Realno ako se ne igraju igre, sta god najjeftinije da nadjes mozes ubaciti u komp da radi bez problema. Kupovati R7 265 cisto za rad u windowsu je bacanje para.
Evo jedne za 259kn sa ventom koja ce dugo da radi bez problema.
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.823
- |
- čitano: 6.903.651
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Realno ako se ne igraju igre, sta god najjeftinije da nadjes mozes ubaciti u komp da radi bez problema. Kupovati R7 265 cisto za rad u windowsu je bacanje para.
Evo jedne za 259kn sa ventom koja ce dugo da radi bez problema.
moze i far cry 3 na 800x 600 odigrati :)
fakat jel ova grafa mozes uopce glatko pokrenut full hd film?
A bitno je da može normalno prikazivati rezoluciju 2560x1080 ... Možda se stvarno više isplati uzeti neki MBO i CPU koji ima GPU na sebi
A bitno je da može normalno prikazivati rezoluciju 2560x1080 ... Možda se stvarno više isplati uzeti neki MBO i CPU koji ima GPU na sebi
Max reso supported 2560x1600
Realno ako bi uzimao novu maticnu i cpu sa integrusom onda bi trebao i ram uzeti, a to onda mi se ne cini kao isplativa kupovina. Realno ovako za 250kn rijesis probleme. Otidji u bilo koji pc shop i trazi najjeftiniju grafu koja podrzava tu rezu a 98% njih to moze bez apsolutno ikakvih problema.
hvala
(rame imam u ladici :) )
Hmm evo i od mene jedno pitanje ekipi :D
Znači razmišljam o kupovini GTX 960 DCOC2 ASUS STRIX 4GB edition grrafulji pa me zanima dali vi mislite jeli to dobra investicija onako za gaming tipa AC:Syndicate na 1080p rezu? I za gaming opcenito? Ili možda AMD-ova R9 380 MSI GAMING 4 GB bolje funkcionira u tom polju?
Hmm evo i od mene jedno pitanje ekipi :D
Znači razmišljam o kupovini GTX 960 DCOC2 ASUS STRIX 4GB edition grrafulji pa me zanima dali vi mislite jeli to dobra investicija onako za gaming tipa AC:Syndicate na 1080p rezu? I za gaming opcenito? Ili možda AMD-ova R9 380 MSI GAMING 4 GB bolje funkcionira u tom polju?
Evo ja taman uzeo GTX 960, i dovoljna ti je od 2 gba. Jer radi na 128 bita, što je za 4gba malo i 2 gba če ti bit sasvim dovoljno, a ako pogledaš malo po youtube-u usporedbe, razlika ti je u svega 2-5 FPSa.
Za ovu R9 380 ne bi znao je ju nisam imao prilike koristit, tako da tu češ morat čekat nekog drugog da ti da info :D
Hmm kažeš da je dovoljno 2 GB a? Ali zar se ne isplati 4GB "soka" imat? Ono texture i tako to?
Hmm kažeš da je dovoljno 2 GB a? Ali zar se ne isplati 4GB "soka" imat? Ono texture i tako to?
naravno. što više memorije to bolje. ali samo ako cijena nije prenapuhana.
performanse čipa če i dalje biti iste, da se ne zbuniš. samo što će baratat sa više memorije, a to znači da za pristojan fps ćeš morat skidat detalje u nekim igrama, te možda nećeš dodirnut niti 2 gige potrošnje (zbog srezivanja detalja). al eto nekome je 30 fps igrivo, nekome 60, a nekome niti 144hz monitor nije dosta...
Hmm , texture dignem na ULTRA i mislim si da ce jesti do 4 GB, shvacam da je to jedina razlika ali mislim da je 380 bolja jer je 256 bitna i ima veci bandwith i vecu iskoristivost *did my research* samo trebam potvrdu od nekoga :D
iiiiii eto mene opet u nedoumici, sacekat cu da vidim sto ce drugi reci :D
Uzeo 960 ili 380 dodje ti na isto
Ili da se strpim mjesec dana pa da kupim gtx 970?
intel i5 4460 3.2 GHz
8 GB RAM-a
xfx ovo 500 80+ bronze PSU bi to workalo?
Pa ako možeš doć do GTX 970 onda ti se definitivno isplati sačekat malo. Napajanje je ok i CPU je ok.
Mogu da jer ovaj mjesec mi je od place ostalo novca i iduci cu isto toliko dobit tako da cu imat sa strane 4k kuna za novu grafu i kupit cu si tu GTX icu :) hvala ekipi na odgovorima :D
Koja grafička se isplati do cca 1500 kn max 2000 kn da mogu novije igrice pretežito FIFA 15,16 CS:GO,WOT,H1Z1 i tako ?
Koje imate ostale komponente?
I5-4460
8GB ram
napajanje cu neko novo uzet
I5-4460
8GB ram
napajanje cu neko novo uzet
R9 280X
Ok, moram prestat ispitivat umjesto drugih, ali opet me jedan frend zamolio da mu pomognem neku grafu naci i napajanje ako treba.
Ima:
Asrock 870 Extreme 3
Seasonic SS-520 GB 520W
AMD Phenom II x6 1100T
8 GB RAM
Sto da mu covjek preporuci? Do 2200kn. Svjedno mu je dal je neka Radeonka ili Nvidia. Kupovao bi u njemackoj pa bi svaka grafa bila 100-200kn jeftinija nego kod nas. GTX 960? Proc nece mijenjat ni maticnu.
Ok novi upit ekipi znaci imam Real Power 500W bronze 80plus PSU sa i5 4460 i sad me zanima oce to napajanje progutat tu GTX 970? gledao sam unutra ima i 8 pin connector
Ok, moram prestat ispitivat umjesto drugih, ali opet me jedan frend zamolio da mu pomognem neku grafu naci i napajanje ako treba.
Ima:
Asrock 870 Extreme 3
Seasonic SS-520 GB 520W
AMD Phenom II x6 1100T
8 GB RAM
Sto da mu covjek preporuci? Do 2200kn. Svjedno mu je dal je neka Radeonka ili Nvidia. Kupovao bi u njemackoj pa bi svaka grafa bila 100-200kn jeftinija nego kod nas. GTX 960? Proc nece mijenjat ni maticnu.
ako će kupovati u njemačkoj neka se pruži za 200 kuna i dobije puno bolju grafu, a proc će ionako kad-tad mijenjati
http://www.computeruniverse.net/products/90569302/zotac-geforce-gtx-970.asp

99% CPU/GPU oglasa: "nije niakda overclockano"
LOL pa nova je ~2.6k
Može link od te nove MSI GTX 970 GAMING 4G za ~2600kn jer koliko ja vidim da je najeftinije u edigitalu gdje nitko ne kupuje iz več poznatih razloga tako da je najeftinija u admu za 3100kn.
Edit: točnije ima u Iponu za 2890kn no nisam upoznat sa trgovinom pa ne znam kako stoje sa reklamacijom itd.