T-mobile 4g stick

poruka: 5
|
čitano: 14.056
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
T-mobile 4g stick

evo danas sam dobio poruku od t-coma.

T-Mobile prvi uvodi 4G mrezu!Od 02.04. najvise brzine u vasoj tarifi su do 21Mbpsa, a za jos visu brzinu prijedite na Extreme Mobile net za 50kn vise mjesecno.

e sad jeli ja mogu koristit tu 4g mrezu sa ovim sadasnjim usbom?

kad bi se pribacio na tu tarifu imo bi 3 gb prometa .... http://www.t-mobile.hr/extrememobilenet/pitanja.asp

sto mi se ne isplati bas jedino ako imaju neku ponudu u carnetu?

mogu li ja besplatno zamjenit ovaj sadasnji uredjaj s ovim brzim? ili tribam placat ponovo?

svaka pomoc je dobrodosla :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 17:42 (Perceto).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T-mobile 4g stick
Ne isplati se. Previsoka cifra za 3GB koje potrosis j roku keks sa tim brzinama.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
protjeran
Re: T-mobile 4g stick
Suddenly Psychotic kaže...
Ne isplati se. Previsoka cifra za 3GB koje potrosis j roku keks sa tim brzinama.

jeli znas jeli ima ikakva carnet ponuda?

meni je brzina max do 14Mbps a sad je dosla ova ponuda di govore da mi je max brzina se povecala na 21Mbps e sad jeli ja tribam taj novi uređaj za tu brzinu jer s ovim nemogu gledo sam na speed testu nije se brzina nista povecala...

i ako mi triba taj novi uređaj ocu li ga ja morat placat?

13 godina
protjeran
T-mobile 4g stick

vidio sam sad da pise da imaju do 1 listopada neogranicen internet... 

jeli ja mogu ikako aktivirat da placam 50 kn vise a da mi ostane 20 gb kad prodje 1 listopada?

svaka pomoc je dobrodosla...

http://www.t-mobile.hr/extrememobilenet/tarifa.asp

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 18:05 (Perceto).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
T-mobile 4g stick

Pozdrav!

Ja već neko vrijeme imam taj stick od t mobila i zadovoljan sam,jer sam podstanar i  neda mi se svaki put ak se preselim uvodit net. Brzina je odlicna,još imam onaj popust od 50 kn za mlade. I nema nikakvog ograničenja brzine nakon nekoliko giga kao šta ima piše u ponudi,skinuo sam giga igiga i imam full brzinu.

A sad zanima me dali postoji kakva moguzcnost da spojim više uređaja ,ili moram kupovat neki posebni 4g router,ako da ..koji ?:D

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice