Koje igre misliš igrat, sa tom konfom nećeš moć (bez obzira na grafu) ništa "novije" igrat.
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.925.427
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ne mora biti novije sin hoce da igra ovako ne moze nista
Od recimo 2k5 do 2k9 ce se odlicno do vrlo dobro moc naigrat ima masu naslova koji su u tom periodu izasli :)
Ja se izvinjavam ali stvarno ne znam sta znaci to 2k... znaci samo me zanima da li moze gore navedena graficka a ako ne moze koja moze jer taj racunar je kao sto vjerovatno znate onaj manji polozeni pa mi treba ona koja odgovara i koja moze stati, da bih je mogla kupiti... hvala vam svima
2k5 ti je 2005
2k9 ti je 2009
ahaaa hehe hvala , a sta mislite sta da radim za tu graficku jer taj raspon godina ce mom sincicu odgovarati
Imam priliku dobit ovu grafu http://www.pcauthority.com.au/Review/169775,xfx-5770.aspx pa me zanima kakve če biti perfomanse naspram hd4890?
4890 je ugrubo 20% jaca od hd 5770 jedino na strani 5770 je dx11

Ako ju dobiješ, prodaj obje, i uzmi nešto jače i novije. ;)
Molim Vas ima li iko za mene odgovor
Molim Vas ima li iko za mene odgovor
Uzmi tu grafu dovoljna je za 5-6 godina stare igre i starije.
Jedino pripazi da je grafa PCI a ne AGP sucelje dakle tebi triba PCI EXPRES grafa

Uz matičnu GA-F2A88XM-HD3 i procesor amd a-6 5400K koji ima dual kombinaciju s HD6570 i HD6450 da li je ok koja od ovih grafičkih,istina 64-bita su,ali za lovu od 300 kn:
Trenutno se koristi grafika s matične,da li koja od ovih kartica mjenja šta na bolje performanse?
Može preporuka?
0 | XFX HD6450 625M 1GB DDR3 |
---|---|
0 | VTX3D HD6450 SILENT 1GB DDR3 |
10 | GigaByte ATI Radeon HD6450 1GB |
2 | Sapphire PCI-E ATI Radeon HD64 |
Uz matičnu GA-F2A88XM-HD3 i procesor amd a-6 5400K koji ima dual kombinaciju s HD6570 i HD6450 da li je ok koja od ovih grafičkih,istina 64-bita su,ali za lovu od 300 kn:
Trenutno se koristi grafika s matične,da li koja od ovih kartica mjenja šta na bolje performanse?
Može preporuka?
Sta god da nadjes sa gddr5!
Mada najvise ti se isplati da skupis jos koju kintu za recimo 7750/7770...
Zna li netko gdje ima kod nas uzeti r9 290 vapor tri-x? Ne vidim je baš po web shopovima. ili eventualno možda slovenija, njemačka?
nije to vapor,ta neka sa posebnim hlađenjem i 3 fena i to sve,bila je kod nas,ako se ne varam koštala je tada 3600 do 3700kn otprilike...pretpostavljam da je možeš naručiti,samo koliko češ čekat,nemam pojma,iskreno..lp :)
edit:bila je nedavno recenzija u Bug-u,tamo se moglo o tome pročitati,i recenzije su bile pozitivne,naravno,samo cifra je malo high,jer neke jednostavnije ima i za 2700kn vec(MSI,XFX),samo kažem...naravno da je ova "ljepša"
Zna li netko gdje ima kod nas uzeti r9 290 vapor tri-x? Ne vidim je baš po web shopovima. ili eventualno možda slovenija, njemačka?
http://www.mindfactory.de/product_info.php/4096MB-Sapphire-Radeon-R9-290-Vapor-X-OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_958305.html
Mada bi radije uštedio 100€ uzeo ASUS DCII ili Gigabyte WF3 model !
MIS sam razmatrao ali vidio sam da ako sobna temp nije idealna, kartica skoči i do 87C na 60 RPM. Jednako kao i xfx. Asus, nije loš no vgledam po recenzijama da se VRM griju preko 90.
Vapor je jedini dobio najniže temp a i frend ju ima pa je vrtio furmark 2 sata i kartica je bila u 70C, rijetko je prelazila 77. Mislio sam ići na skuplju nvidiu no sa vaporom, koji je jeftiniji i hladniji, dobijem 10-15% više.
Samo vapor dolazi u obzir zbog činjenice da se vijela r9 290 serija grije užasno!! Jedino da čekam nove nvidia 880 samo pitanje je kakve će bit i vrlo vjerojatno će im cijena otić u nebo!
Poz, možete mi pomoći u pronalaženju idealne grafičke kartice za moju konfiguraciju? stara se pokvarila a ne znam koji je model ni ništa..
Poz, možete mi pomoći u pronalaženju idealne grafičke kartice za moju konfiguraciju? stara se pokvarila a ne znam koji je model ni ništa..
Kakvo napajanje imaš? Ako ne znaš, otovri kučište i slikaj.
Ne znam, evo slike..
trebao bi neku za npr: cod 2 i igre u tom rangu, jer novi komp planiarmkupiti za pol god-godinu dana..
trebao bi neku za npr: cod 2 i igre u tom rangu, jer novi komp planiarmkupiti za pol god-godinu dana..
Ja bih tu ubacio MSI GTX 750 Ti TF IV GAMING OC 2GB, na tako nešto treba ići
pošto imaš šrot napajanje, ta kartica malo troši, tako da je i MS dovoljan.
A kad kupiš novi PC, karticu preseliš u njega i peglaš dalje.
COD2 bude letio na tome.
A kad kupim novi komp, ciljam sa buđetom od cca 2500kn, dali cu moc preselit tu grafu i pokretat neke jace igre poput gta4-5 itd?

dali cu moc preselit tu grafu i pokretat neke jace igre poput gta4-5 itd?
Bez problema i na većim detaljima na 1920*1080 rezoluciji.
A kad kupim novi komp, ciljam sa buđetom od cca 2500kn, dali cu moc preselit tu grafu i pokretat neke jace igre poput gta4-5 itd?
moci ces pokrenuti no u jako malim detaljima! ta kartica kosta prek 1000kn, toliko ti ne vrijedi cijeli komp zajedno! ne daji tolike novce za grafu strpi se onda jos malo, cijene hw i pogotovo grafickih kartica drasticno padaju, tako da ces za iste novce za 2-3mj kupiti puno jacu grafu dovoljnu za gta5:)...lp
Valentin17 si ti kad igrao gta4?
Jesam i moći će igrati GTA V bez problema.
Čovjek nema na čemu igrati sada, ti mu predlažeš da čeka nešto što se
možda i neće dogoditi.
Hmm, sada ionako nemam toliko love da ulažemu ovaj pc kada ću ionako kupovati komplet novi kroz neko vrijeme. Nije mi neka hića za igricama trenutno jer sam bez grafe ionako oko godinu dana, ali bi zbog buraza stavio neku tek toliko..
Nije mi neka hića za igricama trenutno jer sam bez grafe ionako oko godinu dana
A onda čekaj i kupi komplet novi PC, iako za 2500 kn ni taj neće biti Bog zna što.
Treba veći budžet za komotno igranje.
ps. nemoj se veseliti jako padu cijena, pale su one i prema kraju godine mogu samo rasti.
GTA IV će definitivno moć pokrenut sa 750Ti na sve high, ali slažem se sa tobom da se strpi malo i možda čak ubode neku sa bug oglasa polovnu sa garancijom. Zna se lijepih ponuda nać, npr neku 280 ili 270x sa 1-2godine gare.
bojim se da nisi!
ovdje je rijec o gtx750ti i i7 377030fps-a average...
dakle gta5 ce mu ici max 15 fps-a...
ja s svojom konfom imam 60+fpsa average, i to je donekle igrivo a ne 30...