila. Ali ja sam ti sto se tice kamere jako zahtjevan i vidim i najmanje nedostatke (u ovom slucaju velicina senzora, uska blenda i par softverskih mana). Dok recimo meni osobno display nije los. Ali nakon sto ga uzmem nakon N8 u ruke, izgleda mi kao da je iz 2015.
Ovo ti je moj doprinos pa sam vidi. Ako vec imas S8+ nemas nikakve potrebe da ides na drugi mob do izlaska novih modela (S9, P11 i sl)