- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HD6870 je najbolji prelazak za tebe u slučaju da želiš ATi. Inače GTX560 ftw:)
6870 je jaca nesto malo ali 6770 je puno slabija.Izrazi se malo bolje.
Imam točan odgovor na tvoje pitanje. Grafa koja je skoro jednaka HD 4890 je HD 6790 ! Dakle HD 6770 je slabija a HD 6850 je jača. Naravno generalno gledano je HD 6790 bolja kartica, ali i danas se sa HD 4890 fino igra .
http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=7974&pageid=7980
pitanjce jedno:
gledam review-eve po netu između 5850 i 6850. vidim da je 5850 jaca za par frameova... ti review-ovi su napravljeni po izlasku serije 6800. bilo je receno da ce driveri napredovati i da ce se podici frame-ovi u igrama. vec je proslo par verzija drivera, ima li kakvih poboljsanja ili je 5850 i dalje jaca?
PS: planiram kupiti 6850, da li ce je moje napajanje (Fortron 400W PNF) izdržati? - ostatak: Phenom II 955, 2x2 gb ddr3, 1 HDD i 1 DVD/RW
pitanjce jedno:
gledam review-eve po netu između 5850 i 6850. vidim da je 5850 jaca za par frameova... ti review-ovi su napravljeni po izlasku serije 6800. bilo je receno da ce driveri napredovati i da ce se podici frame-ovi u igrama. vec je proslo par verzija drivera, ima li kakvih poboljsanja ili je 5850 i dalje jaca?
PS: planiram kupiti 6850, da li ce je moje napajanje (Fortron 400W PNF) izdržati? - ostatak: Phenom II 955, 2x2 gb ddr3, 1 HDD i 1 DVD/RW
Još uvijek je vjerujem oko 1,2% jača 5850 sve u svemu, par posto nije to nešto strašno. Što se napajanja tiče ima 360W na 12V, moralo bi biti dosta za 6850, nije neki enormni potrošač, sve u svemu to je konfica ispod 300W u loadu, moralo bi ići lijevom rukom. PNF 400 je tenk.
Pozdrav svima, mozda glupo pitanje ali zanima me razlika izmedju GTX550 TI asus i iste kartice od gainwarda(obje su Ti) ali razlika je oko 180 kn a kartice su iste samo razlicitog proizvodjaca.
Frend kaze da je Asus kvalitetniji, ima bolji oc potencijal i hladjenje...ali isplati li se dati dodatnih 180 kn(oko 40-50 KM) za Asus-ov primjerak ?
Ustvari, ako kupim GTX550Ti od gainwarda, dodje me isto novca kao GTS450 Asus-ova
Pozdrav svima, mozda glupo pitanje ali zanima me razlika izmedju GTX550 TI asus i iste kartice od gainwarda(obje su Ti) ali razlika je oko 180 kn a kartice su iste samo razlicitog proizvodjaca.
Frend kaze da je Asus kvalitetniji, ima bolji oc potencijal i hladjenje...ali isplati li se dati dodatnih 180 kn(oko 40-50 KM) za Asus-ov primjerak ?
Ustvari, ako kupim GTX550Ti od gainwarda, dodje me isto novca kao GTS450 Asus-ova
Ne,GTX 550 ti je skroz neisplativa kartica.Za te novce kupi jacu karticu od nje,HD 6850 ili GTX 460.
Ali vidi, za cijenu asus-ove gts450, dobijem gainwardovu gtx550 TI. Cak bi i kupovinom Asus-ove GTX550 Ti prekoracio budzet. Pa pitam jel' se isplati dati 180 kn vise za asusa?
I da, GTX460 je ipak preskupa za moj budzet, za oko 350 kuna skuplja.(GTS450 je cca 280 KM, a GTX460 je 400 KM).
Onda uzmi GTX550Ti, i s njom se da odlično igrati na medium/high detaljima.
Neisplati se dati više za Asus, uzmi najjeftiniju GTX 550Ti. A gdje živiš ti ?. Možda ti se čak isplati uzet grafu u Hrvatskoj ?
Zivim u Sarajevu
I ima li stvarno razlike izmedju asusa, gainwarda, msi, palit-a ili je sve to isto ?
Mozda je asus samo precijenjen pa prodaju svoje kartice po visim cijenama od ostalih .
Zivim u Sarajevu
I ima li stvarno razlike izmedju asusa, gainwarda, msi, palit-a ili je sve to isto ?
Mozda je asus samo precijenjen pa prodaju svoje kartice po visim cijenama od ostalih .
po performansama nema značajne razlike, ali u hlađenju ima.
Koi tie budget u KM:SS
Koi tie budget u KM:SS
U BIH.
1km = 3.8kn.
bok. molio bih vas za pomoć ako može. imam grafičku 8800gt 1GB i treba mi VGA adapter za nju. Znači da na njoj uopće nemam vga adapter nego samo dvi i hdmi adpter. da li biste mi mogli reć je li to moguće kupit i gdje? ako nema da li je mogoće da skinem sa svoje stare i stavim ga na nju.???
bok. molio bih vas za pomoć ako može. imam grafičku 8800gt 1GB i treba mi VGA adapter za nju. Znači da na njoj uopće nemam vga adapter nego samo dvi i hdmi adpter. da li biste mi mogli reć je li to moguće kupit i gdje? ako nema da li je mogoće da skinem sa svoje stare i stavim ga na nju.???
Ono što tebi zapravo treba je DVI to VGA konverter (adapter). Chipoteka bi ga trebala imati.
meni 4890 stane u smece od Frontier Shinobia, tako da je vjerojatno tu negdje ili krace.
hmmm vjerojatno su tu negdje kucista, ali nemam sada cime izmjerit to je problem.
HD 68xx overclock.net/amd-ati/851585-reference-6870-length.html

negdje pise da je 24.1 cm VaporX verzija
isplati li se za još uzeti 300 kn 6950 umjesto 6870
molio bih vas pomoć oko grafičke. imam integriranu grafičku na matičnoj, sad sam si kupio drugu grafičku, ali nema vga ulaz pa me zanima da li samo monitor može radit preko ove integrirane,a ovo ostalo da radi preko ove nove grafičke?? ako je mogoće molio bih vas upute kako?? hvala