Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.050.702
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo hobotnica.
Možeš li je animirati da nam rekne tko je svijetski prvak?
Ekipa,evo mog dimnjaka i kamina.
Skuzit ce te da na unutrasnjosti nema krova odozgo,jer mi je lakse radit kad nema krova,a dimnjak sam napravio i kada sam isao slikat unutrasnjost sam krov maknuo,ali prije tog save..Komentari? Savjeti neki?
EDIT:Oly,koristim Twilight render i kada renderiram exterior ili interior onda uzmem onaj najjaci mod kada on trace-a ray do 10000 pa ja vidim kad je dobra slika(cca 10-20 ray-a) onda zaustavim,dali je to dobro?
Skuzit ce te da na unutrasnjosti nema krova odozgo,jer mi je lakse radit kad nema krova,a dimnjak sam napravio i kada sam isao slikat unutrasnjost sam krov maknuo,ali prije tog save..Komentari? Savjeti neki?
EDIT:Oly,koristim Twilight render i kada renderiram exterior ili interior onda uzmem onaj najjaci mod kada on trace-a ray do 10000 pa ja vidim kad je dobra slika(cca 10-20 ray-a) onda zaustavim,dali je to dobro?
Dobar modeling. Ima nešto noise-a u renderu i tekstura dimnjaka je na nekim mjestima krivo orijentirana odnosno ide u koso. Popravi to i onda je sve ok.
Da znam,ova prva slika,zid sta gleda prema nama od dimnjaka vidim da je nakoseno..Nego sta je noise?
Da znam,ova prva slika,zid sta gleda prema nama od dimnjaka vidim da je nakoseno..Nego sta je noise?
Na tvom renderu ve sitne točkice crne :)
Na tvom renderu ve sitne točkice crne :)
To mi se samo dogada kada kliknem na gotov config za interior ili exterior pa onda trace-a ray do 10000 tisuca.I sto vise ray-a tracea to je manje noisa,neznam sta da onda radim.
nastavak--- teksture su bezveze odabrate samo da koliko toliko lijepse izgleda
Ljepo izgleda,pohvale.
hvala :D
edit: morao sam napisat
evo hobotnica.
sa tutom radjeno, ne?
Eo odlucio sam dodat solarne panele. Oni bi trebali sluzit kao kontinuirani izvor energije stanici, pomocnog karaktera. Snaga je dovoljna da u slucaju kvara na fuzijskim reaktorima ima energije za life support sustave i osnovne senzore i long distance distress call pozive. Sad gledam baš, vjerojatno cu ih okrenuti drugacije i malo pribliziti al zasada evo:
Eo odlucio sam dodat solarne panele. Oni bi trebali sluzit kao kontinuirani izvor energije stanici, pomocnog karaktera. Snaga je dovoljna da u slucaju kvara na fuzijskim reaktorima ima energije za life support sustave i osnovne senzore i long distance distress call pozive. vjerojatno cu ih okrenuti drugacije al zasada evo:
A nista onda,ocukujemo neki film ili pricu...

Da da, naravno. Zasad samo oblik odlucujem, morati ce biti neki conduiti koji ce vodit struju do stanice, hrpa malih gizmoa i panela. Zapravo kontam da ne treba neko ojacanje konstrukcije, u svemiru je pa nema potrebe.
http://esamultimedia.esa.int/images/ISS/ISS_over_Europ_A4.jpg vidiš da nije neka konstrukcija za same panele.
U svemiru smo..zero gravity??
evo hobotnica.
sa tutom radjeno, ne?
da.

Kako da instaliram neki custom shader u Mayu? :)
Promjeni unutarnju teksturu kamina... Sve ostalo super
Refleksiju cega? Nema refleksije ni na brodu ni na stanici. Eventualno malo mat sjaja. Paneli nemaju reflektivna svojstva, ne toliko da se vidi bilo kakva refleksija na njima.

Evo solarnih celija u svemirskom okruzenju
Jedna Tri riječi -- BRAVO, SUPER IZGLEDA <--- stvarno odlično izgleda ovako