computeruniverse mi poslali cooltek c3 umisto w2!
U bome su tebe sje... dobro.
ps. jedno malo kućište koje se meni sviđa je Corsair Air 240, "mana" je što veliki aftermatket hladnjaci ne stanu unutra, ali je idealno za npr. Corsair H100i.
computeruniverse mi poslali cooltek c3 umisto w2!
U bome su tebe sje... dobro.
ps. jedno malo kućište koje se meni sviđa je Corsair Air 240, "mana" je što veliki aftermatket hladnjaci ne stanu unutra, ali je idealno za npr. Corsair H100i.
Oblija me znoj, a odma mi je bilo sumnjivo jer je lagana kutija. A na kutiji pise Cooltek C3 i slike od C3, a bar kod je od Cooltek W2!!! Ispalija san na mozak, priložit ću slike.
I kako sada ide povrat s time kod njih? Šta ti oni kažu?
Ako se ne varam ti laptopi imaju 3d display, tako da ce sigurno smrknuti vise memorije ako budes igrao u 3d, mada mislim da je to ludost realno, drug mi ima rog masinu nije par puta pokrenuo 3d igre :P tih 8gb nista ne znaci
ja nikak nemrem svrstati ovo dvoje zajedno :D
Još uz to da ti laptopi koštaju dobrih 10 000kn :O I da se griju, i da se ne mogu samostalno čistiti, popravljati...
Za te pare kupiš komp koji pojede taj laptop za doručak :D
u krivoj si temi
Koju graficku karticu da kupim asus strix 960dc2oc 4gb 128 bita ili asus radeon r9 280x top3gb 384 bita? Procesor mi je i5 3570 integrisana gpu hd2500 ram 8gb ddr3 1600 mhz mb:/p8h77-v napojna thermaltake smart se 730w
280x je jača grafička... pogledaj si i R9 290/290x nekog drugog proizvođaća tipa gigabyte mozda koštaju skoro ko asus 280x
Trenutno koristim Sapphireov HD6850 Toxic i igram WoW na 1920x1080. Performansama sam generalno zadovoljan, ali kartica mi je jednostavno preglasna pa želim tišu.
Spreman sam potrošiti do nekih 1000kn na karticu koja će imati iste ili bolje performanse, ali biti daleko tiša i hladnija u loadu. Može i rabljeno.
E sad, koristio sam google-fu i ispada da mi odgovaraju GTX750ti i R7-265. U cijenovni rang fino upada i GTX660, ali po recenzijama nije baš hladna ni tiha.
Jel ima neka kartica koju sam zanemario, a da bi pasala u taj budžet? Ako ne, koju između ove dvije gore uzeti?
Hvala!
MSI/asus/gigabyte GTX750ti ili si kupi neki tihi hladnjak pa okači na tu svoju
npr Accelero Twin Turbo PRO
Trenutno koristim Sapphireov HD6850 Toxic i igram WoW na 1920x1080. Performansama sam generalno zadovoljan, ali kartica mi je jednostavno preglasna pa želim tišu.
Spreman sam potrošiti do nekih 1000kn na karticu koja će imati iste ili bolje performanse, ali biti daleko tiša i hladnija u loadu. Može i rabljeno.
E sad, koristio sam google-fu i ispada da mi odgovaraju GTX750ti i R7-265. U cijenovni rang fino upada i GTX660, ali po recenzijama nije baš hladna ni tiha.
Jel ima neka kartica koju sam zanemario, a da bi pasala u taj budžet? Ako ne, koju između ove dvije gore uzeti?
Hvala!
R7 265 se moze nac polovna za ispod 1000 a ima dosta slicne performanse r9 270 tako da ako to uspijes ulovit to ti je odlicno, sad jel tiha, ovisi koji model uzmes. Takodjer 260X ispod 1000kn ok je
squizl, koji proc imaš?
jel netko zna dal nova serija r9 3xx serija izlazi sad 18.06. i jači modeli 24.06.??
Imam q6600 i 4Gb RAM-a, ali i to ću mjenjati u narednih par mjeseci pa nije faktor.
Neki ogroman cooler je i meni pao na pamet, ali nekak mi se više sviđa opcija malo jače kartice pa nek bar bude upgrade ak već trošim lovu.
Mislim da ću ganjati 750ti i r7-265 pa koja se prije pojavi ispod 1000kn, nju uzmem.
Isplati li se uzeti ovo i placa li se jos ista dodatno?
https://www.alzashop.com/gigabyte-r928wf3oc-3gd-d1145216.htm
Ne plaća se se ništa više...
A dali se isplati, pa nebi rekao, nije ni kod nas cijena bitno drugačija
Isplati li se uzeti ovo i placa li se jos ista dodatno?
https://www.alzashop.com/gigabyte-r928wf3oc-3gd-d1145216.htm
Ovo je 280X
Ne plaća se se ništa više...
A dali se isplati, pa nebi rekao, nije ni kod nas cijena bitno drugačija
Ovo obična 280
E sad to me buni, na kutiji pise r9 280 a u opisu r9 280x. Kako provjerit koja je?
E sad to me buni, na kutiji pise r9 280 a u opisu r9 280x. Kako provjerit koja je?
Obično slike nisu dobre
280X
Graphics Card 3GB DDR5 (5000MHz), AMD Radeon R9 280X (950MHz), boost clock 1072MHz, PCIe x16, CrossFire, 384bit, DVI, HDMI, 2x mini DisplayPort
280
GIGABYTE Video Card AMD Radeon R9 280 GDDR5 3GB/384bit, 827MHz/5000MHz, PCI-E 3.0 x16, HDMI, DVI-I,
Ali vidiš razliku po core clock ovo kaj sam podvukao i podebljao
Ok, havala. Znaci ovo je 280x. Da li se isplati onda to uzeti?
Trenutno je u centro dučanu x neraspoloživa alicijena je 1770 kn, što je opet tu negdje.
Inače preferiram da se grafičke i matične kupuju kod nas, jer često se zna dogoditi da krepaju, barem ćešće od ostatka hardvera.
Možda bolje dati 100kn više kod nas, ali bar se ne moraš zafrkavati s poštom...
Ne znam di si vidio da je naraspoloziva i da je ta cijena
www.centro.hr/detalji_proizvoda.53ff3edca9874aa3972b7ecbb8dafa2b.graficka-kartica-gigabyte-radeon-r9-280x-oc-3gb-gddr5-hdmi-dvi.aspx
Trenutno je u centro dučanu x neraspoloživa alicijena je 1770 kn, što je opet tu negdje.
Inače preferiram da se grafičke i matične kupuju kod nas, jer često se zna dogoditi da krepaju, barem ćešće od ostatka hardvera.
Možda bolje dati 100kn više kod nas, ali bar se ne moraš zafrkavati s poštom...
Odakle ti to? U koliko godina rada nikada mi MBO nije riknila, a ne mogu se siti ni GPU. Tu i tamo koji HDD nakon godina rada ili memorija. I da cijena je kod nas bar 400 kn viša, ovo napamet govorim.
Ti si onda jedan jako sretan čovjek.
Za sve koji rade u dučanima sa komponetama ili na servisima, znaju da su Grafe i matične komponente koje najviše odlaze.
Diskove ne gledam, ja sam davno prešao na ssd+cloud kombinaciju.
Ja ljudima koji kupuju komp, obino kažem da gledaju da grafu i matičnu imaju garanciju, ostalo je manje bitno.
Meni je baš nedavno krepala gtx770 (dobio 970 koje se pokušavam riješiti jer mi je overkill) i zato znam o čemu pričam, a imam i novu intel ploču, koju sam dobio bez garancije, koja je došla nova pokvarena (dakle tvornički seal na kutiji).
Ne znam kakve su cijene, ali za 300kn razlike, ja opet nebi riskirao. Probaj uštedjeti na nečemu drugom.