Kako nacrtati crvene okvire i strelice? zaključana tema

poruka: 48
|
čitano: 13.648
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Jednostavno pitanje
karakteran kaže...
denix hvala ti, ti si jedini ovdje ponio se kao čovjek. mislim da sam sad shvatio.

Ovo JEDINI ti  bas i nije trebalo!Mislim da nas je bilo vise koji smo imali razumjevanja i odgovarali na noobovsko pitanje i temu!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
15 godina
protjeran
ako si me propustio ismijat sinoć, nadoknadio si to sada.

da, malo sam bio preoštar, pitam jedno, a ti malina22 i robisijera dajete mi nešto sasma drugo. ti i malina22 linkate mi tutorijale (?), a robisijera mi pokazuje strelicu koja nije ona što mi treba.

jedino je denix dao točan odgovor. no sada, na kraju priče, osim denixa korektnim su se na ovom topicu pokazali samo još robisijera i malina22.

moje isprike potonjem dvojcu što nisam editirao svoj posljednji post sinoć. a trebao sam.
Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
16 godina
neaktivan
Kako nacrtati crvene okvire i strelice?

Nije se on jedini ponio kao covjek, mnogi su ti ovde predlagali i nudili pomoc samo si ti izgleda previse lijen da bi sam nesto uradio pa cekas da ti drugi sve odrade...ja bi rekao da si ti nezahvalan a takvi su ti i komentari..

Edit: ne moras se ti meni zahvaljivati ali ne moras se bas ni tako ponasati.

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 16:11 (malina22).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Kako nacrtati crvene okvire i strelice?

kako se izbor brzo smanjio. i ti si ovim posljednjim postom pokazao svoje pravo lice. sada mi je samo žao što denixu nisam jučer priključio robijasieru.

edit: ubuduće bih molio da mi prozvani nikad više ne "pomažu" tj. javljaju se na bilo koju moju temu. hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 17:03 (karakteran).
16 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ili jos jednostavnije:

http://www.enter.bug.hr/pdf/e22/56-57.pdf

Isto ti je sve i u Win 7,samo malo dotjeranije!

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
ako si me propustio ismijat sinoć, nadoknadio si to sada.

da, malo sam bio preoštar, pitam jedno, a ti malina22 i robisijera dajete mi nešto sasma drugo. ti i malina22 linkate mi tutorijale (?), a robisijera mi pokazuje strelicu koja nije ona što mi treba.

jedino je denix dao točan odgovor. no sada, na kraju priče, osim denixa korektnim su se na ovom topicu pokazali samo još robisijera i malina22.

moje isprike potonjem dvojcu što nisam editirao svoj posljednji post sinoć. a trebao sa

Podebljano-podcrtano:Kako si napisao ispada kao da o paintu znas sve,a ne znas napraviti J....i pravokutnik??????

Zato smo ti davali linkove osnovnog turotiala painta,da naucis,a ne da te isprdavamo,ajd Boze moj strelicu u paintu je mozda i problem napraviti,no i to mozes,recimo promjenis "odrednice pokazivaca" u windowsu,odaberes zeljenu strelicu,da ti bude pokazivac umjesto obicne,"upreis je na sliku gdje zelis da bude,pritisnes PrtScr(slikas to) i tu kasnije sliku editiras u paintu,sa strelicom koju si slikao!

Evo ovo je mozda postupak Hard-core hakanja!Belji se

-Uglavnom,svi su ti zeljeli pomoci!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
15 godina
protjeran
ja ti opet kažem: ne pomaži mi više. i ne peri se sada ovim smiješnim postom jer sve što mi je trebalo rekao mi je denix u jednoj jedinoj rečenici. čovjek koji zna objasnit tutorijale ne treba. a bome ni ja da bi shvatio jednu strelicu i jedan okvirić.
17 godina
neaktivan

u paintu sam znao radit s 5 godina...

ova tema me pravo dobro nasmijala :)

nhf

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hej , kad smo na temi Paint, zna li ko kako se  selektira nacrtano da se pomjeri?

U Adobe programima postoji alatka što se zove "Select tool", "Move tool" i sl., a ovdje ne vidim ništa slično.

Ovdje je selektiran samo zadnji nacrtani objekt (npr. linija, krug ili kvadrat).

Ne morate biti suviše obazrivi, jer nisam osjetljiv kao Karakterni. Važna je samo informacija, a ne i način na koji je upakovana.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

nhf

Tako i sam ..^^

** ¤ ** STATUS VEZE : Još Ulažem u MOTOR .. :P ♥ ** ¤ **
15 godina
neaktivan
Mad-Max-X kaže...

Hej , kad smo na temi Paint, zna li ko kako se  selektira nacrtano da se pomjeri?

U Adobe programima postoji alatka što se zove "Select tool", "Move tool" i sl., a ovdje ne vidim ništa slično.

Ovdje je selektiran samo zadnji nacrtani objekt (npr. linija, krug ili kvadrat).

Ne morate biti suviše obazrivi, jer nisam osjetljiv kao Karakterni. Važna je samo informacija, a ne i način na koji je upakovana.

Paint ne podržava objekte ni layere. Dakle, ovo uređivanje aktualnog objekta je za Paint feature i budi sretan što imaš i to. U prvim verzijama Painta nisi imao čak ni to - drugim riječima, što si nacrtao nacrtao si. :]

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
14 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
djdomi kaže...

nhf

Tako i sam ..^^

Haha ne zna u paintu napravit okviric i onda drugim ljudima pametuje, svasta cu vidjet ovdje Smijeh

The ONE and ONLY!
17 godina
neaktivan

Aha, hvala na odgovoru, Vlad0.

Nadao sam se da će mi u slučaju frke Paint biti od veće pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 16:45 (Mad-Max-X).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mad-Max-X kaže...

Aha, hvala na odgovoru, Vlad0.

Nadao sam se da će mi u slučaju frke Paint biti od veće pomoći.

Teško... Ali ako ti se ne da plaćati skuplji softver / koristiti crackani, imaš toliko boljih + besplatnih alternativa Paintu da će te zaboliti glava... Samo u Google i skini neki od njih. Recimo, Paint.NET je posve OK izbor.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 16:55 (vlad0).
16 godina
karakteran kaže...
denix je jedini dao odgovor na moje pitanje.
idem vidjet kako to sad izvest.

ove debele strelice sam prokljuvio odavno

Btw. za one koji zele znati vise, prava strelica mora biti 15°, a Paint je program za koji bi trebao znati svatko :D

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
karakteran kaže...
denix je jedini dao odgovor na moje pitanje.
idem vidjet kako to sad izvest.

ove debele strelice sam prokljuvio odavno

Btw. za one koji zele znati vise, prava strelica mora biti 15°, a Paint je program za koji bi trebao znati svatko :D

A kad vec hoces koristit paint , lijepo si instaliraj windows 95 i uci se odpocetka . Paint je osnova nad osnovama kod rada na racunalu ( ofc na Windowsima ) .

To ti je dio mog posta sa prve strane .

** ¤ ** STATUS VEZE : Još Ulažem u MOTOR .. :P ♥ ** ¤ **
17 godina
neaktivan
markoal kaže..

To je slučaj u tehničkom crtanju i kotiranju, nema nekog pravila o kutu nagiba kraka strelice( u odnosu na okomicu glavnoj kotnoj crti)  u općoj praksi

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
15 godina
protjeran
ljudi, ova tema je u humoru! strasno...
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice