Povezivanje AutoCAD 2006 sa Printerom Pixma ix4000

poruka: 3
|
čitano: 1.183
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok,

imam problem sa povezivanjem cad-a i printera, printer se inače nalazi spojen na drugo računalo, a ja sam spojen mrežno (wirelessom) sa tim drugim računalom. Uspio sam pronaći printer i dodati ga u Devices and printers tako da ga sad mogu koristiti za sve programe koje trebam (pdf, open office), ali ga AutoCAD i dalje ne prepoznaje.

Pokušao sam na Tools-Options-Plot and Publish otići na opciju Add Plotter, odabrao Network plotter, potražio to drugo računalo i printer na koji se želim spojiti, sve našao. Međutim, problem nastaje kad u već ponuđenom izborniku moram odabrati plotter model jer mi takav model uopće nije ponuđen, a također ne znam ni kako odrediti kompatibilni plotter. Na slici se nalazi ponuđeni izbornik da vidite o čemu se radi. Imam čak i instalacijski CD od printera, ali ne mogu naći traženi dodatak koji mi treba za završetak povezivanja.

Ima li netko iskustva s time, hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Možda ti OVO može pomoći!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Povezivanje AutoCAD 2006 sa Printerom Pixma ix

Haha pa strava {#}

Probao sam napraviti po tome kako je napisano i nije bilo nikakvih problema, radi odlično. Iskreno, probao sam povezati printer kao Personal i kao mrežni, al nije mi na kraj pameti bilo da probam i treću opciju kao System printer....

Hvala puno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice