Ovo JEDINI ti bas i nije trebalo!Mislim da nas je bilo vise koji smo imali razumjevanja i odgovarali na noobovsko pitanje i temu!
Ovo JEDINI ti bas i nije trebalo!Mislim da nas je bilo vise koji smo imali razumjevanja i odgovarali na noobovsko pitanje i temu!
Nije se on jedini ponio kao covjek, mnogi su ti ovde predlagali i nudili pomoc samo si ti izgleda previse lijen da bi sam nesto uradio pa cekas da ti drugi sve odrade...ja bi rekao da si ti nezahvalan a takvi su ti i komentari..
Edit: ne moras se ti meni zahvaljivati ali ne moras se bas ni tako ponasati.
kako se izbor brzo smanjio. i ti si ovim posljednjim postom pokazao svoje pravo lice. sada mi je samo žao što denixu nisam jučer priključio robijasieru.
edit: ubuduće bih molio da mi prozvani nikad više ne "pomažu" tj. javljaju se na bilo koju moju temu. hvala.
Ili jos jednostavnije:
http://www.enter.bug.hr/pdf/e22/56-57.pdf
Isto ti je sve i u Win 7,samo malo dotjeranije!
Podebljano-podcrtano:Kako si napisao ispada kao da o paintu znas sve,a ne znas napraviti J....i pravokutnik??????
Zato smo ti davali linkove osnovnog turotiala painta,da naucis,a ne da te isprdavamo,ajd Boze moj strelicu u paintu je mozda i problem napraviti,no i to mozes,recimo promjenis "odrednice pokazivaca" u windowsu,odaberes zeljenu strelicu,da ti bude pokazivac umjesto obicne,"upreis je na sliku gdje zelis da bude,pritisnes PrtScr(slikas to) i tu kasnije sliku editiras u paintu,sa strelicom koju si slikao!
Evo ovo je mozda postupak Hard-core hakanja!
-Uglavnom,svi su ti zeljeli pomoci!
u paintu sam znao radit s 5 godina...
ova tema me pravo dobro nasmijala :)
nhf
Hej , kad smo na temi Paint, zna li ko kako se selektira nacrtano da se pomjeri?
U Adobe programima postoji alatka što se zove "Select tool", "Move tool" i sl., a ovdje ne vidim ništa slično.
Ovdje je selektiran samo zadnji nacrtani objekt (npr. linija, krug ili kvadrat).
Ne morate biti suviše obazrivi, jer nisam osjetljiv kao Karakterni. Važna je samo informacija, a ne i način na koji je upakovana.
nhf
Tako i sam ..^^
Hej , kad smo na temi Paint, zna li ko kako se selektira nacrtano da se pomjeri?
U Adobe programima postoji alatka što se zove "Select tool", "Move tool" i sl., a ovdje ne vidim ništa slično.
Ovdje je selektiran samo zadnji nacrtani objekt (npr. linija, krug ili kvadrat).
Ne morate biti suviše obazrivi, jer nisam osjetljiv kao Karakterni. Važna je samo informacija, a ne i način na koji je upakovana.
Paint ne podržava objekte ni layere. Dakle, ovo uređivanje aktualnog objekta je za Paint feature i budi sretan što imaš i to. U prvim verzijama Painta nisi imao čak ni to - drugim riječima, što si nacrtao nacrtao si. :]
nhf
Tako i sam ..^^
Haha ne zna u paintu napravit okviric i onda drugim ljudima pametuje, svasta cu vidjet ovdje
Aha, hvala na odgovoru, Vlad0.
Nadao sam se da će mi u slučaju frke Paint biti od veće pomoći.
Aha, hvala na odgovoru, Vlad0.
Nadao sam se da će mi u slučaju frke Paint biti od veće pomoći.
Teško... Ali ako ti se ne da plaćati skuplji softver / koristiti crackani, imaš toliko boljih + besplatnih alternativa Paintu da će te zaboliti glava... Samo u Google i skini neki od njih. Recimo, Paint.NET je posve OK izbor.
Btw. za one koji zele znati vise, prava strelica mora biti 15°, a Paint je program za koji bi trebao znati svatko :D
Btw. za one koji zele znati vise, prava strelica mora biti 15°, a Paint je program za koji bi trebao znati svatko :D
A kad vec hoces koristit paint , lijepo si instaliraj windows 95 i uci se odpocetka . Paint je osnova nad osnovama kod rada na racunalu ( ofc na Windowsima ) .
To ti je dio mog posta sa prve strane .
To je slučaj u tehničkom crtanju i kotiranju, nema nekog pravila o kutu nagiba kraka strelice( u odnosu na okomicu glavnoj kotnoj crti) u općoj praksi