Tražim grafičkog dizajnera

poruka: 11
|
čitano: 3.720
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Tražim osobu koja bi mi mogla nacrtati par pozadina, na dječju foru, znači ništa ozbiljno, nešto tipa kao ovo što sam stavio u prilog. Nažalost nemogu puno platiti ali mogu nešto, oko toga se dogovorimo preko inboxa. Pa tko ima iskustva, i misli da može to odraditi neka mi se javi u inbox da se dogovorimo dalje.

Primjer Primjer

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Tražim grafičkog dizajnera

Odi na elance ,freelance i sl. nađeš nekog indijca ,dogovoris se s njim kak trebaju izgledat slike i on ti napravi 30 slika za 50 kuna.

12 godina
protjeran

Prvo bih rađe nekog domaćeg :) jer volio bih da u potpisu bude sve domaće i izvorno hrvatsko :) u suprotnom ću se onda tek odlučiti za dalje.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probaj vamo isto tako probaj vidit ima li kakvih stvari vamo.

12 godina
neaktivan

Pozdrav, 

mogu ja nacrtat nije problem ako naravno niste našli već nekoga. Ja se dizajnom bavim već godinama. 

Naravno ukoliko niste našli nikoga i budete zainteresirani imao bi još neka pitanja vezano za dizajn.

Unaprijed zahvaljujem,

sile
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 19:14 (asilic).
15 godina
neaktivan

ako nije problem ja sam dosta takvih slika crtao za vrtice tako da imam iskustva i nije mi problem. Ako nekog niste nasli mozete racunat na mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A jel ima ko da zna animirati 2D?

Treba mi dosta jednostavna animacija sa dužinom od jednocifrenog broja sekundi.

PP

Dost je važno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nešto kao gif ili znam ja ?

12 godina
protjeran

Ovo je riješeno, dosta njih mi se javilo da bi besplatno odradilo pa da ih se navede u igri kao što je i odrađeno :) ostalo nam je još sprite sheet za jednog lika u igri pa ako je netko voljan to odraditi neka nam se javi u inbox oko dogovora, znači radi se o nečemu kao u primjeru na slici samo nema tolko pokreta:

Sprite sheet Sprite sheet

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

I dalje tražimo osobe koje su voljen pomoći u projekti bilo volonterski ili za neku naknadu :) info u inbox!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

+

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice